Esanico Reviews

1.066

4,7

Na de bestelling van onze nieuwe warmtepompboiler, was het een tijdje wachten op de levering. Aangegeven levertijd op de website was ongeveer 8 weken, maar dit heeft een maand langer geduurd. Vragen o... Toon meer

Boiler besteld. Ik krijg 4 dagen laten de bevestiging dat mijn bestelling klaar staat voor verzenden. Ik kan via email laten weten wanneer er bezorgd kan worden. Maar die kans kreeg ik niet, omdat ik... Toon meer

goede duidelijke communicatie. Snelle realistische levertijden. Bij bellen snel antwoord. Er wordt met je mee gedacht. Binnen 3 dagen warmtepompboiler in huis. Voorraad op website klopt dubbel check d... Toon meer

Een warmtepompboiler besteld bij eSanico,weliswaar met een wachttijd van 8 weken,maar wat was ik verrast dat ik na 4 weken een zeer vriendelijke mail ontving met de melding dat mijn bestelling terug... Toon meer

1. Bouwwinkel

Esanico | Online webwinkel voor verwarming, sanitair, ventilatie en alle nodige installatiematerialen voor nieuwbouw en renovatieprojecten.

Uitstekend

1K reviews

Alle reviews

(1.066)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Uistekende service

Warmtepomp boiler besteld om 16u volgende dag al geleverd. Goeie chatfunctie via WhatsApp

28 mei 2022

Antwoord van Esanico

Met een goede communicatie en een snelle levering proberen we steeds elk dossier optimaal te behandelen. Fijn dat u dit weet te appreciëren met 5 sterren. Dank daarvoor.

Goed advies en goede bereikbaarheid

Goed advies en goede bereikbaarheid. Snelle levering toen het product weer op voorraad was.

25 mei 2022

Antwoord van Esanico

Bevoorrading van de producten is in deze tijd een moeilijk punt. Als deze terug op stock komen wordt de levering asap uitgevoerd. Bedankt voor de 5 sterren!

organisatorisch foutje

Iets te lang moeten wachten op levering door interne fout bij leverancier.

Via telefoon was probleem snel opgelost.

Nu perfect geleverd. Tevreden.

10 mei 2022

Antwoord van Esanico

Er was idd een foutje geslopen in het systeem waardoor uw product was blijven liggen. We proberen dan, vanaf we hiervan op de hoogte waren, dit asap op te lossen. Fijn dat u dit geapprecieerd heeft en ons 4 sterren geeft.

Sart bestelling tijdig gezien de levertijd😉

Je moet wat geduld hebben maar bestelling in goede orde ontvangen. Bedrijf is van goede wil en goed bereikbaar.

8 mei 2022

Antwoord van Esanico

Wij hebben uw dossier nagekeken en hebben de volgende bemerkingen:
Bestelling geplaatst op 14 april om 22 uur. Bij de bestelling werd al duidelijk op de productpagina vermeld dat er een leveringstermijn was van +- twee weken. Uw bestelling is de volgende werkdag vrijdag 15 april verwerkt. Dit liep samen met het verlengde paasweekend van maandag 18 april als Belgische feestdag.
Op 27 april hebben wij u het bericht over de langere levertermijn nogmaals doorgegeven. Op 4 mei heeft u het bericht gekregen dat het artikel beschikbaar was en de volgende werkdag zou vertrekken naar Nederland. Op 9 mei is het eerste van de twee pakketten geleverd. Het tweede pakket wordt inderdaad momenteel onderzocht om na te gaan waar deze zich bevindt. U wordt hier uiteraard zo snel mogelijk van op de hoogte gebracht.
We betreuren de 1-ster-beoordeling, daar wij van mening zijn dat er op vlak van communicatie correct gehandeld werd. Wij aanvaarden dit uiteraard, maar realiseren ons ook dat dit van onze kant niet beter kon. Ondanks deze misvatting hopen wij u toch nog te mogen verwelkomen in onze winkel.

tevreden !!

Snelle levering en goeie dienst na verkoop. Een gestelde vraag wordt in no time beantwoord!

4 mei 2022

Antwoord van Esanico

Snelle levering en een goede communicatie worden door onze klanten geapprecieerd. Bedankt voor de 5 sterren.

Goede informatie van medewerkster…

Goede informatie van medewerkster Sharon . Snelle en efficiënte afhandeling

3 mei 2022

Antwoord van Esanico

Bedankt voor de 5 sterren. We zullen de boodschap doorgeven aan Sharon. Altijd fijn om een schouderklopje te ontvangen.

Prima levering van prima materiaal.

Het uur van levering werd me dezelfde dag nog medegedeeld. De vrachtwagen was wat later door ons prachtige verkeer. De levering was zeer goed verpakt enin uitstekende staat. Goed materiaal voor voordelige prijs. Goe bezig.

28 april 2022

Antwoord van Esanico

Bedankt voor de review en de mooie 5 sterren!

Bestelling liep vlot en duidelijk.

Bestelling liep vlot en duidelijk.
Snelle reactie op vragen.
Wij zijn daar zeer tevreden over.
Punt van verbetering is de verzending.
Er is wel gemeld dat het artikel is opgestuurd maar het tijdstip van afleveren werd niet doorgegeven, daardoor waren wij niet thuis en werd het artikel afgegeven bij onze buren.
Voor een klein pakketje is dat niet zo erg, maar bij een warmtepompboiler is dat niet zo prettig.

18 april 2022

Antwoord van Esanico

Bedankt voor de uitgebreide review en de mooie 4 sterren. In verband met uw terechte opmerking qua leveringsdatum zijn wij ons bewust dat dit problemen schept voor de leveringen in Nederland. Dit staat op nummer 1 als op te volgen punt. Sowieso onze excuses voor het ongemak.

Prima hybride boiler tegen een zeer…

Prima hybride boiler tegen een zeer scherpe prijs. Heel goede communicatie door Sharon, ze blijft communiceren tot de zending naar tevredenheid is afgeleverd. Echt een aanrader om zaken met dit bedrijf te doen.
Maarten Koch Gorinchem

14 april 2022

Antwoord van Esanico

Communicatie is idd een heel belangrijke factor. Fijn dat u dit weet te appreciëren met 5 sterren.

Vlotte levering

Vlotte levering. Product klopt met omschrijving!

11 april 2022

Antwoord van Esanico

Leuk om 5 sterren van u te krijgen.

Prima, volledig probleemloos

Prima, goede communicatie over de levering die zelfs nog iets sneller kwam dan verwacht. Dit was mijn tweede bestelling bij esanico en opnieuw ging het probleemloos.

7 april 2022

Antwoord van Esanico

Fijn dat we u terug als klant mochten ontvangen en u weet dit te appreciëren met 5 sterren. Bedankt hiervoor !