Elmar.nl Reviews

1,3

Wat een idioten zeg!! Wacht je een uur lang om een medewerker aan de lijn te krijgen. Zegt ze goedemorgen kan ik u helpen ? En dan hangt ze op. Wat een Amateur zeg!!! Als dit zo al gaat ben ik... Toon meer

Vorige week zaterdag een reis geboekt naar Turkije en gelijk de aanbetaling gedaan. Volgens mijn afschrift is het naar Elmar reizen gegaan, dus betaling gelukt. Daarna een bevestiging gekregen, maar z... Toon meer

Gewoon opgelicht, nooit je vakantie boeken hier. Een jaar later kregen we zelfs nog de deurwaarders aan de deur omdat we nog wat moesten betalen. Voorgelogen, niet aan de afspraken gehouden, niet k... Toon meer

Elmar Tours alias Vakantiediscounter heeft onze pakketreis naar Egypte geannuleerd. Vervolgens wordt dezelfde pakketreis voor 400,- p.p. aangeboden. Doordat er heel kort van te voren wordt geannuleerd... Toon meer

1. Reisbureau

De website elmar.nl is sinds 2015 niet meer actief.

Zeer slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Uitstekende Service

Vakantie geboekt met alleen een accomodatie in Portugal bij Elmar. Ik had een probleempje met iets en heb dat gemaild aan Elmar. Elmar heeft gelijk telefonisch contact opgenomen naar aanleiding van mijn mail. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en het "probleempje" werd gelijk opgelost.

De medewerkster vroeg ook nog of wij het hele eind gingen rijden naar Portugal en als wij met het vliegtuig wilden, zij dat ook nog voor ons konden regelen. Meedenken dus! Dat zie je niet vaak meer bij bedrijven. Tot nu toe dus uiterst tevreden over Elmar. Hopelijk is de service ook zo goed als er iets aan de hand mocht zijn in Portugal... Daar heb ik in ieder geval nu vertrouwen in!

26 augustus 2013

super!

, superleuk hotel, maar niet voor degene die op zoek zijn naar rust en welzijn, dit is een hotel leuk voor de jongere mensen , 20 tm 30 jaar , goed eten en leuk en vriendelik personeel, kamers werden elke dag supergoed schoongemaakt! en heerlijk bij het prachtige strand , 1 stap verwijderd van het terras van het hotel!

25 augustus 2013

duidelijk overzicht en beoordeling geopenbaard van de andere

Ben blij deze site gevonden te hebben.
Geeft je een gemoedelijk gevoel vooral bij het lezen van de verschillende beoordelingen.
Het zoeksysteem is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken.
Geeft een klaar overzicht van de prijzen en de mogelijkheden.
Kan al een beetje voorstellen wat de vakantie gaat geven.

23 augustus 2013

Personeel is klantvriendelijk, bereikbaarheid is uitstekend.

Onze persoonlijke wensen werden uitstekend verwerkt. Er is maatwerk geleverd. Er wordt goed gecommuniceerd als er veranderingen zijn. Bereikbaarheid is goed en uitgebreid. Er is een contactpersoon verantwoordelijk, en deze is ook altijd het aanspreekpunt, maar ook bij afwezigheid van deze contactpersoon, word je goed te woord gestaan.

20 augustus 2013

prima

De reis was eenvoudig te boeken. De reisbescheiden kwamen precies volgens afspraak binnen. De vakantie zelf hebben we nog niet gehad, maar de prijs viel mee.

30 juni 2013

prima

Boeking en reis prima verzorgd.
Helaas hebben we er niet van kunnen genieten omdat mijn vrouw na 1 dag in het ziekenhuis is opgenomen. Inmiddels zijn we weer terug.

Groeten
Ton Mouris

10 juni 2013
Logo Elmar.nl

Antwoord van Elmar.nl

Geachte heer Mouris,

Wat vervelend om te horen! We hopen dat alles weer goed is met uw vrouw. We zullen nog even contact opnemen om te kijken of we nog iets voor u kunnen betekenen, bijvoorbeeld richting verzekering of op andere wijze.

Klantenservice
Elmar Reizen

onduidelijkheid over geboekte accommodatie

Dachten een vijf sterren accommodatie te hebben geboekt.
Kwamen terecht in een vier sterren hotel van dezelfde organisatie.
Beide namen stonden na boeking op ons reserveringsformulier. Verwarrend!
Hierover gebeld met Elmar Reizen. Konden geen complete duidelijkheid geven.
Duidelijker aangeven op de site om welke accommodatie het gaat.

29 mei 2013

gewoon doen

heb verschillende reisgidsen bekeken en jullie kwamen er het voordeligste uit.
ook zeer goede beschrijving en accomendatie van hotels
mensen die er reeds geweest waren geven een duuidelik beeld hoe de voorzieningen
waren, wat wel prettig is om te weten en te beslissen
het boeken ging vlot zonder problemen en de mogelijkheid om iets te vragen kan zowel telefonisch als per email
het is mijn eerste keer dat ik bij elmar boek maar zal er in de toekomst nog gebruik van maken

14 mei 2013

Dag en nacht bouwverkeer bij hotel

Over de boeking alleen maar tevredenheid, de snelheid en correctheid prima! Ook gaf men aan dat het misschien wenselijk was om een transfer naar hotel te regelen gezien de tijd dat we aan zouden komen, de prijs hiervan was netjes.
De boeking kregen we met een OAD logo.

En dan het hotel Orka Royal in Istanbul: het is een schandaal dat dit hotel te boeken is aangezien aan beide kanten van het hotel dag en nacht bouwwerkzaamheden plaatsvinden waardoor slapen niet echt gemakkelijk gaat. Continu achteruit zettende vrachtwagens met cement die 5 a 6 keer moeten steken om goed op het terrein te kunnen. Dit recht onder ons hotelraam. Het hotel zelf was prima op de kffie na dan, waar al veel mensen een opmerking over maakten op beoordelingesites.

Al met al hadden we het op prijs gesteld als bovenstaand verhaal vermeld was alvorens we geboekt hadden.

20 april 2013

Elmar: room for improvement

Elmar doet zijn best, maar hinkt achteraan met communicatie. Vriendelijk wordt er gebeld of je wel begrepen hebt wat voor een reis je geboekt hebt om dan daarna niet meer adequaat te reageren, in ieder geval veel te langzaam.
Ook het feit dat men vanuit het buitenland geen telefonisch conyacy met Elmar kan maken is niet meer van deze tijd.
Je bent een dienstverlener of je bent het niet. Er is hier nog een weg te gaan.
Succes!

19 april 2013

goede overzichtelijke site

veel gezocht naar een hotel...hadden we er een gevonden was het bij andere maatschappijen volgeboekt.
toen ik bij elmar terecht kwam konden we tot onze verbazing gewoon boeken naar dat hotel.
makkelijk te boeken en bevestiging zo in huis.

3 april 2013