www.energieprijzen.nl Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,1

Het invullen van het online formulier was zo geregeld. Heb onlangs de bevestiging van de nieuwe energie leverancier ontvangen en zij regelen het opzeggen bij de oude leverancier. De echte overstap hee... Toon meer

Recent ben ik overgestapt van Energie Direct naar Essent. Dit omdat mijn contract bij ED afliep. Reden dus om de aanbieders maar weer eens te vergelijken. Via de site Energieprijzen.nl ben ik o... Toon meer

In een paar minuten tijd krijg je, op basis van je huidige verbruik, te zien bij welke leverancier je nog voordeliger uit bent. Geen addertjes onder het gras, geen bijkomende kosten. Zeer klantvriende... Toon meer

Om duidelijk inzicht te krijgen heb ik diverse sites geraadpleegd en afgezet tegenover de informatie en voorwaarden van mijn huidige energieleverancier. Goede toelichting over de opbouw van de tarie... Toon meer

1. Elektronica en technologie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vergelijk energie en bespaar direct. Dagelijks ontvangen wij de tarieven direct van alle energieleveranciers. Het energie aanbod is altijd actueel, kortingen ontvangt u niet direct bij de energieleverancier. Een overstap kan u op jaarbasis een voordeel tot €500 opleveren.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Vlot maar wel een addertje onder het gras

De aanvraag is binnen een dag geregeld en het aanvragen via een website als energieprijzen levert wel een welkomstpremie op die je niet krijgt bij energieleverancier zelf. Het loont wel om verschillende websites van tussenpersonen te bekijken omdat de te verkrijgen welkomstpremie van hoogte kan verschillen.
Na aanmelding blijkt er wel een klein addertje onder het gras te zitten. Na aanmelding bij energiedirect als leverancier blijkt de welkomstpremie van 140 euro verdeeld te zijn over gas en stroom. Aangezien ik zonnepanelen heb is mijn elektrisch verbruik erg klein en krijg ik die welkomstpermie van 70 euro waarschijnlijk niet uitbetaald. Het zou wel fijn zijn als dat op de website vermeld werd.

29 januari 2015
Logo www.energieprijzen.nl

Antwoord van www.energieprijzen.nl

Geachte heer Appollo, bedankt voor uw beoordeling.

Bij de berekening die wij voor u maken, gaan wij uit van het door u opgegeven (geschat) verbruik en postcode die u invult. Indien u zonnepanelen heeft, dient er rekening te worden gehouden met de verwachte opbrengst van de panelen. Bij het stroomverbruik vult u dan het daadwerkelijk jaarverbruik in (=stroomverbruik minus de opbrengst van de panelen). In dat geval zal de welkomstpremie correct worden berekend.

Naar aanleiding van uw opmerking begrijpen wij dat onze informatie op dit punt onduidelijk is. Wij zullen de informatie over het invullen van verbruikgegevens m.b.t. zonnepanelen z.s.m. verbeteren.

Mocht deze aanbieding nu onvoordeliger voor u uitvallen, kunt u de overeenkomst binnen 14 dagen annuleren.
Indien u nog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Klantenservice Energieprijzen.nl

Makkelijk, overzichtelijk en helder!

Energieprijzen.nl is een zeer overzichtelijke en makkelijke site om verschillende energieleveranciers met elkaar te vergelijken en over te stappen. Helder overzicht en voldoende informatie om een goede vergelijking te maken!

24 december 2014

Probleemloos

Veel mensen zijn nog huiverig wat betreft overstappen van energieleverancier maar ik kan zeggen dat het probleemloos gaat. Heb via energieprijzen vergeleken en voor mij de gunstigste uitgekozen. Kreeg al vrij snel bericht van mijn nieuwe leverancier met de verdere informatie en zij zeggen ook voor je op. Geen slechte ervaringen met zowel energieprijzen.nl als de nieuwe energieleverancier. Kan het alleen maar aanraden.

12 mei 2014

Super simpel zeg!

Was nooit van het overstappen vanwege het gezeur dat je dan krijgt. Toevallig kwam ik deze site tegen. Overstappen ging echt snel en simpel. Echt relaxt!

12 mei 2014

Overzichtelijk, makkelijk en helder

Ik vergelijk al jaren energie via diverse energie vergelijkingssites. Ik vind Energieprijzen.nl er echt uitspringen, een helder overzicht, voldoende informatie om een goede vergelijking te maken. Ik had nooit verwacht dat ik zoveel geld kon besparen en dat in een redelijk korte tijd.

9 mei 2014

Onvolledige informatie, slechte follow-up...

Ik ben al bezig om vanaf 24 maart een nieuw contract te krijgen bij een nieuwe energieleverancier. Vanwege de onvolledige informatie van Energieprijzen.nl gaf mijn eerste keuze, nadat ik de bevestiging al ontvangen had, het na 10 dagen op en belden zij met de vrolijke mededeling dat zij mij niet "konden" accepteren. Voor mijn tweede keuze melde ik mij op 7 april aan, zou vanaf 9 april de overstap een feit zijn, maar heb ik deze week van hen vernomen dat deze pas op 23 mei effectief zal zijn. Ondertussen heeft netwerkbeheerder Enexis al twee keer aan mijn deur gestaan om af te willen sluiten, omdat ik "zweef" tussen twee leveranciers. Ik ben herstellend hartpatiënt en ik kan U verzekeren dat bovenstaande mijn gezondheid geen goed doet.

8 mei 2014