Dreamchser Reviews

TrustScore 3 uit 5

3,1

Al meer dan een maand aan wachten op mijn bestelling in verleden dit probleem niet gehad. Geen contact mogelijk of alleszins geen reactie. Spijtige zaak want heb er wel voor betaald.

Shirt besteld maar te groot. Binnen de gewenste tijd retour gestuurd maar vervolgens niets meer gehoord. Mails geschreven, telefoonnummer nergens te vinden op internet. Schandalige service. Na 1,5... Toon meer

Ik ben ontzettend tevreden met de kleding van Dreamchser! De kwaliteit is top: de stoffen voelen heerlijk aan en blijven mooi, zelfs na meerdere keren wassen. Wat me vooral aanspreekt, is het unieke e... Toon meer

Ben momenteel al 3 weken aan het wachten op mijn order. Communicatie is erg slecht en duurt lang voordat ik een reactie krijg op mijn mails. Werd verteld dat mijn order na het weekend verzonden zou... Toon meer

1. Kledingwinkel

Alle reviews

24 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

RitchieKicks

Wanneer je bij dit bedrijf bestelt weet je gewoon dat je krijgt waar je voor betaalt. De shirts die ik de eerste keer besteld had zijn van top kwaliteit, misschien een beetje over sized maar dat is m’n eigen schuld, ik had ze ook een maat te groot besteld. Mohim, ik draag ze nog sowieso elke week. Vorige week een order gedaan van 11 of 12 stuks omdat z’n collectie gewoon hard is, met hem gepraat op insta en hij stelt zelfs voor om het te komen brengen. Besef, ik woon in Limburg en hij in Antwerpen. Bij dit merk voel je gewoon de liefde en dedication die Tarik dr in gooit, en daarom alleen al is dit een merk wat algemeen moet worden opgenomen in het begrip van streetwear! Alleen maar liefde voor Tarik en dreamchser!

23 april 2021

Zeer tevreden

Zeer goede kwaliteit kleding en goede service. Leuke designs ook een grote keus in assortiment. bestel al ruim een jaar bij dreamchser en ben ook niet van plan om daarmee te stoppen. Keep up the good work!!

5 april 2021

Aanrader!

Heel tevreden met de bestelling, fijne t shirts en een goede stof! Meteen 2 extra shirtjes besteld, klantenservice ook top, had een vraag via insta gesteld en meteen antwoord gehad.

4 april 2021

Goede service! Had verkeerde sokken binnen gekregen en hebben mij netjes nieuwe sokken opgestuurd! Zonder enige kosten.

30 maart 2021

Belachelijk lange wachttijden en liegen over je bestelling

Ik had een puffer jacket en een hoodie besteld. Meerdere keren contact opgenomen omdat ik maar geen track en trace code kreeg. Er werd meerdere malen gezegd tegen mij dat mijn order al verstuurd was en dat het kwam door de bezorgservice. Opgeven moment kreeg ik een track en trace maar dit was enkel een voorgemelde track en trace. De bezorgservice had het pakketje nooit ontvangen. Maar 5 dagen later nam ik weer contact op en toen vroegen ze of ik een andere jas wil. Hoe kan dit als het pakketje al een week geleden was verstuurd? Na 6 weken heb ik nog steeds niks ontvangen.

9 maart 2021
Logo Dreamchser

Antwoord van Dreamchser

Beste,

We hebben uw order opgestuurd. Deze was helaas niet verwerkt door de post.
We hebben onze verantwoordelijkheid opgenomen en gevraagd of we een ander item konden opsturen omdat de logo puffer Jacket tijdelijk niet beschikbaar was. Omdat u de andere optie niet wou hebben we nog meerdere malen bij de post uw pakketje proberen te recupereren. Zonder succes helaas. En daarna hebben we het bedrag van de order netjes terug gestort op de rekening waarmee betaald is geweest.

Slechte service

Ontzettend slechte service. Ik wacht al sinds 23-01 op mijn bestelling. Ik heb inmiddels al meer dan 6 keer contact opgenomen over de status van mijn bestelling. Er wordt steeds iets anders gezegd. Inmiddels is het 08-03 en is mijn bestelling nog niet eens verzonden...

8 maart 2021
Logo Dreamchser

Antwoord van Dreamchser

Beste, we hebben dit pakket meermaals opgestuurd omdat het pakket telkens werd teruggezonden naar het adres van herkomst. Dit gebeurt meestal bij het opgeven van een foutief adres of onvindbaar adres.
U kan ons altijd contacteren op een oplossing te bekomen.
Bedankt voor uw begrip
Dreamchser.

DREAMCHSER

Ben heel content met het merk DREAMCHSER. Top kwaliteit, vooral leuke hoodies.
Veel succes in de toekomst !

4 november 2020

Happy

Zeer blij met mijn bestelling! De hoodie en T-shirt zijn van hoge kwaliteit. Will order more soon!

3 november 2020

TOPMERK!!

Heel veel items reeds gekocht bij Dreamchser ! Super goeie kwaliteit en vriendelijke klantenservice

3 november 2020