Al meer dan een maand aan wachten op mijn bestelling in verleden dit probleem niet gehad. Geen contact mogelijk of alleszins geen reactie. Spijtige zaak want heb er wel voor betaald.
Shirt besteld maar te groot. Binnen de gewenste tijd retour gestuurd maar vervolgens niets meer gehoord. Mails geschreven, telefoonnummer nergens te vinden op internet. Schandalige service. Na 1,5... Toon meer
Ik ben ontzettend tevreden met de kleding van Dreamchser! De kwaliteit is top: de stoffen voelen heerlijk aan en blijven mooi, zelfs na meerdere keren wassen. Wat me vooral aanspreekt, is het unieke e... Toon meer
Ben momenteel al 3 weken aan het wachten op mijn order. Communicatie is erg slecht en duurt lang voordat ik een reactie krijg op mijn mails. Werd verteld dat mijn order na het weekend verzonden zou... Toon meer
Unisex Streetwear brand. Est.2016
Hopland 11, 2000, Antwerp, België
- Sales@dreamchser.com
- www.dreamchser.com
Heeft 10% van zijn negatieve reviews beantwoord
Top notch
Super designs en de kwaliteit is gewoon top.
Na wassen op 40% zit alles er nog netjes op.
Snelle service en kwalitatief goede producten
Afgelopen week een trui besteld, maar even later kwam ik er achter dat mijn vrienden exact dezelfde trui hadden besteld voor m'n verjaardag. Ik heb even contact opgenomen met de klantenservice en vanwege de snelle reactie van de medewerkers kon de bestelling nog zonder gedoe geannuleerd worden.
Buiten dat heb ik al eens eerder producten van Dreamchser besteld en tot op heden ben ik altijd tevreden geweest met de kwaliteit!
#KeepUpTheGoodWork
Goeie guys
Goeie guys, als dr iets is en je dmt hun op instagram reageren ze bijna meteen. Goeie service
ik ben heel nieuwsgierig wacht nu op…
ik ben heel nieuwsgierig wacht nu op het track and trace code !
Klantenservice is super!!
Klantenservice is super!!
Snelle feedback, vriendelijk en hulpvaardig.
Als er een probleem is zoeken ze direct een oplossing.
Een top kledinglijn met perfecte opvolging van levering
Een top kledinglijn en een perfecte leveringsdienst! Van aankoop tot levering zie ik echt een optimaal bedrijf dat kleding voor heren naar een nieuw level brengt! Internationaal niveau van kledij, een aanrader!
- slecht ervaring met het bedrijf…
- slecht ervaring met het bedrijf ‘dreamchser’. Op de website staat dat een pre-order product op 20-07 weer beschikbaar zou moeten zijn. Op 23-7 een bestelling gedaan en tot op heden nog niet binnen.. en het bedrijf kan ook geen duidelijkheid geven over wanneer het product weer op voorraad is. Erg jammer aangezien het voor een verjaardag was en ik optijd besteld had.
+ snelle reactie op de mail
+ de optie gegeven om geld terug te storten
Top kwaliteit en duurzaam zeker…
Top kwaliteit en duurzaam zeker aanrader! Keep chasing dreams 👌🏼
Goede kwaliteit spullen en bij vragen…
Goede kwaliteit spullen en bij vragen word je snel en vriendelijk geholpen!
Top kleding
Super service! Levertijd was ook top.
Ga hier zeker vaker bestellen! Kwaliteit van de kleding is ook goed.
Beste site voor kleding en accessoires…
Beste site voor kleding en accessoires top service als het gaat om levering, kwaliteit en communicatie!!
Toffe streetwear!
Toffe streetwear!! Zeker mijn favoriet!!! Ooit bij hun pop-up store geweest! Goeie service! Net weer besteld hahhaha oeps! Aanrader!
Top bedrijf
Was op zoek naar een goede oversized t-shirt en passende short. Gelijk gevonden bij dreamchser en met behulp van de service meteen de juiste maat kunnen bestellen! bedankt!
Thnx Dreamchser
Van de week een History T-Shirt besteld, zeer tevreden over de fit en kwaliteit en snelle levering!
Top service & kwaliteit!!
Top service & kwaliteit!!! Altijd tevreden over mijn bestelling. Mijn laatste bestelling wilde ik in Belgie bij familie laten leveren, maar de postbode kon dat adres niet vinden en is mijn pakketje geretourneerd. Vervolgens heb ik contact opgenomen met Dreamchser en gevraagd als mijn pakket naar ander adres in Belgie opgestuurd kon worden en dat was geen probleem mijn pakket werd nogmaals gratis opgestuurd. Daar is mijn pakket ook geretourneerd en heeft Dreamchser mijn pakket geheel gratis naar Nederland opgestuurd! Geweldige service! En de kwaliteit van de kleding is top!
Topkwaliteit en uitstekende service!!
Snelle levering en kleren van topkwaliteit! Zonder twijfel mijn favoriete t-shirt, ik ga hier zeker nog opnieuw iets bestellen :)
Beste dreamchsercrew
Beste,
Ik wil jullie even zeggen dat ik echt onder de indruk ben van de kwaliteit van jullie stof, en de service heel goed en snel is ik zou zeker niet twijfelen om te bestellen en zeker niet vergeten te volgend op sociale media !
Mvg
Aaron Gieskes
Tevreden klantje hierzo
Pakje ontvangen zonder problemen, tshirt van topkwaliteit! En het tasje, superhandig en knap afgewerkt!
Bizar lange levertijd
Bizar lange levertijd. Ik heb slechts 2 shirts besteld op 29 mei, inmiddels is het 15 juni en heb ik nog niks binnen.
Op 7 juni een keurige mail gestuurd wat er aan de hand was met mijn bestelling, krijg ik te horen dat ik binnen enkele dagen me order zou ontvangen, niet dus.
Ik had op dezelfde dag iets besteld vanuit China, zelfs dat is eerder binnen. Belachelijk slecht.

Antwoord van Dreamchser