Ik las vandaag op het internet dat de BV. waaronder ze vallen op 23 juni 2026 op eigen verzoek is failliet verklaard door de rechtbank in Den Bosch. Met achterlating van een grote groep gedupeerd... Toon meer
WelProduct 3 weken geleden besteld en betaald, geen bevestiging, krijg geen contact met ze, vervolgens hebben zij de bestelling geannuleerd zonder reden en een dag later staat hetzelfde product ineens... Toon meer
Bestelde een steelstofzuiger Samsung via Bol.com. Levering ten laatste 01/12/25. Werd niet geleverd op 01/12/25. Dan levering op 03/12/25 en Trac en Trace de avond voor de levering. 09/12/25 nog stee... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
24 inch samsung tv gekocht prima tv
10-1-2021 Soundbar besteld
10-1-2021 Soundbar besteld, Was ineens uitverkocht en moest wachten op nieuwe levering en op 28-1 zou men het verzenden.
Op mijn vraag of ze een andere hadden als reactie op hun mail kreeg ik een reactie na 4 dagen met een die ik niet wilde.
Op 28-1 via messenger de vraag gesteld of hij al was verzonden met de melding dat ik geen reactie had gekregen op mijn mail. De reactie terug was dat mijn mailtje in de spambox was terecht gekomen( kan niet omdat het een reactie op hun eigen mail was). Verder weer geen reactie gekregen en nu dus maar mijn geld terug gevraagd mede omdat de fabrikant dit model niet meer maakt en niemand anders hem meer kan leveren.
En dan krijg je bericht na 4 dagen dat het geld binnen 48 uur op de rekening staat en dat is er dan niet.
Stuur je een bericht met waar het blijft en dan is het om onverklaarbare wijze geblokkeerd bij de partner. Na 2 dagen weer een bericht dat het is terug betaald en dan duurt het nog 48 uur.
Tv besteld voor de verjaardag van mijn…
Tv besteld voor de verjaardag van mijn dochter. Prima kwaliteit, iedereen blij.
Goed bedrijf voor Elektra
Ik vond de website van Elektrovoordeel.com via Google. De website ziet professioneel uit en is goed werkbaar. Nadat ik een product had besteld had ik een kleine zorg of het wel op tijd aan zou komen. Klantenservice heeft mij uitstekend geholpen en gerustgesteld. Ben erg blij met de tv die ik ontvangen heb
Samsung ue24N4305 gekocht
Samsung ue24N4305 gekocht, deze werd vanuit Spanje geleverd, maar binnen 5 werkdagen, dus dik tevreden. Het installeren lukte me niet goed, maar de helpdesk reageerde snel. Kortom, prima service en dik tevreden. Eindelijk weer fatsoenlijk TV kijken in de keuken.
Overzichtelijke site
Overzichtelijke site, snelle levering en goede communicatie.
goede klanten service
het bestellen ging gemakkelijk
de track and trace kwam niet door bij mij maar is door de klantenservice heel snel verholpen
ik ben ben erg tevreden
Een soundbar besteld
Een soundbar besteld en netjes afgeleverd. Ook werd ik ondertussen op de hoogte gehouden van de verzending van mijn pakket 👍👍
Goede communicatie, geld netjes terug gekregen
2 januari had ik een tv besteld bij electrovoordeel. Ik kreeg maar geen track and trace dus heb ik hun na anderhalve week ongeveer een berichtje gedaan waar ze al snel op antwoordde. Er bleek een vertraging te zijn dus ik wachtte nog even af. Uiteindelijk toch maar mijn bestelling geannuleerd en netjes mijn geld terug gekregen. De communicatie was goed en ze reageerde snel. Wel rekening mee houden dat als je hier besteld dat je pakket misschien later komt dan verwacht.
Niet geleverd, slechte communicatie en aangeboden oplossingen
14-01 besteld, verzendtermijn 4 werkdagen. Telkens zelf geïnformeerd, wordt laat/niet op gereageerd, geen status updates. Week na bestelling, antwoord gekregen dat door de grote vraag deze niet leverbaar is. Wordt een optie aangeboden voor een slechter model, die wel leverbaar is. Graag eerlijke en passende oplossingen bieden, vaker updates geven en veeel sneller reageren. Ik wil graag geld terug, helaas wordt ook hier niet op gereageerd.

Antwoord van electrovoordeel.com
goede service
Had een airwolker besteld ,werd netjes op afstand geleverd.
zag er goed en netjes uit.
TV is inmiddels binnen ben er erg blij…
TV is inmiddels binnen ben er erg blij mee heeft wel wat langer geduurd als de 3 A 4 dagen waar deze voor stond.
Prachtig product
Prachtig product, ziet er mooi uit. Klemt zich goed vast, mobiel zit er stevig en veilig in. Het opladen gaat prima, en zeer makkelijk.
Ben er zeer tevreden over.
Alleen de levering liet wat op zicht…
Alleen de levering liet wat op zicht wachten, maar dat zeker nog met de feestdagen te maken.
Ik heb een 32 inch smart tv besteld
Ik heb een 32 inch smart tv besteld. Door het hele gedoe met corona had ik al rekening met wat vertraging gehouden, toch nog snel aangekomen en de tv werk naar behoren geen klachten top ik ben zeer tevreden
Ik ben blij met mijn mijn crosstrainer
Ik ben blij met mijn mijn crosstrainer, het was heel makkelijk om het in elkaar te zetten , alleen de aflevering duurde langer dat ik heb verwacht.
zeer tevreden
zeer tevreden
allen jammer dat je bij de track and trace geen tijdsvak te zien krijgt
Tevreden over de levering en het product.
4 jan een crosstrainer besteld en deze binnen 9 dagen al binnen terwijl ik verwachtte dat het wel 14 dagen kon duren. Dik tevreden dus!
Wel heb ik van dit bedrijf een aanbod gehad om een (positieve) review te schrijven voor 15 euro🤔 dat is niet zo netjes eigenlijk en wat mij betreft was het ook niet nodig. Ik click toch de bevestiging aan ondanks dat.
Beeldscherm besteld nooit gekregen
Beeldscherm besteld, nooit aan gekomen. Geen bevestiging en geen reactie op mijn mails en Facebook Messenger. Ik adviseer niemand om hier ooit iets te bestellen.
Ik heb geen mail ontvangen gisteren van jullie. Ook snap ik niet dat als het product op voorraad is dat deze nog niet opgestuurd is en dat ik nog geen track en trace code hebt mogen ontvangen..
Graag ontvang ik daarom het aankoop bedrag terug. Mijn mailadres is mike(punt)hoogstraten(apenstaart)hotmail(punt)\com. Graag verdere bericht afhandeling via bovenstaande mail. Alvast bedankt. De review pas ik aan zodra de zaak is afgewikkeld.

Antwoord van electrovoordeel.com
Bestelling in twee weken geleverd
Bestelling in twee weken geleverd. Regelmatig een mail gekregen over de stand van zaken