Ik heb op 6 augustus 2026 een bestelling gedaan en gekozen voor achteraf betalen met klarna omdat ik deze webwinkel nog niet kon. Vervolgens is mijn pakket verzonden en zou ik deze volgens post.nl mo... Toon meer
De bestelling werd vlot geleverd, maar het retourneren is een ramp. Ook na herhaalde pogingen om hierover in contact te komen ben ik mijn pakket nog steeds niet kwijt. Deze tweede aankoop bij Esdema... Toon meer
Ik was ook huiverig na zoveel negatieve reviews. Toch Hispanitas schoenen besteld omdat aanbiedingen in mijn maat in Nederland niet te vinden was. Heb mijn bestelling via PostNL vandaag mogen ontvange... Toon meer
Begrijp niet goed waar de mindere recensies vandaan komen….. Afgelopen woensdag schoenen van Hey Dude besteld. Vandaag geleverd! (Zelfs eerder dan aangegeven) Ben er super blij mee. Je word tevens pr... Toon meer
At Esdemarca, we celebrate fashion as a form of art and self-expression, becoming an essential partner for those looking to define their style.
As a leading ecommerce platform, we combine a sharp focus on the latest trends with an authentic and close relationship with our customers. Our permanent catalog features iconic international brands such as Blauer, GUESS, HUGO BOSS, Liu Jo, Tommy Hilfiger, UGG, Armani, and Calvin Klein, among many others that trust our vision and share our commitment to excellence.
Our mission is clear: to inspire our customers to discover and enhance their best selves through fashion, encapsulated in our claim, “Your partner in fashion.”
Vraagt klanten om een review
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Bestelling gedaan pakket zou vandaag 28-05-2024 worden bezorgd maar is 25-05-2024 bezorgd en dus waren wij niet thuis. Verstuurd naar afhaalpunt waar staat 27-05-2024 maar met een dag uitgesteld. Verder staat er vandaag bezorgd bij het afhaalpunt 28-05-2024 maar is er niet. Waar is mijn pakket? Slechte communicatie !

Terugbetaling
Esdemarca reageert zeer laat op mijn e-mail betreffende terugbetaling betaling dat erg lang duurt. Ook kun je ze niet telefonisch benaderen om contact te krijgen, want het telefoonnummer klopt niet. Van alles geprobeerd landnummer ervoor etc. Weken later na verschillende e-mails van mijn kant werd het geld terug gestort. Ook moet je zeker weten dat je het product houdt omdat je 2 x verzendkosten betaalt. Al je voordelen vallen weg.

Antwoord van Esdemarca.com
Begrijp niet goed waar de mindere recensies vandaan komen…..
Afgelopen woensdag schoenen van Hey Dude besteld. Vandaag geleverd! (Zelfs eerder dan aangegeven) Ben er super blij mee. Je word tevens prima op de hoogte gehouden van de bestelling. Tot de volgende keer!

Antwoord van Esdemarca.com
Ik heb tot op hede niks ontvangen. Mijn bestelling is kwijt slecht en nep dit bedrijf is van een en al fraude voorzien. Bestel hier nooit maar echt nooit

Antwoord van Esdemarca.com
21 april sneakers besteld 26 april gekregen, terug gestuurd en al meerdere keren contact gezocht vis de mail maar nu is het 12 mei en nog steeds geen contact terug en me geld ook niet!!! Wat een slecht bedrijf!!!!!🤬

Antwoord van Esdemarca.com
Wat een schijt bedrijf!! Ik wil schoenen ruilen voor een grotere maat, maar er wordt helemaal niet gereageerd op mijn mailtjes. Ik krijg helemaal geen reactie terug!

Antwoord van Esdemarca.com
Erg klant onvriendelijk, je kan niets ruilen. Als je wat terugstuurt betaal je bijna 15 euro. En mag je het artikel weer op nieuw bestellen.
Normaal heb ik maat 38 maar deze was veel te groot, en ruilen kan dus niet.
Erg jammer.

Antwoord van Esdemarca.com
Op zondag een poloshirt besteld en die was vrijdag daarna binnen. Prima updates over de verzending per mail. Niks op aan te merken. Pasvorm zoals omschreven.

