Na de bestelling van onze nieuwe warmtepompboiler, was het een tijdje wachten op de levering. Aangegeven levertijd op de website was ongeveer 8 weken, maar dit heeft een maand langer geduurd. Vragen o... Toon meer
Boiler besteld. Ik krijg 4 dagen laten de bevestiging dat mijn bestelling klaar staat voor verzenden. Ik kan via email laten weten wanneer er bezorgd kan worden. Maar die kans kreeg ik niet, omdat ik... Toon meer
goede duidelijke communicatie. Snelle realistische levertijden. Bij bellen snel antwoord. Er wordt met je mee gedacht. Binnen 3 dagen warmtepompboiler in huis. Voorraad op website klopt dubbel check d... Toon meer
Een warmtepompboiler besteld bij eSanico,weliswaar met een wachttijd van 8 weken,maar wat was ik verrast dat ik na 4 weken een zeer vriendelijke mail ontving met de melding dat mijn bestelling terug... Toon meer
Esanico | Online webwinkel voor verwarming, sanitair, ventilatie en alle nodige installatiematerialen voor nieuwbouw en renovatieprojecten.
Potterstraat 167, 9170, Sint-Gillis-Waas, België
Helaas moet ik terugkomen op mijn vorige review. Het garantie proces voor mijn Warmtepompboiler verloopt zeer moeizaam. Keer op Keer word geprobeerd de schuld in mijn schoenen te schuiven en ben al ruim 1.5 jaar bezig mijn Warmtepomp Boiler gerepareerd te krijgen. Al meer dan 10 x hoorde ik weken niks en moest ik herinnering sturen waarnaar ze weer van voor af aan begonnen.
Redelijke oplossing voor het probleem, dankjewel! Ik wacht nog wel op een antwoord op mijn vraag: kan ik in de toekomst de Micromet filters in een kleine hoeveelheid aankopen? Graag reactie! Vriendelijke groet, Pat Beeldens
Wat we nodig hadden, is kwaliteit en een goede prijs. Toen het pakket niet aangekomen was, is heel snel het pakket opnieuw verstuurd. Goede service.
Ik heb een bridge besteld om de verwarming te bedienen. Daarna bleef het maanden stil. Toen ik zelf contact zocht werd er wel gereageerd en heb ik de bestelling ontvangen.

Antwoord van Esanico
Overzichtelijke site, goede communicatie.
Leveringsdatum Artikel was ongekend, dit werd duidelijk gecommuniceerd en na bevestiging dat ik wenste te wachten na enkele maanden correct opgestuurd.
Als je een week kan wachten op een produkt, dan is de service goed, met duidelijke instrukties.
Tevreden van de snelle en correcte pré-sales support en tijdige levering. Ook beste prijs voor product dat ik nodig had.