Wij hebben spullen besteld maar slechts 2 van de 6 artikelen werden geleverd. Na mail contact wordt elke keer beloofd dat de administratie het gaat oplossen maar tot op heden geen cent terug. Het t... Toon meer
Bestelling geplaatst op 9/06, goederen tot op heden, 26/06, niet geleverd. Verzoek om terugbetaling geld wordt niet nagekomen. Op klachten of e-mails wordt niet gereageerd, verzoek om terugb... Toon meer
Ik heb op 05 maart besteld en middels i-deal betaald. tot op heden niets vernomen en ontvangen. Telefonische bereikbaarheid beneden alle peil 32 pogingen ondernomen. Middels hun eigen mail (site) ook... Toon meer
Berlagelaan 187, 1222 JT, Hilversum
- 085 - 003 02 67
- info@eiwitten.nl
- www.eiwitten.nl
Mensen keken ook naar
Goed en snel
Goede communicatie en vrij snelle levering. De beloofde shaker zat er echter niet bij.
Uiteindelijk toch tevreden
Na een bestelling te hebben geplaatst,wat strubbelingen met de smaken wel /niet leverbaar,pakket wel/niet verstuurd is het na 2 weken toch nog netjes afgehandeld.
Naar eerst een foutieve bestelling te hebben ontvangen zeer positief over de afhandeling.
Waanzinnig snel!
Zondag besteld en maandagmiddag al in huis! Waanzinnig snel!
geweldig!!!!
Heb nu voor de 2 x besteld het werkt super AANRADER
Perfecte service
Topservice binnen 2 dagen keurig verpakt in huis!
En veel voordeliger dan ij de winkel.
super geholpen
Ik wilde graag wat hulp bij het bestellen van mijn eiwitten voor afslanken, en zij hebben mij uitgebreid geholpen met de keuze en netjes volgende dag in huis!
alles volgens afspraak geregeld
prima niets op aan te merken
Niet tevreden.
Ik had twee dingen besteld; een shakebeker en dumbells. Op de site staat een geschatte bezorgtijd van 1 dag. De shakebeker ontving ik na correspondentie met de website na 4 dagen. De dumbells zijn nu, anderhalve week later, nog niet binnen. Ook konden ze niet inschatten hoe lang het nog gaat duren voor ze wel binnen zijn. Ik vind het niet netjes om op je website te zetten dat het 1 dag duurt en mij vervolgens anderhalve week te laten wachten, zonder mij te kunnen vertellen wanneer de andere helft van mijn bestelling zal arriveren. Ik hou het voor nu op 2 sterren, mocht ik de dumbells deze week nog ontvangen dan zal ik hem aanpassen naar 3 sterren.
EDIT: De trage levering van de dumbells ligt volgens Eiwitten.nl aan de partner, GorillaSports.
Edit 2: Duurt allemaal lang, heb 3 keer gevraagd om een schatting van hoe lang het gaat duren en krijg geen antwoord, wel mails ter reactie maar daar in staat niet de informatie waar ik om vraag. Heb besloten te annuleren.
Edit 3: Een beetje onderzoek later en ik kom op de site van GorillaSports terecht. En jawel, daar staat mijn dumbell set, met daarbij een duidelijke datum wanneer ze weer op voorraad zijn: 5 maart. Dat is meer dan een maand na bestelling. Apart dat Eiwitten me niet kan vertellen wanneer ik de dumbells kan verwachten maar een eigen onderzoek van nog geen 2 keer klikken (google, gorillasports) ik m'n eigen vraag kan beantwoorden...
goed
volgens site levering 1 dag.
zaterdag besteld werd woensdag afgeleverd
Goed overzichtelijk, en goede levering...
Zoals mijn mening hierboven, overzichtelijk en 1 van de weinige die lactose-vrije proteïne supplementen heeft..!
Voor mijn doen, duurde het wel lang eer dat het bezorgd werd... maar viel wel mee... duurde ongeveer een werkweek..
Half trevreden.
Magic Bullet + Whey Isolaat besteld, pakketje kwam na 4 dagen binnen. Magic Bullet geweldig apparaat al heerlijke smooties en gerechten mee gemaakt. Kreeg ipv whey isolaat een whey concentraat pot binnen. Deze pot is niet voorzien van een houdbaarheid datum en ruikt al muf. Na email contact kan hij niet geruild worden omdat hij open is gemaakt. Ze zeiden sorry voor inpak fout & 10% korting op volgende aankoop. totaal ontvreden hier mee, volgende keer weer bij B&F bestellen.
Snel en informatief
Snelle levering van de produkten en geinteresseerd in de koper.
Ik heb Dieet pro besteld. Goed product voor een goede prijs!
Het zou 5sterren krijgen als het binnen 24 uur bezorgd word!
Op zich goed.
Informatie op de site is wat beperkt, maar is elders op internet wel te vinden.
Levering was inderdaad de volgende dag, maar pas in de avond voor niks een hele dag vrij genomen en thuis gewacht, maar dit ligt waarschijnlijk aan post.nl.
De op marktplaats beloofde gratis shakebeker ontbrak, jammer want dit was naast de snelle levering de reden waarom ik voor eiwitten.nl heb gekozen.
snelle en goede service
De levering kwam al na 1 dag netjes verpakt ga maandag beginnen. Heb hele goede resultaten gehoord en gezien in mijn familie.
Supersnelle levering en perfect verzorgde verzending
Deze gezondheidswebshop doet wat het belooft; goede producten op een snelle manier, netjes ingepakt opsturen. Echt een aanrader!
Super service
Netjes afgeleverd en binnen 1 dag! Goede service!
Alles snel en compleet geleverd!