Het invullen van het online formulier was zo geregeld. Heb onlangs de bevestiging van de nieuwe energie leverancier ontvangen en zij regelen het opzeggen bij de oude leverancier. De echte overstap hee... Toon meer
Recent ben ik overgestapt van Energie Direct naar Essent. Dit omdat mijn contract bij ED afliep. Reden dus om de aanbieders maar weer eens te vergelijken. Via de site Energieprijzen.nl ben ik o... Toon meer
Om duidelijk inzicht te krijgen heb ik diverse sites geraadpleegd en afgezet tegenover de informatie en voorwaarden van mijn huidige energieleverancier. Goede toelichting over de opbouw van de tarie... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Vergelijk energie en bespaar direct. Dagelijks ontvangen wij de tarieven direct van alle energieleveranciers. Het energie aanbod is altijd actueel, kortingen ontvangt u niet direct bij de energieleverancier. Een overstap kan u op jaarbasis een voordeel tot €500 opleveren.
Capellalaan 65, 2132 JL , Hoofddorp, Nederland
- 0885500124
- info@energieprijzen.nl
- www.energieprijzen.nl
halve waarheid
Energieprijzen heeft gereageerd op mijn minder positieve beoordeling. Met een halve waarheid: je kunt zelf een ingangsdatum kiezen bij je nieuwe leverancier.................... ik heb gekozen voor een ingangsdatum over 2 maanden, dan loopt namelijk mijn huidige contract af............... helaas wordt dit niet correct verwerkt door de nieuwe leverancier............die kiest er namelijk voor je nieuwe contract al over 14 dagen in te laten gaan.................na telefonisch overleg blijkt dat je dit dan zelf weer moet aanpassen........... veel te lastig, ik heb onmiddelijk maar geannuleerd.......... energieprijzen verschuilt zich dan weer achter de energieleverancier, van het kastje naar de muur noemen ze dat..............terwijl ze er zelf voor gekozen hebben om met deze leverancier zaken te doen, loopt de communicatie met deze club zeer gebrekkig, de interface tussen beide partners functioneert dus niet goed...............

Antwoord van www.energieprijzen.nl
Maatwerk en transparante vergelijking.
In een paar minuten tijd krijg je, op basis van je huidige verbruik, te zien bij welke leverancier je nog voordeliger uit bent. Geen addertjes onder het gras, geen bijkomende kosten. Zeer klantvriendelijke vergelijkingssite.
te vroeg
Het is nog te vroeg om te kunnen beoordelen of alles naar wens verloopt. De site was helder, nu nog kijken hoe de werkelijke overstap gaat.
soepel en eenvoudig
Ging makker en goede vergelijkingen om uit te kiezen. Een aanrader voor iedereen om hier je energieleverancier te zoeken.
Goede overstap van energiemaatschappij
Recent ben ik overgestapt van Energie Direct naar Essent.
Dit omdat mijn contract bij ED afliep.
Reden dus om de aanbieders maar weer eens te vergelijken.
Via de site Energieprijzen.nl ben ik overgestapt en dat is zonder problemen verlopen.
Iedereen kan het, het enige wat je moet doen is op het moment van overstap de meterstanden van stroom en gas doorgeven aan de nieuwe maatschappij en de rest wordt geregeld.
Duidelijkheid
Als de afhandeling even goed gaat als de start, hoef je niet te twijfelen aan
de betrouwbaarheid
Prima, overzichtelijk en snel
Naast energiepilot heb ik diverse andere vergelijkingssites geprobeerd. De resultaten waren (vrijwel) gelijk.
Overstappen makkelijk gemaakt
Op deze website kunt u met enkele muisklikken de aanbiedingen en acties zien. Met wat gegevens invullen en nog een paar muisklikken meer bent u overgestapt naar een andere provider.
snel en overzichtelijk
een snel en overzichelijke site duidelijk en snel geregeld dus zeer tevrede
Prima
Alleen de opzegtermijn moet beter vermeld worden en het einde van je contract bij de zittende leverancier.

Antwoord van www.energieprijzen.nl
prettig en snel!
Verrassend eenvoudig en overzichtelijk process. De chat functie werkte snel en adequaat.
Sloop de crisis model lijkt werken.
Prima en duidelijk.
In enkele stappen is mijn overstap bevestigd, erg fijn.
Jammer dat ik echter geen bevestigingsmail heb ontvangen.
service van energie vergelijking.nl
Vriendelijk, eerlijk en begripvol. GA ZO DOOR
Naar tevredenheid
Duideljke site
Aanvraag overstap duidelijk en overzichtelijk
Leveringsvoorwaarden duidlijk zonder verrassingen
Pas allen op voor het opzegingstermijn [ 3 maanden ]
Duidelijke info, voordeligste aanbieding
Duidelijke informatie op de site, goede vergelijking van aanbieders mogelijk. Van alle vergelijkingssites leverde energieprijzen.nl de scherpste aanbieding.
eenvoudig en duidelijk in gebruik
Voor het eerst gebruik gemaakt van een vergelijkingssite.
Wordt direct naar de voor jou beste oplossing gebracht.
helder vergelijk en makkelijk overstappen
ieder jaar overstappen loont het best, daar het eerste jaar de tarieven het best zijn en je altijd wel een extra korting krijgt en via energie prijzen. nl gaat dat heel gemakkelijk.
simpel en eenvoudig
het is eenvoudig site om gegevens in te vullen en je ziet direct welke de goedkoopste in je energie kosten zijn en hoeveel je bespaard aan kosten.