Magic Bullet + Whey Isolaat besteld, pakketje kwam na 4 dagen binnen. Magic Bullet geweldig apparaat al heerlijke smooties en gerechten mee gemaakt. Kreeg ipv whey isolaat een whey concentraat pot bin... Toon meer
Wij hebben spullen besteld maar slechts 2 van de 6 artikelen werden geleverd. Na mail contact wordt elke keer beloofd dat de administratie het gaat oplossen maar tot op heden geen cent terug. Het t... Toon meer
Bestelling geplaatst op 9/06, goederen tot op heden, 26/06, niet geleverd. Verzoek om terugbetaling geld wordt niet nagekomen. Op klachten of e-mails wordt niet gereageerd, verzoek om terugb... Toon meer
Berlagelaan 187, 1222 JT, Hilversum
- 085 - 003 02 67
- info@eiwitten.nl
- www.eiwitten.nl
Mensen keken ook naar
De eigenaar is Jurgen van den Bremt
De eigenaar is Jurgen van den Bremt
Dit is ze nummer +32 53 78 90 07.
Succes met bellen.
Slechte service, geen contact mogelijk, reageren nergens op alleen 1 automatische mail.
Op 3 januari 2017 2 x supplementen besteld en betaald € 47,70 inclusief verzenden. Belofte levering binnen 24 uur. Vandaag 16 februari 2017 2 x supplementen ontvangen tot mijn stomme verbazing! De wonderen zijn de wereld nog niet uit! Nadat ik had besteld kreeg ik niet de beloofde barcode voor de Track en Trace, kreeg alleen een mail met daarin de bestelling die ik had gedaan en dat ze het in behandeling hadden genomen. Daarna diverse keren een mail gestuurd met daarin de vraag waar mijn bestelling bleef en of ze een barcode van de t en t voor mij hadden. 1 x Een automatische mail ontvangen dat zij mijn vraag binnen 24 uur inhoudelijk zouden beantwoorden nooit meer wat gekregen. Telefoonnummer gebeld staat altijd de telefoonbeantwoorder aan dat ze het druk hebben en geen tijd om de telefoon te beantwoorden. Live chat staat altijd off line.
Nooit meer bij bestellen!!! Ik ben wel blij dat ik als nog mijn supplementen heb ontvangen . Besteld bij vitaminen.nl. Geleverd door drogisthuis.nl.
Order betaald - niet geleverd en geen contact
Mijn order is geplaatst op 05/01/2017, betaald door Paypal maar geen bevestiging van eiwitten.nl per email gekregen. Tot nu vandaag geen producten zijn geleverd.
Geen antwoord op mijn emails en geen contact met de klantenservice. Spijtig genoeg! Waar kan ik officieel mijn klacht plaatsen?
Voel me belazerd
Mijn vrouw wacht al 1 1/2 maand op haar bestelling. Echt waardeloos als men zo met andermans geld omgaat, valse beloftes geen antwoord op mail enz. Voorraadissues ja ja ja ben het spuugzat. Kom op met die bestelling
Betaald maar na drie weken, nog steeds niets
Ik heb betaald en geen nieuws na 3 weken, niet eens de confirmatie van mijn bestelling, niets. Had ik niet via Paypal betaald, ik zou niet eens weten hoe mijn geld terug te vragen! Schandalig
*de leveringstijd is zogezegd één werkdag
EDIT: uiteindelijk 2 maanden later of zo bestelling uit het niets ontvangen?!
Geen snelle levering, geen contact via mail etc.
Nog steeds niets geleverd, geen reacties op mailtjes..
Hoe lang mag het duren voor je aangifte kunt doen van oplichting?
Ik wacht nog even af, maar volgens mij kunnen deze jongens beter stoppen!
Zo kan ik ook geld "verdienen"!!
Zeer tevreden!
Bestelling correct en supersnel geleverd! Wel jammer dat acheraf betalen niet werkt: dit wordt wel als optie geboden, maar dit functioneert niet.
Top service
Had wat vragen met betrekking tot een probleem en het internet kon mij geen duidelijkheid geven. Heb daarom gebruik gemaakt van de chat functie waar ik uitstekend werd geïnformeerd en zelfs gebeld om eea nader toe te lichten. Kon via de webshop de bestelling plaatsen welke keurig netjes bezorgd is.
