Super vriendelijk geholpen ,werd alle tijd voor ons genomen , zeer goed advies , de volgende fiets kopen wij zeker weer hier !! Echt een aanrader .Super bedankt !

Besteld en pakket werd aanvankelijk niet geleverd. Een week na de melding van DHL dat het pakket bij ons zou zijn afgeleverd, nog niets ontvangen. Gelukkig vertrouwde Van Vliet ons dat we inderdaad d... Toon meer

Diverse fiets gereedschappen besteld. Op voorraad en absoluut zeer snel in huis. Binnen 24 uur! Ook op mijn eerdere vragen werd keurig per mail gereageerd. Deze zaak blijft bij mijn favorieten staan... Toon meer

Smiddags besteld de volgende dag geleverd, de fietsenwinkel op de hoek had meer tijd nodig om aan gegeven dat het onderdeel, wat bij v vliet wel leverbaar was, bij hun niet te verkrijgen was. Bestel... Toon meer

5,0

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Kinder fietstas

Via de web shop een fietstas voor mijn kleinkind besteld, op de site staat Vóór 16:00 besteld, morgen in huis. Mooi niet !!!!!
Na meer dan een week pas een mailtje dat het product niet voorradig is. Uw geld wordt terug gestort. Nu moet ik proberen in een paar dagen wat regelen voor een cadeau. Schandalig.

18 december 2016

Niets bestellen

Vorige week fiets besteld die op voorraad zou zijn. 2 dagen later mail dat er 8 weken levertijd is met de vraag of ik wil wachten of niet

8 weken is niet in overeenstemming met wat hun site aangeeft dus gevraagd order te annuleren

3 dagen later per mail annulatie bevestiging gekregen (telefonisch zijn ze gewoon niet bereikbaar!)
Zijn nu al bijna week verder maar heb mijn geld nog niet terug gezien, ondertussen via Paypal een claim ingediend omdat er duidelijk een annulering is gebeurd en ik dus mijn goed moet terug krijgen

Telefonisch noch per mail wordt gereageerd, online chat is ook continu offline.
Bovendien verwijzen details in Paypal naar real estate site

Bestel er gewoon niets, niet zolang er positieve reviews komen.

24 augustus 2016

Bestelling niet ontvangen en krijg geen contact

Afgelopen maandag een arm besteld voor een thule fietsendrager. Netjes het vinkje aangezet voor volgende dag voor 16:00 bezorgen, ik had hem namelijk echt nodig. Op de website stond op voorraad, dus wat kan het probleem zijn. Nu is het donderdag en ik heb nog geen onderdeel ontvangen. Erger nog telefonisch kan ik ze niet bereiken en op mijn email wordt niet gereageerd. Je snapt het ik wil mijn geld terug en ga hier noooooooit meer wat bestellen.

18 augustus 2016

verschrikkelijk

totaal geen contact te krijgen. totaal geen reacties. ...

Wat een een rare site.....Diverse keren moeten bellen om mijn geld terug te krijgen.

kijk uit mensen

10 juli 2016

Dubbele fietstas Basil Tour XL

Makkelijk de bestelling geplaatst en goed afgehandeld.
+ Goed verpakt afgeleverd
+ Product in goede staat ontvangen
+ Informatie verschaffing is goed (mail)
- Spoed bezorging (+1€) toch op de normale dag geleverd

10 mei 2016

Goede klachtenafhandeling

Producten waren snel besteld en binnen een week in huis. Omdat een omschrijving van een fietstas niet juist was waardoor ik de verkeerde tas koos, heb ik contact met Van Vliet opgenomen. Terugsturen was snel geregeld, verzendkosten en aankoopbedrag binnen een week weer teruggeboekt.
Een vervangend tas bestelling was binnen een week weer in huis.

19 januari 2016

rubbers voor draaischakeling

Nadat het eerst gevraagde onderdeel niet meer leverbaar bleek besloot ik alleen de rubber op de draaigrepen te vervangen. Alleen bij van Vliet had ik die gevonden. De levering was snel, correct en de rubbers passen uitstekend.

3 november 2015

Slechte website en trage levering vriendelijke dame aan telefoon

Precies waar 2 sterren voor staan. Problematisch levering veel moeten telefoneren voor dat ik mijn bestelling had. Dame aan telefoon was wel vriendelijk en behulpzaam maar proces kan veel beter!

27 oktober 2015

Goedendag Xander,

Bedankt voor uw bericht en vervelend om te horen dat u problemen heeft gehad bij de levering van uw product.
Door technische storingen zijn er bestellingen niet automatisch verlopen en heeft u hier helaas last van gehad, waarvoor dan ook onze oprechte excuses.

Wij zijn wel blij te horen dat u tevreden bent over onze klantenservice en wij zullen proberen het proces te verbeteren!

Groeten,

Bezorging

Spullen zijn prima, maar neem een andere bezorgdienst dan DHL. Contactuele vaardigheden van de medewerkers zijn ronduit slecht te noemen.

26 oktober 2015

Goedendag meneer Bakker,

Bedankt voor uw review en wat vervelend om te horen dat DHL het pakket niet spoedig bij u afgeleverd heeft. Wij zullen terugkoppeling hierover vragen en bieden u graag onze excuses aan voor het ongemak.

Wij zijn uiteraard wel blij dat de bestelling en de producten naar wens zijn!

Groeten,

Mooie stevige fietstassen

Prachtige fietstassen voor een hele mooie prijs. Van Vliet heeft de beste prijs met een hele snelle service. Worden in stevige dozen afgeleverd. Men houd je ook tijdens versturen op de hoogte stuurt en ook nog mailtjes na verzending. Keurig.

25 oktober 2015

Super snelle levering.

Ondanks dat het betalen via ideal niet direct lukte, was de telefonische hulp top, en de levering ongekend snel. De fietsendrager van Pro User de Saffier 4qc voor 4 fietsen is inmiddels uitgeprobeerd, en is zijn geld waard, ja hij zwaar om op te tillen maar is zeker stabiel achter op je auto, 4 mountainbikes gaat prima.

11 oktober 2015

Snelle verzending

Op vrijdag besteld en zaterdag in huis.
Alleen het bestellen zelf ging niet zo makkelijk! Website lijkt moeite te hebben met winkelmandje vullen en betaling van de artikelen. Maar toen het eenmaal lukt: zeer snelle levering!

6 oktober 2015

Goedendag,

Bedankt voor uw bericht en vervelend om te horen dat het bestellen moeizaam verliep via onze website.

Wij zijn bekend met het probleem dat onze site op het moment wat langzaam is en zijn ook bezig dit probleem op te lossen. Wij zullen gebruik gaan maken van een nieuw en sneller systeem zodat in de toekomst hopelijk dergelijke problemen niet meer voor zullen komen.

Wij zijn wel heel blij te horen dat u tevreden bent over de levering!

Met vriendelijke groeten,

Goede service en prijs

Fiets, mand en slot gekocht. Fiets werd gemonteerd geleverd en netjes verpakt. Er wordt voor levering ene afspraak gemaakt. Alles goed geregeld.

3 oktober 2015