Ik heb op 6 augustus 2026 een bestelling gedaan en gekozen voor achteraf betalen met klarna omdat ik deze webwinkel nog niet kon. Vervolgens is mijn pakket verzonden en zou ik deze volgens post.nl mo... Toon meer
De bestelling werd vlot geleverd, maar het retourneren is een ramp. Ook na herhaalde pogingen om hierover in contact te komen ben ik mijn pakket nog steeds niet kwijt. Deze tweede aankoop bij Esdema... Toon meer
Ik was ook huiverig na zoveel negatieve reviews. Toch Hispanitas schoenen besteld omdat aanbiedingen in mijn maat in Nederland niet te vinden was. Heb mijn bestelling via PostNL vandaag mogen ontvange... Toon meer
Begrijp niet goed waar de mindere recensies vandaan komen….. Afgelopen woensdag schoenen van Hey Dude besteld. Vandaag geleverd! (Zelfs eerder dan aangegeven) Ben er super blij mee. Je word tevens pr... Toon meer
At Esdemarca, we celebrate fashion as a form of art and self-expression, becoming an essential partner for those looking to define their style.
As a leading ecommerce platform, we combine a sharp focus on the latest trends with an authentic and close relationship with our customers. Our permanent catalog features iconic international brands such as Blauer, GUESS, HUGO BOSS, Liu Jo, Tommy Hilfiger, UGG, Armani, and Calvin Klein, among many others that trust our vision and share our commitment to excellence.
Our mission is clear: to inspire our customers to discover and enhance their best selves through fashion, encapsulated in our claim, “Your partner in fashion.”
Vraagt klanten om een review
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik heb een bestelling geplaatst op 29-10-2023 en die zal op 04-11-2023 worden geleverd. Tot op heden is de bestelling nog steeds niet op het pakketpunt. Er wordt ook niet meer gereageerd op mijn vragen van wat nu de exacte datum is. Mijn vriendin wacht nog steeds op haar cadeau en het is heel vervelend om haar te teleur te stellen. Het bestelnummer is 6323441.

Geweldig!
Direct een bevestiging, track&trace, super snel geleverd en Top kwaliteit! Zoals omschreven, tot de volgende

Antwoord van Esdemarca.com
Ik heb sneakers besteld, goedkoper dan op de andere sites.
Binnen 6 dagen had ik ze binnen, kreeg ook tussendoor mails over de status van mijn bestelling. Ik moet wel zeggen dat ik de mails in de spam gevonden heb, maar geeft niet.
Het is alleen jammer dat de bestellingen niet kosteloos verzonden worden, maar je bent alsnog goedkoper uit.
Ik vroeg me af, als je iets wilt terugsturen, of je daarvoor moet betalen?

Antwoord van Esdemarca.com
Bestelling 6297078 al langer dan een week geleden betaald maar vervolgens niets meer gehoord. Bestel hier niet als je de spullen snel in huis wil hebben.

Antwoord van Esdemarca.com
Ik heb 7/10 schoenen besteld maar sinds dien niets meer gehoord... vraag me dus af of ik mijn schoenen nog wel zal ontvangen! Ik heb geen mail of niets dus ook geen code...

Antwoord van Esdemarca.com
Heel slecht ervaring en slecht service.
Langer dan een maand heb ik schoenen besteld voor €33.94. Het bedrijf heeft mijn bestelling geannuleerd of geroutineerd daarna heb ik terugbetaling van €15.96 gekregen en de rest van het geld niet!!
Ik vind het heel erg raar. Ik heb naar de klantenservice email gestuurd maar niks gebeurd.
Order No.: 6241305
Dat is een scam bedrijf.

Antwoord van Esdemarca.com
Ik heb 5 dagen geleden een jas besteld en die zou vandaag aankomen. Ik heb nog niks binnen gekregen en ook geen mail over een vertraging van de verzending. Ik vind het maar vaag en ik hoop dat ik binnenkort meer informatie heb over de bestelling. Mijn bestelnummer is 6263433.
Ik hoor graag van jullie!

Antwoord van Esdemarca.com
Op 4-9-2023 heb ik een bestelling geplaatst, op 8/9 is deze verzonden. Op 14-9 bericht ontvangen dat bestelling aangekomen is bij het pakketpunt. Helaas was dat onjuiste informatie. Verschillende mails gestuurd, maar totaal geen reactie ontvangen. Trackcode stond nog op '"pakket bij vervoerder"..... Ik had de hoop op een goede afloop al opgegeven. Maar op 20 september kreeg ik plots een sms : mijn pakketje was afgeleverd , en warempel het is inmiddels in mijn bezit!
Esdemarca leverde ( bij mij) uiteindelijk wel, na 16 dagen..... Ook kreeg ik geen antwoord op de gestuurde mails. Maar ja: Esdemarca was in mijn geval wel 30% goedkoper dan een andere webshop. Dat kan het wachten waard zijn.

