Gekozen voor drukwerkservice omdat die met spoed naar twee verschillende bestemmingen kon sturen. Helaas kwam deze bestelling op beide plaatsen te laat. Kleur was ook anders dan bij andere drukkers,... Toon meer

Een geweldige website, gebruiksvriendelijk etc., kortom het smoelwerk is aan de voorkant goed ingevuld. Echter back-office mankeert er nogal wat aan. Een opgegeven bestelling wordt even vergeten gedru... Toon meer

De tekening van het ontvangen drukwerk (briefpapier) herhaald zich twee maal bij het verwerken ervan in de printer. Waarschijnlijk komt dat omdat de printer warm wordt. De inkt moet dit echter aank... Toon meer

1. Prints en uithangbordenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Als enige online drukker combineert Drukwerkservice.nl kwaliteitsdrukwerk met de verzending via direct mail (geadresseerd) of huis-aan-huis verspreiding (ongeadresseerd). Drukwerk sturen naar al uw filialen? Verschillende pakketten sturen naar meerdere adressen? Per stuk adresseren en direct naar uw klanten laten verzenden? Of uw drukwerk in een postcodegebied huis-aan-huis laten verspreiden? Drukwerkservice.nl verstuurt zoals u dat wilt!

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heb een logo laten maken

Heb een logo laten maken. Op het eerste gezicht echt een super vet logo. Na een aantal maanden lieten de lijmresten los en veroorzaakte schade op het mooie logo. Na meerdere malen contact te hebben gehad met de eigenaar van drukwerkservice amsterdam , werd er beloofd om naar een oplossing te kijken.

Helaas werd elke keer daarna de schuld verlegd. Eerst was het de lijm leverancier die de lijm heeft aangeraden, daarna zou hij er weer over nadenken. Nu 7 maanden later heb ik nog steeds geen reparatie op het logo en ook helemaal geen zicht op enige oplossing. Hij laat me helaas gewoon in de kou staan. Heel erg jammer mAr helaas. Zal hier nooit meer wat bestellen.

6 maart 2021

slechte kwaliteit

Ik heb de kerstkaarten voor ons bedrijf dit jaar voor het eerst via drukwerkservice besteld. Ze raadde een dikte papier aan voor de kaart die duidelijk niet van hoge kwaliteit was. De kaart voelde hierdoor als een gevouwen flyer ipv een standaard kaart. Erg jammer.

Wel goed was de service dat ze mijn excel bestand hebben opgeschoond. Om de een of andere reden pakte hij iedere keer slechts de helft van alle adressen. Fijn dat dit geregeld werd, wel jammer dat het aanvankelijk niet lukte en het weer een dag vertraging opleverde.

22 januari 2015

Beste Nikki,

Allereerst spijtig om te horen dat je niet geheel tevreden bent over de order.
135 grams papier voelt inderdaad aan als een flyer en veel minder als een kaart. Ik kan helaas niet achterhalen met wie je gesproken hebt maar in de toekomst zou je dit kunnen voorkomen door ons gratis proefpakket aan te vragen. Deze is te bestellen via de website.

Gelukkig is het met het Exceldocument wel goed gekomen en hebben al uw relaties een schrijven ontvangen.

Hopelijk tot ziens op onze website.

Nieuwjaarskaart aan leden vereniging

De formule is op zich ideaal, geen gedoe met adresstickers en gesjouw met dozen drukwerk enz. Maar het aanleveren van de juiste bestanden had nogal wat voeten in de aarde. Het komt allemaal erg nauw wat er kan en wat niet. Voor het aanleveren van het tekst/fotobestand moet je wel kennis hebben van al die programma eisen. Het adressenbestand lukte eerst ook niet. Gelukkig werd er hulp geboden via de persoonlijke helpdesk. Was wel even zoeken allemaal. Dat viel tegen. Het uiteindelijke resultaat is goed geworden. Wel duurder dan het in eerste instantie leek te worden.

