Na de bestelling van onze nieuwe warmtepompboiler, was het een tijdje wachten op de levering. Aangegeven levertijd op de website was ongeveer 8 weken, maar dit heeft een maand langer geduurd. Vragen o... Toon meer
Boiler besteld. Ik krijg 4 dagen laten de bevestiging dat mijn bestelling klaar staat voor verzenden. Ik kan via email laten weten wanneer er bezorgd kan worden. Maar die kans kreeg ik niet, omdat ik... Toon meer
goede duidelijke communicatie. Snelle realistische levertijden. Bij bellen snel antwoord. Er wordt met je mee gedacht. Binnen 3 dagen warmtepompboiler in huis. Voorraad op website klopt dubbel check d... Toon meer
Een warmtepompboiler besteld bij eSanico,weliswaar met een wachttijd van 8 weken,maar wat was ik verrast dat ik na 4 weken een zeer vriendelijke mail ontving met de melding dat mijn bestelling terug... Toon meer
Esanico | Online webwinkel voor verwarming, sanitair, ventilatie en alle nodige installatiematerialen voor nieuwbouw en renovatieprojecten.
Potterstraat 167, 9170, Sint-Gillis-Waas, België
Ik heb het pakje nog niet maar denk dat het aan DPD ligt.
Esanico heeft me vlot geholpen!
Alles is correct geleverd aan een interessante prijs. De levertermijn van 2 weken werden er uiteindelijk 3 maar na contact met de klantendienst kon men mij onmiddellijk een afdoend antwoord bieden.
De levering was op tijd en dit voor een scherpe prijs. Bedankt.
De radiatoren zijn snel geleverd
Ik wacht enkel nog op de aansluitingssets

Antwoord van Esanico
Een goede overzichtelijke website.
Goede prijs kwaliteit .
Zeer goed advies en technische ondersteuning.
Zeer goede medewerking bij bestellingen en aanpassingen.
Goede afspraken bij levering.
Alles bij mekaar zeer tevreden
Altijd goed verzorgd, alleen jammer dat niet met track en trace code gewerkt wordt
Product komt overeen met beschrijving. Goede verpakking
Snel, helder, duidelijk. Netjes onbeschadigd geleverd en dat alles voor een concurrerende prijs. Top.
Het bestelde werd heel vlot geleverd en beantwoordde perfect aan de beschrijving.
Ik heb 3 radiatoren gekocht en alle 3 beschadigd boven kant en de beide zijkanten ingedeukt op de koppen

Antwoord van Esanico
Snelle levering en ook nog netjes gebeld ivm de dag van levering
Op mail wordt snel gereageerd
Goede prijs / kwaliteit