Al meer dan een maand aan wachten op mijn bestelling in verleden dit probleem niet gehad. Geen contact mogelijk of alleszins geen reactie. Spijtige zaak want heb er wel voor betaald.
Shirt besteld maar te groot. Binnen de gewenste tijd retour gestuurd maar vervolgens niets meer gehoord. Mails geschreven, telefoonnummer nergens te vinden op internet. Schandalige service. Na 1,5... Toon meer
Ben momenteel al 3 weken aan het wachten op mijn order. Communicatie is erg slecht en duurt lang voordat ik een reactie krijg op mijn mails. Werd verteld dat mijn order na het weekend verzonden zou... Toon meer
Unisex Streetwear brand. Est.2016
Hopland 11, 2000, Antwerp, België
- Sales@dreamchser.com
- www.dreamchser.com
Heeft 10% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik heb voor de kerst besteld en nog…
Ik heb voor de kerst besteld en nog steeds niks ontvangen. Ik heb ook contact via de mail gezocht maar ik krijg geen terugkoppeling. Wat een ontzettend slecht bedrijf is dit. T was een kado die ik RUIM optijd heb besteld. Bestel hier absoluut NIET!!!!! Je krijgt je bestelling gewoon niet

Antwoord van Dreamchser
Niks ontvangen
3 weken geleden een bestelling geplaatst alleen een mail gekregen dat de bestelling is bevestigd, sindsdien nooit meer een update of iets gekregen. Met ze in contact komen is ook onmogelijk.
Geen gehoor en sturen niks op
Op 28 november een order geplaatst als cadeautje voor iemand die halverwege december jarig is. Tot op heden nog niks mogen ontvangen enkel de orderbevestiging. Zowel via Mail, Chat als Instagram DM geprobeerd in contact te komen echter krijg ik geen gehoor.
Ik raad af om hier te bestellen, wel betaald, geen product.
Afgeraden om online te bestellen/déconseillé de commander en ligne
Ik heb meer dan 3 weken geleden online een bestelling geplaatst en heb deze nog steeds niet ontvangen. Men krijgt geen bericht van de klantendienst om ons gerust te stellen of te informeren over de (te lange) wachttijd. Men laat u weken wachten zonder nieuws. Online iets bestellen is echt afgeraden !! Het is niet correct en oneerlijk om zo jullie klanten te behandelen en te laten wachten.
J’ai commandé des articles il y a plus de 3 semaines et n’ai toujours pas reçu mon colis alors que nous sommes le 12/12/‘24. Le service client n’envoi aucun mail pour informer sa clientèle d’un possible retard ni quoi que se soit. On vous laisse attendre sans aucune nouvelle! Je vous déconseille d’acheter en ligne !! A fuire !! Ce n’est pas correct et honnête de traiter ainsi votre clientèle et de les faire attendre sans nouvelle!

Antwoord van Dreamchser
Stijlvolle Kwaliteit van Dreamchaser
Ik draag al jaren kleding van Dreamchser en ik kan eerlijk zeggen dat het merk altijd goede kwaliteit levert. De katoenen materialen voelen prettig aan, zijn zacht en ademend, en blijven in goede staat, zelfs na veel dragen en wassen. De streetwear-stijl is altijd strak en veelzijdig, waardoor het makkelijk is om de kleding te combineren met andere items. Dreamchser heeft zich echt bewezen als een betrouwbare keuze in mijn garderobe voor zowel stijl als duurzaamheid.
Aanrader!!
Super tof merk en top kwaliteit van stoffen.
Dreamchaser is een gedurfde, innovatieve kledinglijn die moderne streetwear combineert met inspirerende boodschappen, als je het mij vraagt. De ontwerpen zijn trendy en toch betekenisvol en bevorderen het vertrouwen en de ambitie. De kwaliteit van de materialen vind ik van topklasse en zorgt naast stijl ook voor heel aangename comfort.
Ik heb ondertussen al meerdere kledingstukken meermaals besteld en ook in de winkel zelf gehaald, zowel online als in de winkel is de service vlekkeloos!
Zeker en vast een aanrader om eens te proberen!
Heel goede kwaliteit van kleren ook na…
Heel goede kwaliteit van kleren ook na een paar wasbeurten nog steeds top! Het personeel in de winkel is heel vriendelijk en behulpzaam. Ik kom zeker nog eens terug voor de volgende collectie!
Dreamchser Mooi merk!
Mooi merk! Brengt originaliteit en kwaliteit. Een oprechte aanrader. Dreamchser heeft ook een super mooie winkel met goeie service. Je ziet dat er veel werk in het merk zit.
Kwalitatief merk!
Super vriendelijke eigenaar!
Kwaliteit van kledij is top, levering is super snel!
Doe zo verder, een vaste klant bij!
Goeie kwaliteit!!
Heel mooie nieuwe items!
Heel mooie nieuwe items!
Net mijn bestelling binnen gekregen.
Top kwaliteit en lieve mensen!
Top kwaliteit en lieve mensen!
Dreamchser levert geweldige kwaliteit
Dreamchser levert geweldige kwaliteit en stijlvolle kleding! Alles zit comfortabel, de designs zijn uniek en de levering was snel. Heel tevreden en zeker een aanrader!
Best of the best
Ik ben ontzettend tevreden met de kleding van Dreamchser! De kwaliteit is top: de stoffen voelen heerlijk aan en blijven mooi, zelfs na meerdere keren wassen. Wat me vooral aanspreekt, is het unieke en stijlvolle design; de kleding voelt echt premium en onderscheidt zich van andere merken. Daarnaast is de pasvorm perfect en zit alles comfortabel. De service was ook geweldig: snelle levering en duidelijke communicatie. Dreamchser is nu mijn favoriete merk, en ik kijk uit naar de volgende collectie!
Klantvriendelijkheid en top…
Klantvriendelijkheid en top kwaliteit!!!
Uitstekende service! Zeer klantvriendelijk en producten van topkwaliteit. Alles werd snel en naar volle tevredenheid afgehandeld. Al vaker hier gekocht en ik blijf zeker terugkomen. Absoluut een aanrader!”
Altijd heel vriendelijk,gezellige winkel
Altijd een geweldige ervaring!
Altijd een geweldige ervaring!
Elke keer dat ik deze kledingzaak bezoek, word ik ontzettend goed geholpen. Het personeel is vriendelijk, attent en denkt echt met je mee om precies te vinden wat je zoekt. De sfeer in de winkel is heel warm en uitnodigend, waardoor ik me altijd thuis voel zodra ik binnenstap. Het aanbod is gevarieerd en van hoge kwaliteit. Hier winkelen is niet alleen praktisch, maar ook echt een plezier. Absoluut een aanrader!
Top kwaliteit aan een goede prijs
Top kwaliteit aan een goede prijs. Service is ook top! Aanrader