ELECTRO DEPOT Reviews

4.731

1,5

Slechte service na verkoop nieuw toestel 6 weken weg heeft nooit gewerkt terug gekomen voor de poort achter gelaten doos open zonder te weten dat het terug geleverd werd die dag Er wordt op maïls l... Toon meer

2 ventilators gekocht, 1 ervan is geleverd in een gescheurde doos. Wat bleek dat deze beschadigd was. Gebeld naar de klantendienst. Product niet meer beschikbaar om een nieuwe te ontvangen,wat ik... Toon meer

Click en collect blijft hangen in voorbereiding, klantendienst vermijd ik want ik ken de kwaliteit daar. Meteen betwisting bij masterdcard ingediend, als electro depot vaker gemerkt word door uw ba... Toon meer

Op 29/7/22 mijn iphone binnengedaan omdat hij een sim-kaartje van een profider niet nam. Ondertussen doen ze alsof hun neus aan het bloeden is. Men zou mij terugbetalen maar helaas; het is er nog ni... Toon meer

1. Huishoudapparatuur winkel
  2. Airconditioningsystemen leverancier
  3. Inbraakalarmwinkel
  4. Computerwinkel
  5. Stofzuigerwinkel
  6. Winkel voor wasmachines en wasdrogers

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Pour tous vos achats de petit et gros électroménager, informatique, image, son, high tech… rendez-vous chez ELECTRO DEPOT - PRIX BAS toute l'année !

Zeer slecht

5K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 71% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(4.731)

908 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Oven met gebroken glas zonder problemen omgeruild.

We kochten een nieuwe oven van het merk Samsung in de winkel in Waver. Bij thuiskomst wilden we de oven meteen installeren, maar bij het uitpakken bleek meteen al iets mis. De doos lag onderaan vol glas. Bleek dat het glas van de binnendeur was gebroken.
Aangezien de winkel op de moment sloot, besloot ik een e-mail naar de klantendienst te sturen. Na 5 dagen nog geen reactie, dan maar rechtstreeks telefonisch contact genomen met de winkel. Daar deden ze niet moeilijk, we mochten langsgaan. In de winkel werd de oven teruggenomen en kregen we een aankoopbon.
We namen hetzelfde type oven in de rayon en de winkelbediende was zelfs bereid de doos te openen om te zien of alles inorde was met dit toestel.
Eind goed al goed en zeer tevreden met de gegeven oplossing. Wel jammer dat de klantendienst van Electro Depot enkel een duur betalend telefoonnummer heeft en ze niet antwoorden op e-mail binnen de beloofde 48 uur.

26 april 2025

Hallo ,
We zijn blij te horen dat u van uw ervaring hebt genoten! Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een positieve beoordeling te schrijven. We kijken ernaar uit om u binnenkort weer te verwelkomen.

Slechte sevice.

Slechte sevice.
Wil men bestelling annuleren en krijg maar 1 mail en dan zegge ze is u bestelling onderweg.
Ik wil annuleren al vaak gebelt en gemaild . Waar worde die voor betaald om te slape ofwa . Nooit bestel ik er nog

29 april 2025

Antwoord van ELECTRO DEPOT

Bedankt dat u dit probleem onder onze aandacht heeft gebracht. We zullen de benodigde stappen nemen om ervoor te zorgen dat dit ongemak in de toekomst niet meer voorkomt. Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Combi oven

Het is gewoon een schande ,koop een combi oven met 2j garantie ,voor deze vervalt breng ik hen op de hoogte dat de deur binnen verroest is en de behuizing van de deur los is .technieker komt na 2 welken langs en beloofd binnen 2 weken de deur te vervangen,krijg geen reactie meer uiteindelijk bel ik zelf hersteldienst die beweren dat ik recht heb op een nieuwe! electro depot zegt uiteindelijk , dat roest binnen niet onder garantie valt en ik maar een nieuwe moet kopen ,geweldig koop nooit een toestel want je garantie is 0!!!

