electrovoordeel.com Reviews 108

TrustScore 1 uit 5

1,2

Ik las vandaag op het internet dat de BV. waaronder ze vallen op 23 juni 2026 op eigen verzoek is failliet verklaard door de rechtbank in Den Bosch. Met achterlating van een grote groep gedupeerd... Toon meer

WelProduct 3 weken geleden besteld en betaald, geen bevestiging, krijg geen contact met ze, vervolgens hebben zij de bestelling geannuleerd zonder reden en een dag later staat hetzelfde product ineens... Toon meer

14-01 besteld, verzendtermijn 4 werkdagen. Telkens zelf geïnformeerd, wordt laat/niet op gereageerd, geen status updates. Week na bestelling, antwoord gekregen dat door de grote vraag deze niet leverb... Toon meer

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Ik las vandaag op het internet dat de…

Met achterlating van een grote groep gedupeerde klanten.
Het staat ook in TrustPilot bij het andere plakmerk TVOutlet en de VARA.
Ik begrijp eigenlijk ook niet dat Bol.com niet wat strengere eisen stelt aan hun zgn partners!
Ik denk dat u er verstandig aan doet hier voorlopig niets meer te bestellen.
Als u toch wil gokken met uw spaargeld kan u met minder risico ook naar de bekende loterijen!

24 juni 2026

Bestelde een steelstofzuiger Samsung…

Bestelde een steelstofzuiger Samsung via Bol.com. Levering ten laatste 01/12/25. Werd niet geleverd op 01/12/25. Dan levering op 03/12/25 en Trac en Trace de avond voor de levering. 09/12/25 nog steeds geen levering. Via klantendienst Bol.com gemeld dat ik desnoods contact ging opnemen met consumer connect. 's Anderendaags bericht gekregen dat er niet kon geleverd worden en ik mijn geld ging terug krijgen. Na 2 dagen werd ik door Bol correct terugbetaald. Ik begrijp niet dat een webstore als Bol.com een malafide "partner" als voordeel elektro op hun lijstje staan hebben.
NOOIT meer ELEKTOVOORDEEL. Het zijn onbetrouwbare handelaars en oplichters.

9 december 2025

Opgelicht via bol.com

Hier hetzelfde, steelstofzuiger aangekocht via bol.com bij Elektro Voordeel. Eerst kreeg ik nog een mail waarin ze zich excuseerde omdat de levering vertraging opliep en ik zou hiervoor ter compensatie een cadeaubon van 25euro krijgen.
Bestelling nooit ontvangen, noch de beloofde cadeaubon.
Klantenservice bol.com biedt geen ondersteuning. Oplichterij!

9 december 2025

Niet bestellen! Waardeloos

Dom van mezelf natuurlijk! Ik had vooraf reviews moeten lezen en ik hoop hiermee mensen te behoeden voor dezelfde fout daar iets te bestellen.

Via bol.com een goeie aanbieding gevonden voor een koelkast en op 20 november besteld. Er wordt niet geleverd, geen idee waar mijn bestelling is en van Bol.com moet ik nog maar afwachten.

Het is geen hogere wiskunde om een koelkast te bezorgen toch?!

Ik ben er klaar mee en hoef de koelkast niet meer.

20 november 2025

Ik had mijn reactie verwijderd maar…

Ik had mijn reactie verwijderd maar toch maar weer plaatsen zodat andere mensen op hun tellen passen met deze laaielichters, 19 Augustus 2021 een product besteld en betaald maar ze konden het niet leveren en dus vroeg ik teruggave van mijn geld,nu is zo'n anderhalf jaar later maar mijn geld daar kan ik nog steeds naar fluiten,ik ben voor zo'n 700 euro een pootje gelicht,daarnaast veel tijd gestoken in e-mails!!! Wees gewaarschuwd met zulke oplichters wat dat zijn ze,dat is nu wel meer dan duidelijk! Eén rotte appel in de mand maakt al het gave fruit te schand!!!

