Slechte service na verkoop nieuw toestel 6 weken weg heeft nooit gewerkt terug gekomen voor de poort achter gelaten doos open zonder te weten dat het terug geleverd werd die dag Er wordt op maïls l... Toon meer
2 ventilators gekocht, 1 ervan is geleverd in een gescheurde doos. Wat bleek dat deze beschadigd was. Gebeld naar de klantendienst. Product niet meer beschikbaar om een nieuwe te ontvangen,wat ik... Toon meer
Click en collect blijft hangen in voorbereiding, klantendienst vermijd ik want ik ken de kwaliteit daar. Meteen betwisting bij masterdcard ingediend, als electro depot vaker gemerkt word door uw ba... Toon meer
Op 29/7/22 mijn iphone binnengedaan omdat hij een sim-kaartje van een profider niet nam. Ondertussen doen ze alsof hun neus aan het bloeden is. Men zou mij terugbetalen maar helaas; het is er nog ni... Toon meer
- Huishoudapparatuur winkel
- Airconditioningsystemen leverancier
- Inbraakalarmwinkel
- Computerwinkel
- Stofzuigerwinkel
- Winkel voor wasmachines en wasdrogers
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Pour tous vos achats de petit et gros électroménager, informatique, image, son, high tech… rendez-vous chez ELECTRO DEPOT - PRIX BAS toute l'année !
Route de Vendeville 1, 59155, Faches-Thumesnil, Frankrijk
- www.electrodepot.fr
Vraagt klanten om een review
Heeft 71% van zijn negatieve reviews beantwoord
Schandalige service
Schandalige service. Eerst koop je een servies voor 12 personen. Je krijgt er één aan voor 4 personen. Na weken mailen krijg ik een compensatie van 15€. Daar leg ik me dan maar bij neer. Om dan de doos open te doen en te merken dat de helft van het servies gebroken is.
Sorry mevrouw. U had binnen de 3 dagen moeten reageren. Écht????
Dus ik blijf betalen. Maar nu voor een servies voor amper 2 ipv 12 personen???
Koop hier niets aub. Je wordt in de zeik genomen waar je bij staat..'
Wij hebben een droogkast betaald en…
Wij hebben een droogkast betaald en vinden die nergens terug in onze account.
Als we bellen vragen ze het ordernummer dat we niet kunnen tonen doordat we geen mail ontvangen hebben.
Meermaals gebeld en ze helpen ons niet verder.
Morgen is hun laatste kans want ik ga klacht indienen.

Onvriendelijk en slechte service
Onvriendelijk en slechte service. Moeilijk te communiceren in het Nederlands

Zeer slechte ervaring!
Zeer slechte ervaring!
Ik heb een wasmachine besteld, maar na 15 dagen is er nog steeds niets geleverd. Er wordt geen contact opgenomen, geen geld teruggestort en er worden zogenaamd “boetes” van €30 geëist zonder bon of bewijs. Toen ik om een bewijs vroeg, moest dit ineens contant betaald worden.
De zogenaamde manager Abdullah dreigde zelfs dat ik mijn bestelling nooit zou ontvangen als ik mijn negatieve review niet verwijderde. De levering is niet gekomen op de afgesproken datum en er was geen enkel teken van communicatie.
Dit bedrijf handelt naar mijn mening oplichterij. Ik zal deze zaak verder melden bij de bevoegde instanties en mijn review zeker niet verwijderen.

oplichters
In één woord: oplichters.
Bestelling gedaan en betaalt.
Transporteur liet weten: ik ben geweest maar er was niemand (er waren 12 mensen op ons terrein aan het werk).
Kon niet terugkomen en moest een nieuwe afspraak maken.
Dat lukt niet en heb de bestelling geannuleerd.
Ben nu 7 weken verder en heb zelfs naar het hoofdkantoor een brief gestuurd: nee, gaat via de vestiging.
Vestiging laat weten niets te doen daar de koelkast bij de transporteur staat en zij pas crediteren als zij de koelkast terug hebben en die hebben ze na 7 weken nog niet terug.
Transporteur stuurt telkens berichtjes dat ze komen, ondanks annulering. Maar er komt telkens niemand, inmiddels zouden ze inmiddels al 4 keer gekomen zijn.
ONZIN.
Inmiddels vele emails verder en nog steeds geen actie van Electrodepot.
Bank kan mij niet helpen, ben dus gewoon mijn geld kwijt. Op deze manier kunnen zij goedkoop zijn, je levert gewoon de helft van je klanten niet en houd het geld.
PS
C'est gentil à vous de répondre, mais à quoi cela me sert-il ? J'ai quand même perdu mon argent.
Avec moi, cela n'arrivera certainement pas (à nouveau). J'ai été victime d'une escroquerie / on m'a volé de l'argent.