6 maart 2025

Hallo,

Bedankt voor het melden van dit probleem. We zullen de nodige stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat dit probleem zich niet meer voordoet. Onze excuses voor het ongemak.
Vriendelijke groeten

Slechte service.ik betaal speciaal…

Slechte service.ik betaal speciaal 105eu om mijn vaatwasser te laten instaleren,ze konden niet snel genoeg zijn om te vragen om te betalen,en weg waren ze,zonder te testen of het wel werkt.Niet dus,codeE1.bel techn.dienst op,vriendelijke man, zegt dat ze een hersteller zullen sturen zo spoedig mogelijk,dat beloofd.nu na 20 dagen blijkt dat de installateurs mijn waterkraan overgedraaid hebben en mooi het verzwegen hebben.zij weigeren om de kosten die we betaald hebben om het te herstellen terug te betalen.koop nooit meer hier.

8 maart 2025

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons oprecht dat u ongemak heeft ervaren. Wij bieden u onze excuses aan en waarderen uw feedback zeer. We zullen uw opmerkingen zeker in overweging nemen. Aarzel niet om opnieuw contact met onze winkel op te nemen.

Hele slechte service

Hele slechte service. Ze hebben mij een slechte steelstofzuiger van hun eigen merk verkocht en deze werkt niet. Als ik vuiligheid opzuig, dan valt het er zo weer uit. Na enkel mijn beneden te stofzuigen in gewone stand is de batterij onmiddellijk leeg en moet hij 5 uur opladen. De dienst na verkoop zou getest hebben en zeggen dat hij perfect werkt. Ze spreken heel slecht gebroken Nederlands. Dus veel hulp krijg je niet! IK KOOP ER NOOIT NOG IETS!!!!

10 maart 2025

Antwoord van ELECTRO DEPOT

Hallo, Bedankt dat u dit probleem onder onze aandacht heeft gebracht. We zullen de benodigde maatregelen treffen om ervoor te zorgen dat dit ongemak in de toekomst niet meer voorkomt. Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet

Dienst na verkoop moet je veel geluk…

Dienst na verkoop moet je veel geluk hebben. Ze werken ook met verschillende onder aannemingen. Als je problemen hebt. Mag je van geluk praten dat je ze 1 aan de lijn krijgt en 2 dat je probleem opgelost geraakt. Technieker is heel vriendelijk maar ik wacht nu al meer dan 1 maand voor herstelling van mijn wasmachine. En je krijgt ook niemand aan de lijn. En als je iemand aan de lijn krijgt. Ben je niet geholpen. Laatste keer dat ik daar iets koop. Ik hou mijn hart vast. Heb een frigo, droogkast, wasmachine en oven daar gekocht. Ik hoop dat ik daar nooit problemen mee ga hebben.

3 maart 2025

Hallo,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw opmerking te delen. Het spijt ons oprecht voor de ervaring die u in ons etablissement heeft gehad. We verontschuldigen ons nogmaals en wensen u een prettige dag.

Zelfs 1 ster is teveel

Zelfs 1 ster is teveel . Koop je een tv omdat je zonder zit . De tv die ik aankocht werkt de optische ingang niet van . Wil laten testen zou ik tot dinsdag zonder ziten ook geen vervang toestel dus zou ik zonder moeten . Telefoonis werd gezecht komen drekt testen en ruilen . Nx van aan . Electro depot nooit meer

26 februari 2025

Antwoord van ELECTRO DEPOT

Hallo, Hartelijk dank voor het melden van dit probleem. We zullen de nodige maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat dit ongemak zich niet meer voordoet. Onze excuses voor het ongemak. Hoogachtend.