16 januari 2015

Beste Monique,

Allereerst fijn om te horen dat het alsnog gelukt is. We zijn er mee bekend dat het uploaden van de bestanden inderdaad niet altijd even optimaal verloopt. We zijn hard bezig deze problemen te verhelpen en zo snel mogelijk een oplossing te bieden. Zoals je al schreef staat onze helpdesk klaar voor alle vragen en sinds kort hebben we ook een chat op onze website waar je vragen kunt stellen. Waar ik echter wel van schrok is dat de prijs hoger uitviel dan verwacht. Zou je mij kunnen vertellen waar dit precies mis gaat? Je kunt ook per email contact met me opnemen via maarten.borst@postnl.nl.

Alvast bedankt.

Snel, goed, aanrader!

Direct mail actie opgezet. Als je gaat voor kwaliteit en top service, dan kan ik Drukwerkservice aanraden. Prima meegedacht en meegeholpen door de medewerkers. Ik krijg het klant-is-koning-gevoel. Top dus. De direct mail is met succes en netjes gedrukt en reeds verstuurd. Kortom, Drukwerkservice is wederom een aanrader.

14 januari 2015

Beste Eduard,

Bedankt voor je mooie reactie. Hopelijk zien we je snel terug op de website. Wanneer je nog tips nodig hebt voor je direct mail kijk dan eens op onze Blog pagina. Hier vind je allerlei tips voor meer respons. ( http://www.drukwerkservice.nl/blog/tips )

Fijne dag nog.

Goed verlopen!

In het begin vond ik het lastig om een ontwerp te uploaden. maar met hulp van PostNL is het gelukt!

8 januari 2015

Beste Joanne,

Bedankt voor je reactie. Graag zien we je terug op de website.

Snel en correct verlopen

Na telefonisch informatie te hebben ingewonnen, heb ik vervolgens de instructies gevolgd op internet en alles verliep prima en op tijd. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Beste R de Groot,

Bedankt voor de beoordeling. Graag tot ziens op de website,

Snelle en goede service

Wij zijn ondanks de drukke kerstperiode zeer goed geholpen met het op tijd drukken en versturen van onze kerstmailing.

Beste H. Leferink,

Bedankt voor je reactie. Graag tot ziens op de website.

PostNL Drukwerkservice

Handig en snel om een kaart te versturen

Handig en snel om een mailing van een kaart te versturen, met adressen erop geprint. Helaas was het niet mogelijk een bericht of tekst op de achterzijde van de kaart te zetten. Hierdoor wordt het voor ons bedrijf minder interessant om er vaak gebruik van te maken.

Beste Verteltheater,

Het is spijtig om te horen dat je niet helemaal tevreden bent. Door de tijdsdruk was het helaas niet meer mogelijk om uw aangeleverde bestand aan te passen.
Het is zeker mogelijk om de achterkant te bedrukken dus voor de toekomst kunnen we je hier zeker bij helpen.
Hopelijk tot ziens op de website.

Alles in 1 keer geregeld

Hartstikke mooi systeem. Ik had alleen graag nog terug willen vinden wanneer de mailing precies verzonden wordt, daar ik een specifieke datum heb ingevoerd en dit nergens kan terugvinden.

5 januari 2015

Beste Vincent,

Bedankt voor je reactie. Ook met je tip gaan we aan de slag. Je hoort er nog van.
Graag tot ziens op de website.

Robbie is een baas

Lekker gewerkt en de beste wensen!

5 januari 2015

Beste Ronald,

Bedankt voor je mooie reactie. Ook namens Rob!
Al het goede voor dit jaar.

prima service en kwaliteit

Ondanks de Kerst drukte prima service bij het aanpassen van het ontwerp en verzenden van de kaart.

4 januari 2015

Beste Hugo,

Bedankt voor je beoordeling. Ik wens je al het goede in 2015.

Gemak van versturen flyers

In achter je computer te regelen.Hoeft de deur niet meer uit.Het drukwerk is van prima kwaliteit.

1 januari 2015

Beste Iga,

Bedankt voor je mooie reactie. Graag tot ziens op de website.

