Erik Betaalbare tafels Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,0

Toen wij de poten bestelde had Erik gekneusde ribben wat betekende dat het leveren van de poten lastig was . Ondanks dat heeft hij toch gezorgd dat we ze redelijk snel kregen . Communicatie ging makke... Toon meer

Na de bestelling op maat ongeveer 7 weken moeten wachten. Tussendoor nog geïnformeerd en je wordt keurig teruggebeld. Bij de levering gaf meneer zelf aan een kleine beschadiging te zien. Liet een sp... Toon meer

Staat je vriendelijke te woord en denkt mee. Tafelpotenset voor mijn salontafel besteld, dit was maatwerk. Heeft het voor een zeer schappelijke prijs gedaan(andere bedrijven vroegen er zelfs 900 euro... Toon meer

Voor de bestelling even telefonisch contact gehad. Wegens vacantie in het buitenland kon hij de exacte voorraad niet bepalen. Hij gaf aan in ieder geval binnen 10 dagen te kunnen leveren en die toeze... Toon meer

1. Meubelmakerij

Over Erik Betaalbare tafels

Heeft u een mooi steigerhouten, eikenhouten, of ander soort tafelblad? Dan kunt u bij ons terecht voor uw ambachtelijke industriële tafelpoten en tafelframes.

Wij onderscheiden ons in de markt door enkel de hoogste kwaliteit aan te bieden; wij ontwikkelen producten die we zelf mooi vinden en waar we achter staan, besparen daarom nergens op; mooie lassen, laser gesneden plaatwerk,eventueel maatwerk, hoogwaardige poedercoating en bezorging die we zo veel mogelijk zelf doen.

U bent bij ons verzekerd van een kwalitatief hoogstaand product, goed advies en een focus op klantentevredenheid.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik zou de tafel poten zelf ophalen maar de verkoper moest in de buurt zijn en heeft ze gebracht. Dat stel ik op prijs want ik ben zelf erg druk. Zonder meerprijs volgens mij.

8 februari 2025

Slechte kwaliteit poten, nog slechtere service!

Wat ging er mis... Wat niet.

We kwamen stalen tafelpoten tegen op de website, waarna we besloten om witte U-poten te bestellen. Vooraf nog met Erik gebeld om te vragen of een extra witte verfcoating mogelijk was, maar dat was niet nodig, één coating zou genoeg zijn. Maar als we het wel wilden, dan moesten we voor meerwerk kiezen op de website en dit aangeven (20 euro per poot extra). We hebben de poten besteld en weken lang gewacht op verzending. Door de vele reviews die hier stonden over het gebrek aan communicatie was voor ons duidelijk dat we geen updates hoefden te verwachten over de status, dus rustig afgewacht. Uiteindelijk bericht gekregen dat de poten klaar waren, waarna het netjes is afgeleverd op een door ons gekozen dag. So far so good zou je zeggen.

Maar bij het uitpakken bleken er meerdere beschadigingen in het staal én de verf te zitten en daarnaast was er géén tweede coating verf aangebracht (staal te zien door de coating heen), waar wel voor betaald was en wat ook DUIDELIJK OP DE FACTUUR STOND! Ik schrijf dit nu in hoofdletters, omdat Erik op de mail beweert dat dit nooit aangegeven is.

Wij waren uiteraard niet tevreden met de poten (ik denk dat niemand er echt tevreden mee zou zijn als je de foto's ziet) en wilden deze dan ook terugsturen of een vervangend product ontvangen. Terugsturen was het antwoord van Erik, maar dan wel op eigen kosten. Ook zouden we de kosten van de verzending niet terug krijgen, ondanks dat volgens de wet geregeld is dat als een product niet deugt, de verkoper verantwoordelijk is voor de garantieafhandeling en dus de kosten, die voor rekening van de verkopende partij zijn. Maar Erik kijkt hier blijkbaar anders tegenaan, want hoe vaak we ook aangaven dat dit niet de gang van zaken is, hij bleef bij zijn standpunt. Hij bood uiteindelijk aan om de retourkosten dan wel te delen, waardoor we 234,40 zouden terugkrijgen. Omdat we onze rechtsbijstand hier niet voor wilden inschakelen zijn we maar akkoord gegaan en hebben we ook per mail bevestiging gekregen van teruggave van bovenstaand bedrag, maar na het retourneren wordt er 230 euro overgemaakt... Weet waar je aan begint, ik vraag me sterk af of de positieve reviews hier op Trustpilot wel echt zijn of dat wij héél veel pech hebben.

20 januari 2025

Lastig eigenlijk kan je t niet in 1…

Lastig eigenlijk kan je t niet in 1 antwoord zeggen .
Bij de bestelling plaatsen en vragen over hoe te betalen erg vriendelijk maar toen er betaald was en om vragen had over de levering voelde ik me niet klantvriendelijk behandeld in voelde me zelfs onbelangrijk en er werd heel kort en naar mijn mening bot geïrriteerd geantwoord .
Daar in tegen de tafelpoten waren super goed, top kwaliteit, precies op de bestelde maat en mooi afgewerkt . Maar ja , wel een week later geleverd dan afgesproken . Dus als je geduld hebt en t niet erg vind om kortaf behandeld te willen worden naar een super product in huis wilt dan zeg ik BESTELLEN . Vandaar drie sterren . Eigenlijk 100 sterren voor kwaliteit en 2 voor klantvriendelijkheid.

10 oktober 2024