Wat een idioten zeg!! Wacht je een uur lang om een medewerker aan de lijn te krijgen. Zegt ze goedemorgen kan ik u helpen ? En dan hangt ze op. Wat een Amateur zeg!!! Als dit zo al gaat ben ik... Toon meer
Vorige week zaterdag een reis geboekt naar Turkije en gelijk de aanbetaling gedaan. Volgens mijn afschrift is het naar Elmar reizen gegaan, dus betaling gelukt. Daarna een bevestiging gekregen, maar z... Toon meer
Gewoon opgelicht, nooit je vakantie boeken hier. Een jaar later kregen we zelfs nog de deurwaarders aan de deur omdat we nog wat moesten betalen. Voorgelogen, niet aan de afspraken gehouden, niet k... Toon meer
Elmar Tours alias Vakantiediscounter heeft onze pakketreis naar Egypte geannuleerd. Vervolgens wordt dezelfde pakketreis voor 400,- p.p. aangeboden. Doordat er heel kort van te voren wordt geannuleerd... Toon meer
De website elmar.nl is sinds 2015 niet meer actief.
Nederland
- www.elmar.nl
zeer goed ervaren!
Twee maal een vakantie via Elmar geboekt. Beide zijn goed bevallen, heb alles gekregen wat ik boekte. Alles is duidelijk. Vandaar 5 sterren. Fam v.d. Hoven
Persoonlijk en goed geholpen
We hadden online wat uitgezocht. Daarna gebeld en keurig geholpen met goede tips.
Volgende dag weer contact gehad met zelfde persoon ook een direct email adres van contactpersoon.
De reis en het hotel waren uitstekend en conform boeking
De heen en terugreis met BA vonden plaats op de exacte tijden. Bijzonder praktisch was dat de dag ervoor wij al via de computer konden inchecken waardoor wij slechts een half uur voor vertrek aanwezig hoofden te zijn.
Het Holiday Inn hotel was (ondanks storingen bij de metro) goed bereikbaar en voldeed aan onze verwachtingen. Al met al hebben wij een erg prettig verblijf in Christmas London gehad. ELMAR bedankt.
Een supervakantie!
Bij onze aankomst in Perth kregen we meteen een co-pilot in de vorm van een ringband met alle benodigde informatie, routbeschrijvingen en things to do. Bijzonder uitgebreid en verzorgd. Prima hotels! Gloednieuwe auto's. Dat hadden we wel nodig om de grote afstanden in Australie te overbruggen. Ook het inchecken voor de treinreis vanuit Darwin was uitstekend. We werden opgehaald en tijdig naar het station begeleid. Ook de informatie over de binnenlandse vlucht naar Adelaide was keurig verzorgd en ook in Adelaide stond een auto voor ons klaar op de luchthaven. De auto konden we meenemen naar Kangaroo Island, super!
Elmar heeft onze maatwerk reis bijzonder goed voorbereid. We hebben een supervakakantie gehad! We kunnen Elmar van harte aanbevelen.
zoals het hoort
Alles zoals afgesproken geen verborgen kosten etc.
grandioos geregeld
wij vonden het een van de beste reizen, zo goed geregeld en een goed vliegtuig wij zaten heerlijk dank jullie wel een 10
Alles prima!
Tja, wat moet je nog meer zeggen dan dat alles prima in orde was ?!
Volgende keer dus zeker weer zoeken bij Elmar Reizen.
Ik heb 100% positieve ervaring!
Via internet kwam ik toevallig via via op site van Elmar reizen. Ik wilde reis boeken naar Portugal (Nov.'12) waar mijn dochter verbleef. Ik had dus 1 vliegticket nodig vanaf Eindhoven en appartement daar waar ik met haar kon verblijven. Ik had hier al via reisbureau geinformeerd en het bleek nogal omslachtig en ze konden mij ook niet deze reis en app voor deze prijs aanbieden. Zij kenden Elmar reizen niet. Ik had er ook nog nooit van gehoord. Is dan toch een gok, je hoort weleens rare verhalen.
Ik had nog wat vragen en na telefoontje voelde het heel vertrouwd en antwoorden waren correct en volledig, goed advies en ze konden me ook bieden waar ik naar op zoek was.
Toen geboekt. Ticket op tijd. Voor mij was transfer van vliegveld naar appartement belangrijk en ook dit was prima geregeld. Hele goeie prijs. (Ik heb het nadien bij andere aanbieders nergens voor deze prijs kunnen vinden)
Dus ik ben zeer tevreden en zou Elmar aan eenieder aanbevelen.
