Ik las vandaag op het internet dat de BV. waaronder ze vallen op 23 juni 2026 op eigen verzoek is failliet verklaard door de rechtbank in Den Bosch. Met achterlating van een grote groep gedupeerd... Toon meer
WelProduct 3 weken geleden besteld en betaald, geen bevestiging, krijg geen contact met ze, vervolgens hebben zij de bestelling geannuleerd zonder reden en een dag later staat hetzelfde product ineens... Toon meer
14-01 besteld, verzendtermijn 4 werkdagen. Telkens zelf geïnformeerd, wordt laat/niet op gereageerd, geen status updates. Week na bestelling, antwoord gekregen dat door de grote vraag deze niet leverb... Toon meer
Bestelde een steelstofzuiger Samsung via Bol.com. Levering ten laatste 01/12/25. Werd niet geleverd op 01/12/25. Dan levering op 03/12/25 en Trac en Trace de avond voor de levering. 09/12/25 nog stee... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
voor het eerst bij hun een samsung tv…
voor het eerst bij hun een samsung tv voor in de caravan gekocht. verzending duurde wat langer i.v.m corona maar prima service. Als ik een mail stuurde met vragen over de bestelling of vragen over de instellingen kreeg ik vrij snel een vriendelijk antwoord terug. Ga zeker deze firma aan bevelen aan vrienden of familie
Goede prijs kwaliteit van het product
Goede prijs kwaliteit van het product, was een van de goedkoopste op internet te vinden. Goede communicatie over tijdstip levering
Goedkoop en prima service!
Ik heb voor het eerst iets gekocht via electrovoordeel. Ik ben daar toevallig bij uitgekomen toen ik een bepaalde TV wilde kopen en bleek dat zij de goedkoopste waren. De communicatie omtrent de status van de bestelling is prima. Ze houden je op de hoogte. Ze doen wat ze beloven en leveren binnen afzienbare tijd. Ga zeker vaker bij ze kopen.
Scheerapparaat gekocht
Scheerapparaat gekocht. Duurde wat langer dan verwacht maar scheelde €20 bij andere leverancier dat was dus wel de moeite.
Goede service. Levering duurde wat langer door corona. Kreeg snel reactie op de mail, is snel opgepakt en 10% korting op volgende aankoop. Heel netjes. Binnen een paar dagen had ik het product in huis.
Goede tv die met enige vertraging werd…
Goede tv die met enige vertraging werd geleverd. In ruil daarvoor 2 jaar extra garantie verleend gekregen.
Erg blij met mijn nieuwe tv met…
Erg blij met mijn nieuwe tv met soundbar! Binnen een week in huis en via de mail goed geholpen met installeren.
Erg tevreden en blij met de smart t.v
Erg tevreden en blij met de smart t.v
Het heeft even geduurd omdat het uit Spanje kwam.
Maar heb wel 2 jaar extra garantie geregen.
Goede klantenservice
Volgende X zeker weer bij Electro voordeel bestellen.
Groetjes Bianca smit
Het duurde wel iets langer dan gedacht, maar kreeg wel 2 jaar extra garantie op samsung t.v. goede service. Ben tevreden.
Beamerscherm duurde wat langer voor het…
Beamerscherm duurde wat langer voor het binnen was(waarschijnlijk door alle drukte),wel snelle reactie op vragen en uiteindelijk tevreden met het scherm.
Keurig ontvangen
Voor het eerst hier besteld en zou na 3 dagen een track en tracé code ontvangen, toen ik die niet kreeg een bericht gestuurd die keurig beantwoord werd en er werd keurig gemeld dat het bestelde product even niet voorradig was zodra dit wel het geval was een track en tracé code ontvangen en omdat het product vanuit Spanje werd verstuurd nog wel paar dagen moeten wachten maar product netjes ontvangen.
Aanvankelijk wat huiverig
Aanvankelijk wat huiverig, want waarschijnlijk door de Corona, duurde het allemaal wat lang. Maar door de goede klantenservice kreeg ik toch snel de indruk dat het prima in orde kwam. Uiteindelijk keurig afgeleverd met een prachtig product!
Koop hier niet!
Ik ga hier nooit meer kopen! Ik heb je een HomePod mini besteld en na 1 1/2 week wachten heb ik nog geen enkele reactie geen t&t, niks noppes nada.

Antwoord van electrovoordeel.com
Ik koop nergens anders meer! Top!
Zeer tevreden met mijn aankoop en levering via en door electrovoordeel. Wanneer je de beste prijs zoekt, zoek dan niet verder. Daarvoor moet je wel langer wachten dan normaal (1 - 2 weken ipv 3 werkdagen dat ervoor staat). De communicatie is erg prettig en snel. Vanaf nu bestel ik hier! Aanrader!
Goede levering goede smart tv zeer…
Goede levering goede smart tv zeer tevreden 😊
Ging prima
Ging prima, goed contact, pakket kwam iets later dan verwacht maar daar kreeg ik een bericht van. Prima dienst.
Prima geregeld
Prima geregeld allemaal en kids erg blij met de TV.
Snelle levering en goede site
Ik had op deze site een stofzuiger besteld, op alle andere plekken was deze minstens 50 euro duurder!
Ik had hem snel binnen :)
Producten komen uit Spanje
Producten komen uit Spanje.
Snel geleverd.
Goed ingepakt.