Antwoord van Esdemarca.com
Zeer positieve ervaring met deze webshop. Bestelling werd op de dag die bij aankoop aangegeven werd ook geleverd. Fijn dat je ook kan kiezen voor een afhaalpunt in de buurt. Enige minpunt zou zijn dat je op de hoogte wordt gehouden t/m verzending en dan niets meer tot de daadwerkelijke levering. Voor mij geen probleem omdat ik voor een afhaalpunt had gekozen maar bij levering aan huis zou ik dit vervelend vinden. Zou hier zeker weer bestellen!

Antwoord van Esdemarca.com
Na 2 weken nog niks ontvangen. OP de vragen die ik stel via de website krijg ik een standaard bericht( zelfs in het Duits!)
Weinig vertrouwen dat ik mijn schoenen nog zal ontvangen.
Mijn bestelnummer is 6219772
Het opgegeven mailadres geeft een foutmelding!!

Antwoord van Esdemarca.com
Zie hier negatieve reacties. Ik wil toch even zeggen dat ik 2 keer schoenen besteld heb bij Esdemarca en deze zeer snel, keurig verpakt heb ontvangen.
Voor mij is dit een top bedrijf, zeker geen oplichters.

Ordernr 6214120.
2 weken geleden schoenen besteld en betaald. Hoor niets meer!! Wat een slecht bedrijf! Telefoonnummer is niet in gebruik.
Is weer zo’n scam bedrijf, bah!!!

Antwoord van Esdemarca.com
Heb 3 dagen geleden bestelt , heb nog steeds geen track en tracé code of bericht van verzending ☹️

Antwoord van Esdemarca.com
Vier dagen geleden heb ik een bericht hier op Trustpilot gezet. Dag daarna heb ik een reactie gekregen van Esdemarca dat ze mijn bestelnummer willen ontvangen en dat ze er vanuit gaan dat ze het kunnen oplossen. Mijn order-/bestelnummer had ik ze al doorgegeven en ook naar het genoemde mailadres, ik krijg echter nog steeds geen reactie van een echt persoon. De antwoorden gaan via hun website op mijn persoonlijke account pagina waar je vragen kunt stellen. De reacties zijn uiteenlopend van: het pakket is afgeleverd, je kan het ophalen of zodra de schoenen retour zijn ontvangen door Esdemarca, dan ontvang ik mijn geld terug. In alle gevallen lijkt het nog steeds geen persoon te zijn die mij een antwoord geeft maar via de computer gegenereerd. Daarnaast zijn het antwoorden waar ik niks mee kan.
Wanneer krijg ik nu eens een reactie van iemand op mijn mail naar het opgegeven mailadres (consultas apenstaartje esdemarca.com) waar ik 4 dagen geleden al een mail naar had gestuurd?
Mijn ordernummer heb ik ook al meerdere keren genoemd, maar bij deze ook nog eens via deze weg, ordernummer is 6180280.
Ik zou het fijn vinden als ik eens een mail ontvang met de boodschap dat mijn geld wordt teruggestort, want ik hoef de schoenen niet meer vanuit Spanje geleverd te krijgen. Daar heb ik geen vertrouwen meer in.

Geen schoenen ontvangen.
Heb gevraagd om m'n geld retour te storten maar dat gebeurd ook niet.

Antwoord van Esdemarca.com
Ik heb op 12juni sandalen besteld.16 juni zouden ze bezorgd worden.wat al raar is want zag later dat dit bedrijf in Spanje is gevestigd .niks gezien.mailtje gestuurd kreeg als antwoord ze zijn langs geweest maar niemand was thuis geef even aan wanneer het je uit komt.wat al raar is want je krijgt van post nl of dhl van te voren een mail wanneer ze iets gaan bezorgen.hierna drie of vier mailtjes nog gestuurd maar krijg geen antwoord. Bij pakket volgen staat nog steeds dat het bezorg moet worden.ben ik nu opgelicht????? Wil mijn Ralph lauren sandalen of me geld terug !!! Gaan jullie nog mijn pakketje sturen????!!!op mail reageren jullie niet en kan geen nieuwe bericht aan maken hier.maar dit is mijn bestel nummer 6085202

Antwoord van Esdemarca.com
Had schoenen besteld voor mijn vriendin maar die paste niet. Ik had dit bij hun aangegeven en ze zeiden dat ik in mijn account een retour aan moest melden. Maar ik heb besteld zonder account. Dit heb ik ze het afgelopen half jaar 100 keer duidelijk gemaakt maar ze blijven hetzelfde zeggen. Dus nu zit ik met schoenen van €200,00 waar ik niks mee kan. Echt waardeloos deze website. Niks bij kopen!

Antwoord van Esdemarca.com
Bestelling netjes geleverd, op de vermeldde dag op de orderbevestiging. Het merk is ook echt (geen namaak). Ik ben wel tevreden!
Voor mij was het de eerste keer dat ik bij Esdemarca bestelde en ik was een beetje huiverig of het allemaal wel goed zou gaan. De track en trace link kreeg ik wel pas op de dag van levering (smsje van GLS) maar dat was t enige minpuntje.

Antwoord van Esdemarca.com
In drie dagen Uggs bezorgd voor een lagere prijs dan in Nederland. Deze schoenen zijn hier overal uitverkocht, dus top!!! Netjes van iedere stap op de hoogte gehouden via de mail.