Geen geld terug van niet geleverde goederen
Het telefoonnummer in Hilversum en beide mobiele nummers worden niet opgenomen of zijn niet in gebruik.
KOOP HIER NIETS WANT JE KRIJGT NIET WAT U KOOPT!!!!!!!!!
Goederen niet geleverd en geld niet terug!
Zeer slecht!!!! Geld niet terug gekregen van goederen die ze niet geleverd hebben en op de mailtjes die ik gestuurd heb wordt niet gereageerd. Mijn klacht gaat over Drogisthuis.nl die ook eiwitten.nl heeft van Osasuna.
Je zou door hun gedrag bijna je vertrouwen verliezen in webwinkels.
goederen niet geleverd, geld niet terug
Bestelling geplaatst op 9/06, goederen tot op heden, 26/06, niet geleverd.
Verzoek om terugbetaling geld wordt niet nagekomen.
Op klachten of e-mails wordt niet gereageerd, verzoek om terugbetaling geld wordt eveneens genegeerd.
Goederen zijn nooit geleverd en status bestelling staat nog steeds op "Openstaand".
Dit ziet er niet goed uit, een bedrijf dat nooit reageert op klachten en goederen niet levert.
Deze klacht is trouwens gericht specifiek aan Drogisthuis.nl.
Eiwitten.nl en Drogisthuis zijn onderverdelingen van dezelfde firma osasuna.nl
Zeer slechte klantenservice
Eerst werd het verkeerde product geleverd, gemaild, geen reactie terug. Toen maar product retour gedaan. Er meerdere keren achteraan gebeld nog steeds geen geld retour. Dit slaat specifiek op Drogisthuis.nl
Wel betaald, echter geen levering
Ik heb op 05 maart besteld en middels i-deal betaald. tot op heden niets vernomen en ontvangen. Telefonische bereikbaarheid beneden alle peil 32 pogingen ondernomen. Middels hun eigen mail (site) ook dit is niet te versturen. echt belabberd. Marcel
prima afhandeling
Na een kleine fout, heel vlug alles in orde gebracht. dank je wel
zeer slechte klantenservice
Ik heb in maart 2014 bij Eiwitten.nl een bestelling gedaan welke nooit is aangekomen.
Eerst bleek het pakketje zoek bij Post.nl, het is opnieuw verzonden maar
door de bezorger van Post.nl buiten neergelegd waardoor het gestolen is. Hij heeft hiervan een briefje in mijn bus achtergelaten. Ik vind het de verantwoording van Eiwitten.nl dat mijn pakketje goed bezorgd wordt omdat zij in zee gaan met Post.nl.
Ik heb verschillende keren gereclameerd bij Eiwitten.nl maar de klacht is nog nooit opgelost. Het is zelfs zo sterk dat ik sinds juni 2014 geen reactie meer van hen krijg op mijn mailtjes van juni en augustus 2014. Tevens heb ik het bedrag van 88,99 dat ik voor de bestelling betaald heb nooit teruggestort gekregen. Vanavond nog maar eens het a.a ingesproken. nu maar hopen dat men mij terug gaat bellen.
Prima service
Goed bedrijf snelle levering niks op aan te merken.
Shakes zijn ook lekker.
Bestelling kwam 5 dagen later als beloofd
Op zondag een bestelling geplaatst. Bestelling kwam pas op vrijdag binnen. In die periode een aantal keren gemaild. Naar zeggen van de medewerker waarmee ik contact heb gehad zou dit aan post nl hebben gelegen. Ik kreeg pas op donderdagmiddag voor het eerst een track and trace nummer toegestuurd.
Zeer snelle levering.
Ik ben zeer tevreden, aangezien mijn pakket met DieetPro 4 smaken de volgende dag al binnen was. Inclusief een shakebeker. Dit wordt een blijvertje.
snelle levering
Een zeer snelle aflevering en zeer goed verpakt.
in een dag een kilo afgevallen dus nu doorzetten om die andere acht er nog af te krijgen