Drukwerk zag er netjes uit / Nalevering extra kaarten waardeloos

Wij hebben 1000 kaarten besteld waarvan ongeveer 760 per post verstuurd zijn. Tot zover geen klagen.
De extra kaarten (ruim 200) hadden wij direct op ons kantoor verwacht, zodat wij deze voor vergeten adressen en bij onze relatiegeschenken zouden kunnen voegen. We hebben ze echter noet ontvangen, en dat is erg balen geweest. Wij hebben toen zelf wat in elkaar moeten zetten om bij de relatiegeschenken te doen.
Dubbel werk en kosten, helaas......

Kolsteeg & Partners, Naarden

1 januari 2015

Beste Wil,

Zeer spijtig om te horen dat je pakket nooit is aangekomen. Door een fout in het systeem is je pakket naar je oude adres gestuurd.
Graag willen we je hierin tegemoet komen en je 250 kaarten aanbieden.
Neem even contact op met onze klantenservice en dan kunnen we het een en ander in gang gaan zetten.

Bedankt voor je beoordeling en graag tot ziens.

Perfect

Probleemloos en snel. Graag zal ik deze diensten ook in toekomst gebruiken.

30 december 2014

Beste Piet,

Bedankt voor je mooie reactie. Graag tot ziens op de website. Fijne dagen.

Prima service

er waren wat onduidelijkheden tijdens het bestelproces, echter prima uitgelegd/opgelost via telefonisch contact.

29 december 2014

Beste Marvin,

Hartelijk dank voor je reactie. Fijn dat de onduidelijkheden opgelost zijn. Tegenwoordig hebben we ook een chat optie op onze veel gestelde vragen pagina. Hierdoor kun je meteen schakelen bij vragen. Fijne jaarwisseling!
Hopelijk tot ziens op de website.

Kwaliteit drukwerk matig

Helaas is het verkeerd gegaan met onze kerstopdracht. De pdf van een ander is gedrukt, en ook verzonden, naar onze klanten. gelukkig kwamen wij er doordat restanten vooruit gestuurd worden snel achter en is dit ook snel opgelost. dat is keurig. De kwaliteit van het drukwerk is echter matig. Erg veel kleurverschil in het blauw

24 december 2014

Beste Dennis,

Hartelijk dank voor je reactie. Inderdaad is het fout gegaan bij je mailing. Dit spijt ons. Door je oplettendheid hebben we met spoed alsnog je mailing kunnen versturen.
Het is vervelend dat de kleur blauw niet goed uitgekomen is. Wanneer je in de toekomst weer gebruik wilt maken van de Drukwerkservice neem dan eerst even contact op met je accountmanager van PostNL. Dan kunnen we er voor zorgen dat het in de toekomst helemaal goed gaat.
Een fijne jaarwisseling en hopelijk tot ziens op de website.

Goed verzorgd

Met behulp van goede mensen, fijne samenwerking
is een mooie kerstkaart gerealiseerd.
Goed verzorgd

18 december 2014

Beste Vosmeijer Tentenverhuur Simone van de Kamp,

Hartelijk dank voor je reactie. Graag tot de volgende kerst of eerder natuurlijk.

uitstekend

Zeer scherpe prijs,goed geholpen,correcte aflevering en zeker voor herhaling vatbaar

17 december 2014

Beste Huurdersvereniging,

Hartelijk dank voor je reactie. Een fijne jaarwisseling gewenst en graag tot ziens op de website.

PostNL Drukwerkservice

Snelle service voor een prima bedrag

Snelle en gebruiksvriendelijke service. Duidelijke informatievoorzieining. Met name fijn dat je zo goed een prijsopgave kunt krijgen zoder eerst alle gegeven te moeten invullen (verzendlijsten etc).

17 december 2014

Beste Daphne,

Hartelijk dank voor je reactie. Een fijne jaarwisseling gewenst.

Volledig verzorgde mailing

PostNL heeft mijn - van achter mijn Laptop gegeven - opdracht vlekkeloos uitgevoerd!

15 december 2014

Beste Pieter,

Bedankt voor je reactie. Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen.
Graag tot ziens op de website.

PostNL
Drukwerkservice