Antwoord van Esdemarca.com
Ik heb schoenen besteld en helaas zijn deze te groot. Ik heb dit aangemeld voor retour en dit moet opgehaald worden. Tot op heden is dat niet gelukt. Ik probeer contact te krijgen met klantenservice maar behalve een antwoord dat zij binnen 24 uur reageren krijg ik geen inhoudelijke respons op mijn vraag.Heb inmiddels 3 mails gestuurd.
Kreeg op 8/4 eindelijk een reactie en pakket wordt 9/4 opgehaald. Ben van mening dat als je aangeeft dat je binnen 24 uur een reactie krijgt op je mail dat daar ruimte voor verbetering is!
Mijn bestelnummer is: 6605182

Antwoord van Esdemarca.com
Ik heb in februari een winterjas besteld. Deze was te groot dus teruggestuurd en een maatje kleiner besteld. Hiervoor moest ik alle verzend en retourneerkosten zelf betalen (in totaal 21 euro) waarin ze niet tegemoetkomen, en vervolgens is de jas nooit aangekomen. GLS heeft aangegeven een onderzoek te starten en dat Esdemarca mij ondertussen alvast een nieuwe jas moet opsturen of mijn geld terug moet betalen . Dit hebben ze tot op de dag van vandaag nog steeds niet gedaan. Er wordt niet gereageerd op mijn berichten en de klantenservice is verder niet telefonisch bereikbaar. Ik zou hier niks bestellen want je bent je geld kwijt!
Mijn bestelnummer is: 6561062
Ik heb meerdere keren contact opgenomen via vragen in het klantgedeelte maar hier wordt niet op gereageerd.

Antwoord van Esdemarca.com
Slecht contact met de klanten geen telefoonnummer veel vertraging op antwoord te krijgen ik he geen bevestiging gekregen en ik heb gemerkt dat veel mensen klagen

Antwoord van Esdemarca.com
Schoenen zijn binnen! Levering naar Nederland was ongeveer 1 week, track & trace was even zoeken maar toch kunnen vinden. veder was alles keurig zoals het vermeld is en netjes geleverd. Ga zo door! :)

Antwoord van Esdemarca.com
Geen schoen gekregen wat we besteld hadden , slechte communicatie en reageren nergens op, geen telefoonnummer

Antwoord van Esdemarca.com
Ik kan het retouradres nergens vinden. Of moet je de bijgeverde afleverbon op het pakket plakken?

Antwoord van Esdemarca.com
item dat overal was uitverkocht, hier kunnen vinden. zondag besteld en woensdag al bezorgd! fijne service, wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je pakket. betrouwbaar!

Antwoord van Esdemarca.com
Mijn bestelling had ik naar een afhaalpunt laten sturen en het was binnen een week binnen. Helaas had ik het verkeerde besteld en moest ik het weer retourneren. Door het gebruik van mondial relais duurt dat helaas wat langer maar je wordt goed op de hoogte gehouden. Toen mijn pakje bij Esdemarca binnen was, is de betaling daarna binnen drie dagen terug gekomen.

Antwoord van Esdemarca.com
Order 6409782..Ondanks de slechte reviews hier toch maar een poging gewaagd. Wat een flop bedrijf! Ik bestel 5 calvin klein onderbroeken en krijg een korte broek merkloos, zonder prijskaartje toegestuurd! Zelfs op de verpakkingsbon staat 5 pack calvin klein underware! En geen telefoonnummer of e-mail adres van het klantenservice te vinden!

Antwoord van Esdemarca.com
Pakket niet binnen gekregen, maar de klantenservice doet alsnog dat wel is. Ze willen de track and trace gegevens niet geven, dus daar heb je ook niks aan. We hebben het over een pakket twv 200€, dus ik verwacht een refund!

Antwoord van Esdemarca.com
Snap echt de negatieve reviews niet.
Heb op 13 nov besteld,direct bevestigingsmail en een track.
Kon netjes via de mail me pakket volgen,en 16 nov geleverd.
Top service!!!!!!!

Antwoord van Esdemarca.com
Ik heb een bestelling geplaatst op 02-11-2023 en die zal op 09-11-2023 worden geleverd. Tot op heden is de bestelling nog steeds niet op het pakketpunt. Ik heb de klantenservice benaderd, en kreeg het antwoord dat ze het na zullen vragen, maar daarna wordt er niet meer gereageerd van wat nu de exacte datum is.
Er zijn ook geen enkele track&trace updates. Het bestelnummer is 6332294. Graag hoor ik van jullie wat de status is van mijn pakketje.