Toen wij de poten bestelde had Erik gekneusde ribben wat betekende dat het leveren van de poten lastig was . Ondanks dat heeft hij toch gezorgd dat we ze redelijk snel kregen . Communicatie ging makke... Toon meer
Na de bestelling op maat ongeveer 7 weken moeten wachten. Tussendoor nog geïnformeerd en je wordt keurig teruggebeld. Bij de levering gaf meneer zelf aan een kleine beschadiging te zien. Liet een sp... Toon meer
Staat je vriendelijke te woord en denkt mee. Tafelpotenset voor mijn salontafel besteld, dit was maatwerk. Heeft het voor een zeer schappelijke prijs gedaan(andere bedrijven vroegen er zelfs 900 euro... Toon meer
Voor de bestelling even telefonisch contact gehad. Wegens vacantie in het buitenland kon hij de exacte voorraad niet bepalen. Hij gaf aan in ieder geval binnen 10 dagen te kunnen leveren en die toeze... Toon meer
Over Erik Betaalbare tafels
Wij onderscheiden ons in de markt door enkel de hoogste kwaliteit aan te bieden; wij ontwikkelen producten die we zelf mooi vinden en waar we achter staan, besparen daarom nergens op; mooie lassen, laser gesneden plaatwerk,eventueel maatwerk, hoogwaardige poedercoating en bezorging die we zo veel mogelijk zelf doen.
U bent bij ons verzekerd van een kwalitatief hoogstaand product, goed advies en een focus op klantentevredenheid.
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Schofterig behandeld
Bij aflevering zijn de poten korter dan dat ik doorgegeven had. De meneer die het geleverd had stond al op het punt weg te rijden. In plaats van even te overleggen en te zoeken naar een oplossing wilde hij al de poten weer meenemen want hij had geen zin in dit gezeik. Maar ik had al ruim 6 weken op de poten moeten wachten. Toen ik zei ik ga wel eerst even kijken hoe het uitvalt dan bel ik u anders. Kon ik doen maar hij was toch op vakantie dus het interesseerde hem ook totaal niet.De manier waarop deze meneer
met mij en de situatie omging was rond uit schofterig
Bij mij vorige review kreeg ik de…
Bij mij vorige review kreeg ik de uitnodiging voor review al voordat ik wat geleverd kreeg. Vandaag kon ik het ophalen en ziet er precies zo uit als ik verwachtte! 👍
De afwerking was niet netjes en de…
De afwerking was niet netjes en de plaat boven op de poten was niet gelijk. Gaten patroon was anders.
Niet tijdig geleverd zoals afgesproken…
Niet tijdig geleverd zoals afgesproken en slechte communicatie.
Speciale poten
Speciale poten laten maken voor een nette prijs, kwaliteit voldoet aan de verwachtingen
Fabtastisch mooi product vakwerk
Twee salontafelpoten volgens specificaties geleverd
We hadden twee salontafelpoten nodig. Op de website kan je kiezen uit oplopende maten van steeds 10cm groter, maar we hadden een tussenmaat nodig. Telefonisch overlegd dat ik dat bij de bestelling in de opmerking erbij moest zetten. Aldus gedaan en de poten zijn precies volgens de opgegeven maten gemaakt, helemaal top!
Er werd aangegeven dat de levertijd 4 tot 6 weken was, na 4 wk eens even gebeld en toen werd verteld dat het 'volgende 'week geleverd zou worden, maar uitendelijk werd het 6 weken.
Ik kon de poten afhalen uit een schuur dat werd netjes aangegeven, Erik was zelf niet aanwezig maar ik kon ze gewoon uit het magazijn pakken.
Dus als je niet echt haast hebt en je kan een weekje extra wachten dan is dit een prima aan te bevelen adres.
Kwa product 5 sterren, maar ivm de communicatie geen 5 sterren, ik moest wel steeds zelf bellen om op de hoogte te blijven van de leverdatum.
Goede prijs kwaliteit verhouding
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Onzekere levertijden.
Prima poten
De spinpoot is van goede kwaliteit.
De spinpoot is van goede kwaliteit en past goed onder mijn tafelblad.
Helaas bleef het na het verstrijken van de levertijd stil. Na 6 weken heb ik maar gebeld en daarna ging het ophalen snel.
Perfecte service
Goed bereikbaar, denkt mee, fijn advies, reageert snel dat is alles wat je wil hebben bij een online aankoop zoals tafelpoten. Dank voor de goede service.
Top!
Snel gereageerd. Mooi product , goede prijs kwaliteit verhouding. Houdt zich aan gemaakte afspraken!
Stalen poten voor afwijkend tafelblad
We waren op zoek naar stalen tafelpoten. We hadden nogal wat eisen door de afwijkende maten. Erik wist waar hij het over had. T Was allemaal geen probleem.
We zijn heel erg tevreden!
Goed degelijk product op maat geleverd
Goed degelijk product op maat geleverd, communicatie was vriendelijk en goed, afspraken m.b.t. levering zijn nagekomen.
Wel geduld nodig, maar dan komt er wel een goed product!
Na het bestellen hoorde ik even (~2wkn) niets, maar voorraad bleek op te zijn.
dus nog (ca.2wkn) later nog maar eens gevraagd en toen werd de bezorging ingepland.
Dus, je moet er wel even op wachten, maar de kwaliteit van het product is super!!
Ik zou de tafel poten zelf ophalen maar de verkoper moest in de buurt zijn en heeft ze gebracht. Dat stel ik op prijs want ik ben zelf erg druk. Zonder meerprijs volgens mij.