1 ster is veel te veel

1 ster is veel te veel. Wij stonden te wachten bij de klanten service (laat service er maar af) en een paar voor ons was al bezig sinds Oktober om een tv te laten repareren maar de man van de balie keek dan weer op zijn scherm dan weer op zijn gsm maar er gebeurde niets en de mensen moesten weer terug komen.
En toen wij: Zaterdag uitleg gevraagd hoe de winkel werkt want wij waren daar voor het eerst (en gelijk voor het laatst) maar ja de strijkplank die we gekocht hadden was al doorgezakt toen wij het plastic eraf hadden gehaald. De man van de bali zag het gelijk en ging moeilijk doen. Hij haalde een nieuwe en ik vertelde dat ik geen nieuwe wilde maar hij liet het verschil zien, en wij zagen ook dat de strijkplank verbogen was. En ik zag zelf ook nog een stuk rond van 6mm dik welke verbogen was. Maar dat was onze schuld (6mm dik mensen) en hij ging moeilijk doen maar ik werd zeer kwaad en de man ging toen 5 minuten weg en wilde niets doen dus ik werd kwader en ging vloeken en toen veranderde de man en moest toen alles van ons weten ook ons gsm nummer. Toen naar de kassa maar daar wilde men ons niet terug betalen omdat het boven de 10 € was, want ze mocht de kassa niet open doen boven de 10 € maar kon toen wel terug storten op een rekening maar ik wilde mijn geld contant terug omdat ik ook contant betaald had. Dus ik werd nu heel erg kwaad en uiteindelijk kreeg ik mijn geld terug. Bij elkaar zijn wij haast een uur bezig geweest. SCHANDE. Maar de man wist volgens mij gelijk wat er aan de hand was maar wilde gewoon niet meewerken. Het antwoord op uw reactie; dit is uw standaard reactie, maar u hoeft voor ons niet bang te zijn want we komen nooit meer en maken geen goede reclame voor u. Want u bent een waardeloos bedrijf. Afz willem

25 februari 2025

Antwoord van ELECTRO DEPOT

zwaar beschadigde levering, geen gratis retourmogelijkheid

Ik kocht een set van 3 tefal pannen. Een van de pannen was gedeukt en geplooid. Een andere pan vertoonde een diepe kras. Ik contacteerde customer support. Enige "oplossing" die ze bieden: Op eigen kosten terugzenden, of in een winkel terug leveren (maar die zijn te ver in mijn geval).

24 februari 2025

Antwoord van ELECTRO DEPOT

Op 09/12/2024 aanvraag verzoek…

Op 09/12/2024 aanvraag verzoek tussenkomst herstelling onder garantie.
Op 09/01/2025 herinnering e-mail verstuurd.
Op 17/01/2025 herinnering e-mail verstuurd via winkel Geel.
Tot heden 06/02/2025en meer dan twee MAANDEN later nog steeds geen e-mail of telefoon ontvangen wanneer ze de herstelling onder garantie komen doen, ondertussen zijn er al meer dan 2 maanden verlopen van de 24 maanden garantie die op het toestel was voorzien. Op 07/02/2025 bericht ontvangen uw verzoek is geregistreerd en verzonden naar het technische servicebestand. Tot heden 10/02/2025 nog steeds geen antwoord van de technische dienst ontvangen.
OP 17/02/2025 telefoon gehad van technische dienst dat de technieker ging langs komen op 20/02/2025. En inderdaad na 73 DAGEN WACHTEN en 20 minuten werk is het toestel herstelt, hoe het nu zit met de verlopen garantie tot heden nog niets ontvangen of gekregen.

10 februari 2025

Antwoord van ELECTRO DEPOT

Hallo, om te controleren, kunt u ons alstublieft uw bestelnummer doorgeven ?

Ik bestelde droogkast in Elektro Depot…

Ik bestelde droogkast in Elektro Depot te Wilrijk, deze zou geleverd worden en dat zou € 50 extra kosten voor plaatsing en installatie. (enkel stopcontact moest worden ingestoken. Vermits deze droogkast op wasmachine moest geplaatst worden werd mij aangeraden een eenvoudige plastic tussenlade aan te kopen. Droogkast en tussenlade heb ik aan de kassa afgerekend. De Tussenlade nam ik alvast mee naar huis. De € 50 levering en plaatsing moest ik bij levering betalen. Zo zou alles in orde zijn. Dag van de levering ; de plaatsers eisen € 20 extra voor de plastieke lade. Ik zeg dat is nooit vermeld geweest, niet mondeling, niet schriftelijk. Ze dreigen ermee de droogkast terug mee te nemen. Ik zeg : jullie hebben deze droogkast zelf binnengebracht, ik heb deze volledig betaald, als jullie die terug meenemen wordt het diefstal en bel ik politie. Een uur staan die daar te discutiëren met mij met een hoop gebel naar hun baas, want ze zijn een aparte leveringsfirma. Ik bel naar Electro Depot, die bediende is ook verbaast over de 20 € extra. Ik blijf dan ook bij mijn principe, nergens staat er iets vermeld over € 20. Uiteindelijk plaatsen ze dan toch de tussenlade met droogkast bovenop. (plaatsing lade duurt 3 min) droogkast erbovenop (2 min) Ik durfde de € 50 levering- en plaatsingskost niet meer cash te betalen, totaal het vertrouwen kwijt. Heb mijn dochter gevraagd met pay conic te betalen.
Nooit koop ik daar nog, je krijgt extra onkosten aangerekend waar je niets van af wist? Deze keer € 20, wat zal het volgende keer zijn, niemand die het weet. Schandalig om een klant zo te behandelen. De samenwerking met deze firma is de twilight zone, alles is mogelijk, in het voordeel van de verkoper. Bah!

