Heb een logo laten maken. Op het eerste gezicht echt een super vet logo. Na een aantal maanden lieten de lijmresten los en veroorzaakte schade op het mooie logo. Na meerdere malen contact te hebben... Toon meer
Gekozen voor drukwerkservice omdat die met spoed naar twee verschillende bestemmingen kon sturen. Helaas kwam deze bestelling op beide plaatsen te laat. Kleur was ook anders dan bij andere drukkers,... Toon meer
Een geweldige website, gebruiksvriendelijk etc., kortom het smoelwerk is aan de voorkant goed ingevuld. Echter back-office mankeert er nogal wat aan. Een opgegeven bestelling wordt even vergeten gedru... Toon meer
De tekening van het ontvangen drukwerk (briefpapier) herhaald zich twee maal bij het verwerken ervan in de printer. Waarschijnlijk komt dat omdat de printer warm wordt. De inkt moet dit echter aank... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Als enige online drukker combineert Drukwerkservice.nl kwaliteitsdrukwerk met de verzending via direct mail (geadresseerd) of huis-aan-huis verspreiding (ongeadresseerd). Drukwerk sturen naar al uw filialen? Verschillende pakketten sturen naar meerdere adressen? Per stuk adresseren en direct naar uw klanten laten verzenden? Of uw drukwerk in een postcodegebied huis-aan-huis laten verspreiden? Drukwerkservice.nl verstuurt zoals u dat wilt!
Prinses Beatrixlaan 23, 2595 PK, Den Haag
- 088 - 23 63 968
- drukwerkservice@postnl.nl
- www.drukwerkservice.nl
Niet zo goed, bij het afsnijden is het niet helemaal goed gegaan.
Bij het afsnijden is de zwarte rand rondom de flyer aan de linkerkant vedwenen, waardoor het plaatje wat uit zijn verhouding werd getrokken.

Antwoord van Drukwerkservice.nl
bij offerte stond wel een bezorgdatum, bij opdrachtbevestiging niet. Daardoor moeilijk te controleren
drukwerk zelf oké, bezorging meeste brieven niet op de afgesproken dag, maar 1 dag later

Inderdaad perfect
perfect gedrukt, ook volgens afspraak op tijd bezorgd. adressen ook besteld bij de klantenservice ben wel benieuwd nu naar aantal reacties op de folder. ben wel verrast door hoe makkelijk dit via een internetsite te regelen. volgende keer weer met drukwerkservices.
drukwerk sluit niet!
helaas, niet goed uitgevoerd drukwerk. het ontbreekt ook een goede sjablonen om problemen te voorkomen. ook een onlogische manier van aanleveren.
een 6 pagina's wikkelslag als 6 losse pagina's aanleveren.

Ziet er prachtig uit
Bij drukwerkservice drukken ze mooie flyers. Het handige is dat zij druk en verzending allebei verzorgen. Het adres zit onder het laminaat. Zo vormt het een mooi en persoonlijk geheel.
alles oke behalve leverbelofte
De interface voor het bestellen is erg gebruiksvriendelijk.
Verder is de klantenservice goed bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam.
De beloofde levertijd is niet gehaald. dit vond ik wel een beetje teleurstellend.
prima prijs kwaliteit verhouding
Flyers zien er goed uit. Kleuren zijn fris en helder.
Hier kan je mee voor de dag komen.
snel en kwaliteit
Flyers waren snel geleverd. Kwaliteit was goed.
Ongelooflijk snel geleverd, mooi gedrukt, heel tevreden
We zijn heel tevreden, zouden de volgende keer hier weer laten drukken. Het inprinten scheelt veel werk aan adressen overschrijven, de printkleur was heel mooi , papier mooi stevig, en de bezorging supersnel.. We geven het een dikke 10!
per saldo goed
fraai papier, scherpe druk maar een beetje vet en daardoor minder fris en helder dan gehoopt
Prima service
Flyers zijn naar verwachting gedrukt en precies volgens schema en afspraak verspreid. Veel reactie gekregen. En met de leuke december aanbieding ook binnen budget gebleven!
Drukwerkservice bespaard je veel tijd en geld.
Door de scherpe prijzen, kunnen we nu vaker een kaart sturen naar ons klantenbestand. Vaak toch iets leuker dan een mailtje en de mensen van drukwerkservice helpen je perfect bij de opmaak van de kaart. Kaart valt op de juiste datum in de bus bij de klanten, geen omkijken meer na. Zeer klantvriendelijk, meedenkend personeel bij Drukwerkservice.
Goede service, tijdige levering en kwalitatief goed werk
Zie bij mening: Goede service, tijdige levering en kwalitatief goed werk
goed maar niet snel
op de site van Postnl is het lastig vindbaar. Na het vinden is het makkelijk te verwerken. Wel heeft het even geduurd voordat de bestelling verwerkt werd. De restant kerstkaarten ontvingen wij helaas pas na de kerst!
Zeer tevreden!
Wij hebben onze brochure voor 2013 laten drukken én verzenden door drukwerkservice.nl.
Ik kan het iedereen aanbevelen. Het ziet er allemaal zeer netjes en verzorgt uit!
Beter gewent bij concurrent
Mailing met adres inprinten kan beter kreeg een klant die zei dat er meerdere flyers aan elkaar vast zaten met meerdere adressen als ik er voor 1800 betaal wil ik ook dat ze alle 1800 op de juiste mat liggen stel dat er nog meer aan elkaar vast zitten kan het zo zijn dat ik 100 adressen niet bereik. Later nog kaart bestelt welke niet heel scherp was . Ik hoop op beterschap ik de toekomst. Verder zeer vriendelijke klanten service en prima afhandeling van de zaken. Alleen de afronding mag beter of dat nou de bezorging is of het mooi afdrukken

Antwoord van Drukwerkservice.nl
perfecte behandeling, hulp en begeleiding bij bestelling
perfecte behandeling, hulp en begeleiding bij bestelling, mooi resultaat
prima service
10 op 10 prima service en zeer klantvriendelijk.
Service van A tot Z
Omdat ik een mailing een week eerder wilde versturen dan gepland, heeft drukwerkservice ons ongelooflijk goed geholpen. Geen moeite was te veel. De medewerkers bleven zelfs langer doorwerken om alles voor elkaar te krijgen.
Top!
Goed verzorgd, scheelt me veel tijd!
Aanrader, haalt je veel werkj uit handen