Ik las vandaag op het internet dat de BV. waaronder ze vallen op 23 juni 2026 op eigen verzoek is failliet verklaard door de rechtbank in Den Bosch. Met achterlating van een grote groep gedupeerd... Toon meer
WelProduct 3 weken geleden besteld en betaald, geen bevestiging, krijg geen contact met ze, vervolgens hebben zij de bestelling geannuleerd zonder reden en een dag later staat hetzelfde product ineens... Toon meer
14-01 besteld, verzendtermijn 4 werkdagen. Telkens zelf geïnformeerd, wordt laat/niet op gereageerd, geen status updates. Week na bestelling, antwoord gekregen dat door de grote vraag deze niet leverb... Toon meer
Bestelde een steelstofzuiger Samsung via Bol.com. Levering ten laatste 01/12/25. Werd niet geleverd op 01/12/25. Dan levering op 03/12/25 en Trac en Trace de avond voor de levering. 09/12/25 nog stee... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Samsung smart tv
Samsung smart tv besteld via deze site. TV voldoet helemaal, heeft uitstekende beeldkwaliteit en optimale mogelijkheden voor HDMI, USB, soundbar etc.
Levertijd was niet volgens afspraak en duurde wat langer, hierover via de mail een goed contact met het bedrijf.
Ik ben erg tevreden en zal zeker een volgende bestelling doen. Een aanrader!
Goede webwinkel.
Robot stofzuiger gekocht.
Levertijd was vrij snel.
En het product werkt goed.
Ben er tevreden mee.
Email contact verliep ook snel en duidelijk.
Samsung tv
Ik kwam met het zoeken naar een tv liefst een smart samsung deze site tegen Electrovoordeel com. Ik had nog niet van deze site gehoord. Toch een bestelling geplaatst voor een samsung tv . Duurde best lang , heb ook gemaild dat ik het lang vond duren. Kreeg een vriendelijke mail terug en tevens 2 jaar extra garantie. Daar heb ik gebruik van gemaakt. Heb de tv ontvangen. Is een goed toestel ben er blij mee. Dus mocht je geen haast hebben kan je gerust bij deze site een bestelling plaatsen.
Goeie tv
Een mooie tv en goeie kwaliteit hij was zelfs sneller binnen dan dat ze zijden helemaal top niks te klagen
Samsung TV 24''
We hebben een Samsung TV 24'' besteld. Deze kwam erg laat aan. We hadden daar wel rekening mee gehouden, maar het bleek uiteindelijk 19 (!) dagen te duren voordat we ons pakket hadden ontvangen. Maar op onze mailtjes werd snel en vriendelijk gereageerd. We kregen 2 jaar extra garantie als compensatie en het product was helemaal volgens verwachting. Dus als je geen haast hebt, dan is dit echt een website om aan te raden!
Iets langere levertijd dan aangegeven
We hebben een tv voor onze dochter gekocht, de levertijd was iets langer dan van te voren opgegeven was. Het bleek dat deze uit Spanje kwam.
Toen ik mailde over de levertijd kreeg ik al snel een vriendelijke mail terug waarin op stond dat ze de levering ging monitoren dat de tv op tijd geleverd zou worden.
De levering was op tijd binnen, omdat we op tijd besteld hebben. De levertijd was 1,5 week.
De tv is prima in orde,we zijn blij met de aankoop
Verzending heeft lange tijd geduurd, producten komen uit het buitenland
Ruim van tevoren voor onze zoon zijn verjaardag een tv besteld (juist ivm vertragingen wat betreft corona), maar pas 1 dag ervoor binnen gekregen. Verzending heeft lang geduurd. Wat wij vooraf niet wisten, was dat het product helemaal uit Spanje moest komen. Hierover mag wel duidelijker over geïnformeerd worden van tevoren op de site. Ook geen reacties gehad van het bedrijf op mijn bericht via Facebook. Gelukkig was het product nog net op tijd, en heel en compleet aangekomen, voor uiteindelijk een goede prijs.
Mooie tv van electrolvoordeel gekocht
Mooie tv van electrolvoordeel gekocht. Duurde even voordat hij binnen kwam. Maar is goed gekomen.
Mooi tv voor een mooie prijs
Prima product
Prima product, voldoet aan de verwachting leverantie volgens afspraak
Goede prijzen, klantvriendelijk
Soundbar besteld, werkt super ben er erg blij mee! Contact met verkoper verloopt soepel en snel, vragen worden snel beantwoord en zeer klantvriendelijk. De levertijd was wat langer dan aangegeven, maar dit kan natuurlijk gebeuren, ook waren perongeluk de verkeerde stekkers geleverd, maar dit is netjes en gelijk met 1 mailtje opgelost!
Kortom, goede prijzen, klantvriendelijk en staan je snel te woord, ik zou hier wel vaker bestellen!
Moeilijk om restitutie te krijgen
Ik heb op 3 april voor het product betaald. Maar het werd geannuleerd omdat het product uitverkocht was. Maar ik krijg nog geen restitutie. Zelfs zij antwoorden niet op mij over de terugbetaling. Ik raad je ten zeerste aan om een andere winkel te zoeken als je je tijd en geld niet wilt verspillen.
Goede tv
Goede tv. Alleen jammer hebben we er lang om moeten wachten ivm leveringen en corona. Verder goed contact
bert
de smart tv is prima doet wat hij moet doen. daarover geen klagen. de grootste klacht die ik heb is de levertijd, online staat er 3 dagen het duurt echter minimaal 3 weken voordat het apparaat bij je in huis staat. waarom worden levertijden niet aangepast????????????????

Antwoord van electrovoordeel.com
Zeer gewaardeerde hulp bij opvolging…
Zeer gewaardeerde hulp bij opvolging van de levering! Top!
Product duurde wat langer om geleverd…
Product duurde wat langer om geleverd te worden helaas maar ben tevreden over de afhandeling!
Super goede service en contact gehad…
Super goede service en contact gehad met electrovoordeel ga zeker opnieuw bestellen bij hun.
Super!!!
Het duurde wat langer voor de tv geleverd werd. Mailtje gestuurd en dezelfde dag antwoord gekregen. Het was erg druk, vandaar de langere levertijd. Ik kreeg voor het wachten 2 jaar langer garantie op mijn tv ter waarde van €49,-. Super netjes opgelost dus.
Foute boel
Mensen mensen blijf bij dit nep bedrijf vandaan. Hier deugt niks van. Mega advertenties op facebook, maar de levering binnen drie dagen is inmiddels al drie weken voorbij en nog steeds niks. Ja, twee geautomatiseerde mails dat het zo druk is en dat ze maandag misschien weer wat geleverd krijgen. Geen telefoonnummer, fake keurmerken en als je even googled komen we bij een eigenaar die grossiert in webshops. Volgens mij is het een grote scam en sta op het punt ze aan te klagen.
Oh ja, nog even over dat zgn keurmerk ‘Benelux Waarborg’. Surf gerust naar de website van dit ‘keurmerk’. Wat een vreselijke neptoestand. Het zou me niks verbazen als dit ook door dezelfde website grossier is opgezet. De site ademt exact dezelfde anonieme sfeer als Electrovoordeel. Wat een foute gast en ik zal niet stoppen voordat deze charlatan is ontmaskerd en ik mijn geld terug heb.
Mooie tv voor op de slaapkamer van mijn…
Mooie tv voor op de slaapkamer van mijn dochter.Ze is er blij mee. Top