31 januari 2025

echt heel slecht

echt heel slecht. als je een wasmachine van hun huismerk koopt kan niemand het maken alleen zij zelf. als je het ticketje niet meer hebt zeggen ze dikke vinger wij doen niks. een beetje circulair denken mag toch wel hoor. heb ook ALLE winkels moeten bellen voordat enkel die van brugge opnam. vrouw was ook niet welgezind dat ze haar job even moest doen

20 januari 2025

NOOIT MEER ELECTRODEPOT 😡😡😡

3 januari 2025 online een steelpan besteld. Vandaag 27 januari nog steeds niet geleverd. Contact via de chat (kunnen amper Nederlands schrijven). Ze zeiden dat het nog in de winkel lag maar dat het nu verzonden was. Vandaag via chat een document van Bpost want mijn pakje raakte verloren bij Bpost volgens electrodepot. Bpost zegt dat electrodepot een onderzoek moet opstarten via Bpost! Ik koop nooit nog iets bij deze amateurbende NOOIT MEER ELECTRODEPOT😡😡😡😡😡
1 ster is nog teveel 😡😡😡😡😡

13 januari 2025

Probleem met de koelkast

Probleem met de koelkast
Nagevraagd voor herstelling, koelkast is 3 jaar oud.
Heel boertig een mailtje gekregen van is niet meer in garantie, zoek uzelf maar een technieker.
Vriendelijk op geantwoord met de vraag of ze zelf geen techniekers hebben. Antwoord terug gekregen (weer boertig) dat ik maar met de koelkast naar daar moet komen en dan zien of ze er hoegenaamd iets voor willen doen...

Schande! Koelkast kan niet zomaar in een personenwagen...

6 januari 2025

Zeer slechte service van VTS 1maand…

Zeer slechte service van VTS 1maand wachten op herstelling zouden komen op 10jan. 2025 aanvraag verstuurd 12 december als je belt naar vts wordt er niet opgenomen te druk zeggen ze dan ben nu benieuwd hoelang we nog zonder ons afwasmachine zijn

3 januari 2025

toestel 5maanden oud kost ongeveer…

toestel 5maanden oud kost ongeveer 370euro(vitrokeramische oven) kookplaat kapot vt services dienst na verkoop is duurder( 402 euro herstelling kookplaat)dan een nieuwe dit kan toch niet dat een herstelling duurder is dan de aankoop van een nieuwe, dit ruikt naar?????

5 december 2024

Het plaatsten van een online bestelling…

Het plaatsten van een online bestelling voor de feestdagen startte goed. De producten waren voorradig en gingen spoedig geleverd worden. Ik kreeg een bevestigingsmail met enkele minuten later een mail dat mijn bestelling geannuleerd was. Dit was 4 dagen nadat ik mijn bestelling geplaatst had. Ik nam contact op met de klantendienst, waar ik een heel onbeleefde niet klantvriendelijke persoon in de chatbox kreeg. Ik vroeg waarom mijn bestelling geannuleerd was. Ik kreeg het korte antwoord 'niet voorradig'. Er werd niet gekeken naar een oplossing of een alternatief 'u bestelling werd terugbetaald'. Zeer misnoegd over de klantenservice.

11 december 2024

Wat een klootservice

Wat een klootservice. Koffiezetmachine reeds 6 weken in reparatie. Zou op 3 weken hersteld zijn.
Mail naar electro depot: geen antwoord. Servicenummer op herstelformulier voor opvolgen van herstelling werkt langs geen kanten.

8 november 2024