Antwoord van ELECTRO DEPOT
Smart tv besteld met volledig installatie
Smart tv besteld met volledig installatie. Levering was zeer snel . De zogenaamde techniekers kenden er niets van . Kregen de installatie niet in het Nederlands, geen live tv , Na veel heen en weer gebel kregen ze het niet in orde. Ze hebben hier al meer dan een half uur verloren was hun commentaar toen ze vertrokken moest maar bellen naar de winkel.
Na een ganse dag proberen op verschillende nummers kreeg ik eindelijk iemand te pakken . Heb een deel van mijn geld voor de installatie terugbetaald gekregen maar daarbij was mijn tv niet geïnstalleerd .
NOOIT MEER

Schandalige service
Schandalige service. Ik heb mijn hele dag thuis moeten doorbrengen voor een levering die al drie dagen later kwam dan oorspronkelijk afgesproken en zelfs dat kregen ze niet geregeld. Geen klantendienst, je kan ze niet bereiken, ze helpen je niet verder. Schandalig! Ze verdienen niet eens 1 ster.

Beschadigde koelkast geleverd
Ze leveren een beschadigde koelkast. Aan de verpakking was niets te zien. Ook de isomo rond de koelkast was nog intact. Na meerdere telefoontjes en mailtjes en 3 weken niets te.horen. uiteindelijk een mailtje dat ze een compensatie willen aanbieden van 50€. Op het verzoek om een niet beschadigd toestel te leveren, willen ze niet op ingaan

Antwoord van ELECTRO DEPOT
BESTEL NOOIT BIJ ELECTRODEPOT!
vandaag 1/8/2025 werd onze nieuwe koelkast geleverd. Werd uitgeladen, vroeg hulp aan de deur en zeiden dat ze niet konden, lieten ons achter met de deur, leuk als je een beperking hebt. Koelkast uitgepakt, en er was een ENORM gat in en de hele rechter kant was volledig gebogen! Dit is de eerste en LAATSTE keer dat ik hier bestel, en zal iedereen die ik ken afraden om deze winkel te gebruiken. SCHANDELIJK!

Bestelling gedaan op 6juli
Bestelling gedaan op 6juli, is nooit geleverd. Ze reageren niet via mail houden je aan het lijntje aan de telefoon. Ze smijten zelf de lijn dicht. Klacht ingediend bij FOD en testaankoop. Wil mijn geld terug!!!!!!!

Schandalig
Wij hebben in 2023 een afwasmachine gekocht december werd die stuk heb meteen alles opgestuurd wat je door moet zenden voor reparatie tot hiertoe staat ons machine hier nog steeds stuk plus wij hebben ook de verlenging betaald van garantie heb blijven mailen en bellen helpt niks schandalig is dat heb drie artikels gekocht bij jullie maar nu nooit meer

Zeer teleurgesteld in de dienst na verkoop van Elektro Depot
We hebben onlangs een gloednieuwe frigo/diepvriezer gekocht bij Elektro Depot. Gisteren hebben we hem voor het eerst aangesloten en meteen begon er een constant tikkend geluid. Meteen de VTS-service gebeld rond 16u, maar we hebben een half uur lang enkel de melding gekregen dat alle lijnen bezet zijn. Om 16u30 sluiten ze, dus we zijn letterlijk nergens geraakt.
Daarna geprobeerd om de dienst na aankoop van Elektro Depot zelf te bereiken – opnieuw zonder succes. Geen gehoor. We hebben uiteindelijk maar een mail gestuurd met het probleem.
Vandaag opnieuw contact gezocht met VTS Service en daar kregen we simpelweg te horen dat we een e-mail moeten sturen. Geen oplossing, geen opvolging, geen enkele moeite om ons te helpen. Ondertussen hebben we gisteren heel wat verse producten gekocht die we nu waarschijnlijk kunnen weggooien. De koelkast doet het immers niet naar behoren.
We kunnen alleen maar hopen dat er snel iemand langskomt, maar gezien de vele gelijkaardige klachten die we nu pas lezen, hebben we weinig vertrouwen in een snelle oplossing.
Voor ons is het duidelijk: wij kopen nooit meer iets bij Elektro Depot. Klantenservice en ondersteuning na aankoop zijn ronduit onbestaande.