12 januari 2023

Wacht nog steeds op reactie!!…hierbij wil ik melden dat ik dit heb doorgestuurd naar Nietbezorgd.nl

Op 1 Juni 2022 bij Electrovoordeel.com de Samsung Smart HD LED TV UE24N305 24" besteld...
Echter deze tv nog steeds niet geleverd!!!
Na diverse mails en berichten via de site nog steeds geen enkele reactie gehad..
(en zoals ik bij andere mensen lees zit het in de spambox)
Heb ook bij de kamer van koophandel de telefoonnummer opgevraagd..gebeld," dit nummer is niet in gebruik"
Ook aangegeven dat ze mij het bedrag maar moeten terug storten maar ook dat gebeurd niet!!..
Beste mensen koop niks bij dit bedrijf!!!

29 juni 2022

Bagger

Bagger, zou binnen 4 dagen verstuurd worden . Reageren niet op mail.

9 mei 2022

We houden hoop

Op 8 april heb ik 5 samsung televisies besteld, bestelling zou binnen 4 dagen verstuurd worden. Helaas heb ik tot op heden de producten nog niet mogen ontvangen. ook op mails wordt niet gereageerd

29 april 2022

Ben ik opgelicht

Ben ik opgelicht
Ik heb op 17 augustus 2021 een bestelling geplaatst, op de website stond direct leverbaar. Na de bestelling te hebben geplaatst had ik een week later nog geen bericht ontvangen. Ik ontving na tientallen berichten te hebben verstuurd op 26 augustus een bericht dat er een nieuwe zending in de week van 30 augustus 2021 zou komen. Ik heb vanaf 26 augustus tot 31 augustus 2021 aangeven dat ik op de nieuwe zending zou wachten, dit heb ik gedaan door te reageren op de mail die mij op 26 augustus verstuurd werd en ook via het contactformulier. Er werd pas op 2 september 2021 hierop gereageerd met het verhaal dat het door mij bestelde tv niet meer leverbaar was en werd een voorstel gedaan, ik ben hiermee akkoord gegaan. Er werd pas op 7 september gereageerd met het verhaal dat het doorgegeven zou worden aan de magazijn om de bestelling zsm op te sturen. Vanaf 8 september 2021 tot op heden stuur ik berichten zonder gehoor helaas. De bestelling is nog steeds niet ontvangen!! Is dit geen spookwebsite?????? En steeds weer komen ze met het verhaal dat de berichten waarschijnlijk in spam terechtkomen. Is dat mogelijk als je een ontvangen mail beantwoord??

14 september 2021

Antwoord van electrovoordeel.com

Beste Julia, volgens onze gegevens is uw bestelling reeds terugbetaald. We horen graag of wij u nog ergens anders mee van dienst kunnen zijn.

Klantvriendelijk, Snel, Geduldig, Aardig en Bereikbaar

Klantvriendelijk, aardig, snel, geduldig. IPhone 6S gekocht, was niet tevreden met de maten v/d telefoon. Meteen teruggestuurd, maar moest op afstand opnieuw ontgrendelen. Moest daardoor 14 dagen op Apple wachten, winkel wilde wachten. Jammer van de verzendkosten en extra nieuwe doos. Conclusie: ik geef ze een 4.9 uit 5!!! Kan bijna niet beter!!!

30 augustus 2021

Levert niet en stort de 999 euro ook niet terug.

Op 6 mei 2021 kocht ik een samsung TV voor 999 euro, meteen betaald via ideal. Omdat deze niet leverbaar was ,is de bestelling op 4 juni 2021 geannuleerd.
Er volgde echter geen terugbetaling. ( ook niet na vele mails ).
Op 31 juli 2021 (!) toch nog akkoord gegaan dat ze de TV zouden leveren.
Na weer veel mails nog steeds niets geleverd.
Ik ben dus nu al meer dan 5 maanden 999 euro armer.

16 augustus 2021 Na voorg aande een trackinglink gekregen, deze staat nu op status geleverd, helaas niet aan mij maar volgens de track&trace aan MEVR. Z*** ( volledige naam via trackinglink zichtbaar)
Dit was dus eerder een distractinglink.
Ik voel me nu nogmaals beetgenomen.

25 augustus 2021 Weer een week geleden sinds laatste bericht waarin werd beloofd om het uit te zoeken.

1 september 2021 En nog steeds geen enkel bericht.

