Ik heb op 6 augustus 2026 een bestelling gedaan en gekozen voor achteraf betalen met klarna omdat ik deze webwinkel nog niet kon. Vervolgens is mijn pakket verzonden en zou ik deze volgens post.nl mo... Toon meer
De bestelling werd vlot geleverd, maar het retourneren is een ramp. Ook na herhaalde pogingen om hierover in contact te komen ben ik mijn pakket nog steeds niet kwijt. Deze tweede aankoop bij Esdema... Toon meer
Ik was ook huiverig na zoveel negatieve reviews. Toch Hispanitas schoenen besteld omdat aanbiedingen in mijn maat in Nederland niet te vinden was. Heb mijn bestelling via PostNL vandaag mogen ontvange... Toon meer
Begrijp niet goed waar de mindere recensies vandaan komen….. Afgelopen woensdag schoenen van Hey Dude besteld. Vandaag geleverd! (Zelfs eerder dan aangegeven) Ben er super blij mee. Je word tevens pr... Toon meer
At Esdemarca, we celebrate fashion as a form of art and self-expression, becoming an essential partner for those looking to define their style.
As a leading ecommerce platform, we combine a sharp focus on the latest trends with an authentic and close relationship with our customers. Our permanent catalog features iconic international brands such as Blauer, GUESS, HUGO BOSS, Liu Jo, Tommy Hilfiger, UGG, Armani, and Calvin Klein, among many others that trust our vision and share our commitment to excellence.
Our mission is clear: to inspire our customers to discover and enhance their best selves through fashion, encapsulated in our claim, “Your partner in fashion.”
Vraagt klanten om een review
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Prima prijs, snelle levering, goed verpakt, duidelijke communicatie. Achteraf blijven mailen mag wel iets minder enthousiast ;-)
Snel keveren en goed product zoals beschrijven dank u wel
Ik heb op 1 december een tas retour gestuurd die volgens de site van leer zou zijn maar was polyester! Op 6 december een bericht van PostNL gekregen dat het bij de firma spring in Den Haag is afgeleverd . Na 3 meldingen naar de klantenservice van Esdemarca nog steeds mijn geld niet ontvangen.

Antwoord van Esdemarca.com
Waar het precies is misgelopen, maakt me als klant niet uit...
Bestelling moest op 29/11 geleverd worden en nog steeds geen duidelijkheid of het wel of niet nog komt.
Telkens hetzelfde antwoord, nl. het onderzoek is nog lopende. Bij Mondial hetzelfde antwoord...
De 1ste bestelling ging prima, nu een dikke flop! Hoop maar dat ofwel het pakket snel komt of de volledige terugbetaling!

Levering prima 👍
Helaas valt de laars heel klein uit de ze keer .
Retour sturen gaat niet zo makkelijk omdat er geen retourlabel bij zit ?
Weet iemand het retour adres van Esdemarca .
Heb al een mail gestuurd maar nog geen reactie
Telefoon nummer is ook onvindbaar .
Zijn dus wel wat verbeterpunten .
Ik heb inmiddels contact gehad , en weet dat Gls een retourlabel op het pakket plakt .
Even anders dan ik gewent ben ,maar prima geregeld👍

Antwoord van Esdemarca.com
Ik heb al verschillende keren contactformulieren ingevuld
in verband met mijn retourzending en tot op
heden nog steeds geen bedrag retour bedrag
ontvangen.
Order: 7019139 datum 22-11-2024

Antwoord van Esdemarca.com
Niet bereikbaar op hun e-mailadres. Wacht al dagen op antwoord.
Retourbon is naar Spanje maar op de besteldoos staat een adres in denhaag???
Graag antwoord aub! Client 7021393
* moet ik betalen voor retour?
* krijg ik het geld terug?

Antwoord van Esdemarca.com
Zeer slechte zaak ik kreeg vandaag laarsjes ze zijn te groot maar ik kan ze niet terugsturen nergens een adres of emailadres
Ik zal er NIKS meer bestellen🤨

Antwoord van Esdemarca.com
Uggs besteld en nooit ontvangen… kan geen telefoonnummer van klantenservice vinden.
Inmiddels wel contact via de mail met esdemarca, maar nog geen resulaat.

Uggs gekocht!
Twijfelde klein beetje na lezen van recensies. Retourkosten zijn aan de hoge kant.
Maar bestelling verliep snel en soepel. Erg blij mee!

Nooit iets kopen!
Laarsjes zijn inneens retour gegaan en krijg geen geld terug!!
Kan ze ook niet bereiken!!

Antwoord van Esdemarca.com
Mijn eerste ervaring was prima, pakketje netjes ontvangen, het was een oranje Lois truitje die flink was afgeprijsd. Wel naderhand veel reclame, laatst zelfs een sms’je en dat vind ik niet echt nodig.
Had het begin dit jaar besteld dacht ik.

Antwoord van Esdemarca.com
Uggs besteld het product is goed alleen het retourneren is drama. Ik heb al 15 dagen terug het bestelling geretourneerd maar heb mijn geld nog steeds niet terug. In de mail stond dat ik mijn geld binnen 15dagen terug zal krijgen. NIET DUS! Op de mail wordt er ook niet gereageerd
ORDERNUMMER; 6969872

Antwoord van Esdemarca.com
Uggs ontvangen tegen goede prijs. Nadeel is dat ik ze alleen terug moet sturen omdat de maat niet goed is en dat nogal omslachtig is.

Antwoord van Esdemarca.com
Mijn schoenen konden niet geleverd worden en ik zou onmiddellijk mijn geld terug krijgen, maar het is nog niet binnen

Antwoord van Esdemarca.com
Ik heb 31 oktober een bestelling geplaatst. Ik heb nog geen mail ontvangen dat mijn bestelling is verzonden. Ook wordt er niet gereageerd via de mail. Jammer!

Antwoord van Esdemarca.com
Is nu de tweede keer dat ik schoenen bestel .
Service is goed en de prijs ten opzichte van de winkel al helemaal .
Een echte aanrader

Antwoord van Esdemarca.com
Ik vind het een leuke webshop, alleen ik zou graag jullie telefoonnummer willen esdemarca!

Antwoord van Esdemarca.com
Ik was een beetje huiverig omdat ik niet zeker wist of dit een echte website was.
Reviews gelezen, maar toch ervoor gekozen om Uggs te bestellen voor een leuke prijs. Ik had binnen 3werkdagen de Uggs binnen. En alles netjes kwa track and trace.