Magic Bullet + Whey Isolaat besteld, pakketje kwam na 4 dagen binnen. Magic Bullet geweldig apparaat al heerlijke smooties en gerechten mee gemaakt. Kreeg ipv whey isolaat een whey concentraat pot bin... Toon meer
Wij hebben spullen besteld maar slechts 2 van de 6 artikelen werden geleverd. Na mail contact wordt elke keer beloofd dat de administratie het gaat oplossen maar tot op heden geen cent terug. Het t... Toon meer
Bestelling geplaatst op 9/06, goederen tot op heden, 26/06, niet geleverd. Verzoek om terugbetaling geld wordt niet nagekomen. Op klachten of e-mails wordt niet gereageerd, verzoek om terugb... Toon meer
Ik heb op 05 maart besteld en middels i-deal betaald. tot op heden niets vernomen en ontvangen. Telefonische bereikbaarheid beneden alle peil 32 pogingen ondernomen. Middels hun eigen mail (site) ook... Toon meer
Berlagelaan 187, 1222 JT, Hilversum
- 085 - 003 02 67
- info@eiwitten.nl
- www.eiwitten.nl
Mensen keken ook naar
klasse, bestelling in 1 dag binnen gekregen
Zeer snelle levering,die ook nog te volgen is via
Track an trace van de post.Ben zeer te vreden.
Supersnel volgende dag in huis
Valt tegen.
Ik had al eerder dieet-pro gedronken en dat was lekker , maar deze die ik nu gekocht heb zit geen smaak aan. Het is niet vies maar gaat wel tegen staan.
Als ik het maar vol hou om te drinken.
goede snelle service
zou zeker aanbevelen bij anderen
mijn volgende bestelling doe ik zeker bij hen
Prima
Alles snel en netjes bezorgd. Goed verpakt.
1 woord: PRIMA !
Uitstekende, zeer snelle levering
Helemaal niets op aan te merken
Snelle en correcte levering
Je kunt hier gerust je dieetpro bestellen. Snelle levering en voordelig (per 3 stuks).
Mijn man is er tevreden over
2 jaar was mijn man al bezig met met aangemeten steunkousen.Die kousen deden erg pijn en paste nergens naar. .De kousen van eiwitten passen perfect en hij draagt ze met plezier
snelle oplossing ,ik voelde me gehoord en gezien
goed gegaan.
na 1 telefoontje...werd t gecorrigeerd en er werd niet moeilijk over gedaan.
n pluim... bedankt
snel en vlug slank, hiervoor mijn dank.
Snel en goed geholpen.
goedkoop, snel, ofwel enorm tevreden
snelle goeie service
Ik vond de website erg duidelijk.werd goed op de hoogte gehouden over je bestelling.en was erg snel geleverd
uiteindelijk heel tevreden
Ik had de magic bullet bestelt. Op de site stond dat dieop vvoorraad was dit bleek niet zo te zijn. Ik wilde de bestelling hierdoor anuleren. En toen was er opeens toch nog 1 volgende dag in huis en heel blij mee
prima produkt, snelle levering
Makkelijke manier om je aan het dieet te houden
Snel en altijd top service!
Ik heb de Whey perfection in Cookies&Cream weer besteld. Grappig is dat ik de kleine verpakking had besteld.. En de grote kreeg voor hetzelfde geld! Dat was een aangename verassing ;-) Maar echt top winkel! Altijd snel en leuk dat je altijd een cadeau krijgt. Ga zo door! Ik blijf klant.
Supersnel geleverd, goede prijzen
Bestelling binnen 24 uur in huis, zoals beloofd.
Niks op aan te merken. Zal hier vaker komen.