7 september 2021 Er wordt een 'upgrade' doorgegeven aan het magazijn zodat zij hem zsm kunnen verzenden.

20 oktober 2021 Na vorig bericht niets meer ontvangen.

5 november 2021 electrovoordeel.com doet een poging om deze ervaring te laten verwijderen. Ik moest aan trustpilot een bewijs leveren dat dit echt is.

12 augustus 2021

Beste Jan,

Hierbij de trackinglink: https://elogistics.dachser.com/shp2s/?search=00342604800000355510&javalocale=nl_NL

Nogmaals onze excuses voor de vertraging.

Grote teleurstelling. Opgelicht. Toch mijn recht gekregen.

Ik heb verleden week een tv besteld en ontdanks een paar emails gestuurd met vraag over de levering, geen enkel bericht gekregen. Ik heb zelfs aangeboden een vergelijkbaar product te aanvaarden als oorsprongelijk model niet voorradig zou zijn. Niks. Geen track en trace, geen informatie, geen enkel reactie. Hopelijk kan ik mijn geld terug krijgen met juridische stappen. Waarom is die website nog open als producten niet beschikbaar ? Raadsel. Hopelijk wordt het nog opgelost.
14-07-21 : aangeboden is een andere TV min of meer vergelijkbaar. Nog zien hoe dat gaat.
17-07-21 : nog steeds geen bericht, geen track en trace, geen levering. Dit bedrijf is een grote oplichterij. Ben er achtergekomen dat de eigenaar is van andere webshops bijv. TvOutlet. Ik neem juridische stappen. Hopelijk krijg ik zo mijn geld terug.
24-07-21 : op woensdag 21-07-21 heb emails ontvangen van het bedrif en ook nog van de eigenaar persoonlijk met belofte dat overeenkomst was ontbonden en mijn geld terug was gestort en binnen 2 werkdagen op mijn rekening zou staan. Nou 3 dagen later heb ik nog niks ontvangen.
26-07-21 : Eindelijk na zo veel gedoe is het aankoopbedrag terug gestort op mijn rekening. Je moet wel tijd en durf hebben om je rechten te laten gelden maar het is het waard.

10 juli 2021

Antwoord van electrovoordeel.com

Beste Laurence, helaas waren uw emails in onze spamfolder beland, waarvoor onze excuses. We hebben u zojuist een alternatief gestuurd en gaan er vanuit dat we het voor u kunnen oplossen op deze manier.

Electrovoordeel PAS OP. Dochter heeft TV besteld bij…

Dochter heeft TV besteld bij electrovoordeel, zou binnen paar dagen geleverd worden, dit werden weken. We hebben toen maar een TV besteld bij BOL.com en deze was er de volgende dag. We hebben de TV van electrovoordeel aan de deur geweigerd. We zouden het geld terug krijgen zodra de TV in spanje zou aankomen. Hier gingen weer een paar weken over heen, ondertussen meerdere mails gestuurd soms wel antwoord soms niet. Uiteindelijk was de TV aangekomen en zouden we het geld krijgen binnen 5 werk dagen ontvangen. Dat is nu alweer paar weken geleden, nu krijgen we geen antwoord meer op mails en geen geld. Ik ga nu kijken wat ik evt voor juridische stappen kan gaan ondernemen. Maar belachelijk dat bedrijven je zo makkelijk kunnen oplichten, of je geld niet betalen. KOOP NOOIT WAT BIJ ELECTROVOORDEEL!!!!!! HET ZIJN OPLICHTERS!!!

7 juli 2021

een tijdje terug een 24 inch smart tv…

een tijdje terug een 24 inch smart tv besteld tegen een scherpe prijs. Ondanks de negatieve ervaringen, een positieve ervaring. TV was er met een dag of 5. Niets mis mee, geeft een mooi beeld en is technisch up to date. ga zo door maar stel andere klanten niet teleur.

1 juli 2021

Bij electrovoordeel een Samsung 28" tv…

Bij electrovoordeel een Samsung 28" tv besteld. Prijs was lager dan de aanbieders die ik verder zag, dus besteld. Levertijd is inderdaad wat langer gewend, maar prima op de hoogte gehouden. Prima tv ontvangen en we zijn er erg blij mee!

28 mei 2021