Ik ben een 100% tevreden klant . J.Siebers
Reizen met Elmar is reizen zonder zorgen!
Zoek je een vakantiebestemming dan moet je bij Elmar zijn. Een vakantie zonder zorgen wat wil je nog meer ...?
Goed en verzorgde reis
Het was voor Gambiase begrippen een zeer goed hotel maar het was schoon en het
personeel doet alles om het je naar de zin te maken, soms tot vervelends toe.
Hotel heeft zich erg uitgesloofd met Kerst en oudejaarsavond. Al met al een heerlijke vakantie.
goed, behulpzaam
Ik ben goed verdergeholpen online.
Heb vele vragen per mail gesteld en hier is steeds binnen een korte tijdspanne op gereageerd
Een prettige leverancier die snapt wat klantgerichtheid is
Het online boeken van een reis heeft toch iets spannends, komt het goed en krijg je wat er wordt beloofd. Nou tot dusver maakt Elmar reizen dit zeker waar. Onze geboekte reis naar Tenerife in oktober 2012 moest wegens omstandigheden worden geannulleerd en dit viel niet onder de verzekering. Samen met Elmar gekomen tot een oplossing waarbij de reis is verplaatst naar maart 2013 zonder dat dit veel geld extra kost. Alle mogelijkheden prima uitgezocht en uitgelegd. Groot kompliment voor de hulpvaardige medewerkster van Elmar.!
goede en persoonlijke hulp/advies
Wij hebben bij elmar geboekt omdat zij als goedkoopste uit de bus kwamen. Hebben een keer telefonisch contact gehad en werden op een vriendelijke manier te woord gestaan. Goede ervaring dus.
Zeer goede en directe communicatie
Ik heb onlangs onze huwelijksreis geboekt via Elmar en dit ging heel vlot. Ik had nog enkele vragen die ik naar de klantendienst gestuurd had en ik kreeg heel snel antwoord terug. Ik was nog iets vergeten dus mailde opnieuw en werd gelijk weer heel vriendelijk én vooral persoonlijk beatwoord, wat gelijk een heel gerust gevoel geeft.
Ik hoop dat onze reis even goed verloopt als de boeking!
Makkelijke manier om iets te vinden wat je zoekt!
Wat ik handig vind aan de website bij Elmar, is dat je door verschillende opties aan te klikken veel aanbod krijgt. De opties blijven daarbij boven staan en je zoekt pas als je klaar bent met invullen. Op sommige websites moet je voortdurend wachten totdat de pagina weer geladen is, voordat je een nieuwe optie kunt aanklikken. Positief!
Daarbij zijn er veel hits, waarvan er altijd wel eentje is die bij iemand past. Dicht bij het centrum, verder weg, enzovoort. Wat misschien nog wel handig zou zijn is een optie, waarbij je kunt aangeven wáár in het gebied je graag wilt zitten. Nu moest ik steeds kijken op het kaartje, maar dat kan wel sneller.
Wat ik ook prettig vind is dat je zelf de vluchttijden kunt regelen en meteen kunt zien welke prijzen hieraan gekoppeld zijn,
Ik vind het een prettige site om een reisje te zoeken en wij gaan genieten van onze trip naar Italië. Top site.
Prima geholpen, kwalitatief, en zeer dienstverlenend.
Onze boeking naar Side via Elmar Reizen
Jongens dat was even snel geregeld alleen de prijs was even een probleem.
Ik dacht voor 287 euro te gaan maar helaas werd het 305 euro, maar we kregen de boekingskosten terug voor de prijsverhoging.
Goede hulp gekregen bij de reservering van onze stoelen en nu hopen we dat we 5 februari een goede vlucht zullen hebben en een nog fijnere vakantiedagen na de vakantie zal ik jullie nader berichten.
Gemakkelijk
Elmar maakt het kiezen van een weekend weg eenvoudig. De prijs is prima in verhouding.
Goede communicatie en goede samenwerking,. Er wordt snel gereageerd
Tot zover zijn we wel tevreden over de boeking die we hebben gedaan. Afwachten of de reisbescheiden op tijd komen en of alles op reis klopt en gaat zoals afgesproken incl. terugstorten van entrance/ exit fees en boarder fees. Wij vertrouwen dat alles goed komt .