TCL tv gekocht in Kortrijk
TCL tv gekocht in Kortrijk. bij uitpakken van TV zit er geen afstandsbediening bij ??? Gebeld met Electro Depo kortrijk en enige mogelijkheid is een nieuwe afstandsbediening zelf bestellen??

Antwoord van ELECTRO DEPOT
I phone gekocht 1 jaar geleden en nu…
I phone gekocht 1 jaar geleden en nu problemen ermee
Electro depot Oostende bezocht voor garantie herstelling en daar is dit enkel mogelijk via I phone herstelling wachttijd 4 weken minimum en valt niet onder de garantie????? En de 2 jaar dat jullie beloven
Ben heel ontevreden over de aanpak en de service
Al een gelijkaardige ervaring gehad met een wasmachine die voor 15€ zelf hersteld maar dit was in Brugge never again electro depot

Klantenservice. Ver zoek!!!!
Ik kocht 23 April 2025 enkele keuken toestellen. ( inductieplaat met afzuiging,inbouw magnetron en vaatwasser) mijn maat keuken had ik elders besteld. Door omstandigheden zat er op de levering van mijn keuken 3 weken vertraging. Nu komt mijn probleem de toestellen werden zoals beloofd geleverd en staan vandaag nog steeds op de plaats waar de transporteur ze neergezet heeft. Bij de levering van mijn keuken zag ik dat door een vergissing de keuken voorzien was voor een vaatwasser van 45cm ipv 1 van 60cm. Ik nam contact op met de klantenservice van electro depot en stelde voor dat ik zelf naar Awans zou rijden om de vaatwasser die dus nog steeds in zijn ongeopende doos zit om te gaan ruilen tegen een toestel van 45cm. Het toestel van 60cm dat ik kocht koste 399€ het toestel van 45cm 299€. Mijn voorstel aan hun was dat in het prijsverschil van 100€ wilde laten vallen voor een eventuele logistieke probleem. De medewerker aan de lijn moest overleggen met de manager, na enkele minuten kreeg ik tot mijn grote verbazing een NEEN zonder meer uitleg. Ik vroeg dan de manager te kunnen spreken maar dat bleek niet mogelijk. Ik moest mailen. Ik heb dan netjes gemaild en de uitleg opnieuw gedaan. Het team zou binnen de 48u contact met mij opnemen. We zijn nu een week verder en heb nog steeds niemand gehoord. Als dit hun manier van werken is, zou ik nooit nog met hen in zee gaan. Jammer dat ze uit commerciële overweging dit probleem niet netjes verhelpen.

Zeer slecht! NUL SERVICE
Zeer slecht!
Goedkoop dat wel maar uiteindelijk gewoon duurkoop!
En als er tijdens de garantie iets kapot gaat heb je dikke pech!
En er gaat veel kapot snel na de aankoop,
De service na verkoop is VERSCHRIKKELIJK!
Nooit koop ik nog iets in die winkel…

misère noire / cauchemar
Wat een ellende.
Kapotte vriezer geleverd.
Apparaat bagger.
Klantenservice bagger.
Vervoerder bagger.
Dit was eens en nooit weer ED.
Die reactie! Dat geeft toch duidelijk aan wat voor een bedrijf dit is?!
Nooit iets kopen.
Mon avis a été rejeté sur leur propre website.
Censure.
Terrifiant.

Ik ben zoo te Vreden van electro depot
Ik ben zoo te Vreden van electro depot
Een werknemer hielp zelfs om een toestel in mijn auto te zetten !!!
Als je een goede klantenservice wilt
Moet je naar electro depot gaan !!!!
🤩🤩🤩

O sterren waard
O sterren waard, dienst na verkoop trekt op niks, nog nooit zo behandelt geweest, een manager die niet eens deftig nederlands kan praten, om nog maar te zwijgen over de rest van het personeel, hier kom ik nooit meer binnen, dienst na verkoop kunnen ze beter afschaffen, een hoop debielen bij elkaar, 4 uur geweest om een kapot toestel in garantie om te ruilen, pfff, een goede raad, blijf er weg uit de winkel, toestellen super rap kapot