Il ben opgelicht!! Mijn 'Esprit outlet' bestelling van1,5 maand geleden is niet geleverd. Het telefoonnummer 030 22380663 bestaat niet, de mail team ad vipserviceonline.com komt ook niet aan. Ik heb b... Toon meer
Op de dag dat dit bedrijf faillisssement aanvroeg plaatste ik er mijn eerste order, niks wetende van de situatie in Nederland, De volgende dag las ik dit in het nieuws. Ondanks alles kreeg ik de schoe... Toon meer
Vandaag gebeld met klantenservice omdat een factuur niet klopte er was een artikel 2 x teruggestuurd er was maar 1 keer retour geboekt. Volgens Esprit was er een ander onbekend artikel nr teruggestuur... Toon meer
Wat een onbeschofte klantenservice, had een bestelling gedaan en deze deels geretoureerd. Vervolgens meldt Esprit dat een artikel is gehouden, wat pertinent niet waar is. Men beschuldigt mij erv... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Op www.esprit.nl kunt u al onze producten veilig, zeker en met geld-terug-garantie probleemloos online bestellen.
Mensen keken ook naar
Achteruitgang
Ik weet niet wat er achter de schermen allemaal gebeurd bij Esprit, maar het is absoluut geen vooruitgang.
Bestel al jaren bij Esprit en langzamerhand zie je dat bijvoorbeeld de levertijd alleen maar langer en langer wordt.
Reden? Geen idee ..
Als ze dit beleid blijven voortzetten voorzie ik dat ze echt heel veel klanten kwijt raken, dan wel al kwijt zijn geraakt.
Hopelijk gaat dit veranderen anders is het echt een aflopende zaak ...
geen aanrader
Je moet voor minimaal 25 euro bestellen en het duurt best lang voordat je de producten hebt.
Langzame verzending.
Prima webshop, maar verzending die meer dan een week duurt bij een bestelling van twee producten die op voorraad zijn is natuurlijk niet echt meer van deze tijd. Na 3 dagen wel een email dat verzending vertraagd is zonder duidelijke vermelding van een reden hiervoor.
In prop geleverd
Ik koop al vele jaren bij de Esprit webshop. Altijd snelle keurige leveringen gehad.
De laatste tijd is het snel bergafwaarts gegaan met dit bedrijf. De kwaliteit is erg achteruit gegaan en de levering duurt bijna een week!
Gisteren kreeg ik 2 col tshirts geleverd. In de doos zat het ene thirt als prop in een plastic zakje dat was dichtgeknoopt!!! Het was duidelijk door iemand retour gestuurd op die manier en zo weer in de doos gepleurd naar mij!
Schandalig. Ga niet meer bij ze bestellen. Heb een klacht ingediend maar na het lezen van andere ervaringen verwacht ik er niks van.
Slechte prijs/kwaliteitsverhouding en zeer klantonvriendelijk
Jarenlang best tevreden geweest over Esprit, inclusief de online shop. Het gaat echter steeds meer bergaf: kwaliteit van kleding gaat achteruit, tegenwoordig is die vaak zelfs slechter dan bij "die andere", veel goedkopere grote ketens. Maar de prijs ligt bij esprit wel een pak hoger voor die rommel! Bovendien is de klantvriendelijkheid echt om te huilen: als Platinum klant - een status die je krijgt door flink veel te kopen bij Esprit - krijg ik plots een botte, beschuldigende mail om te zeggen dat ik te veel retourneer naar hun zin en ik naar de (onbruikbare) matentabel moet kijken en de juiste maat bestellen. Tja, zou ik doen mochten de maten bij Esprit niet zo abnormaal zijn en zo veel variëren! Wat een huilerige reactie van een "grote" keten als Esprit! De marge op die goedkoop gemaakte kleding is zo immens groot dat ze nog véél retours kunnen afhandelen voor het geld dat ze verdienen met de door moderne slaafjes gemaakte kleding! Bye bye Esprit, sluit nog maar wat winkels om het verlies op te krikken.
Kwaliteit klantenservice is treurig
Ik heb altijd naar tevredenheid besteld bij Esprit, ok, levering zou sneller kunnen maar goed.
Ineens kan ik echter niet meer 'op rekening' bestellen, zonder enige reden (naar mijn idee, zij denken er blijkbaar anders over). Ik betaal mijn rekeningen altijd en er staat geen bedrag open.
Als ik dan om uitleg vraag krijg ik een vaag antwoord dat ze daarop niet kunnen ingaan om privacy redenen en krijg ik een postadres van een of andere maatschappij voor als ik perse wil weten waarom.
Ik word ineens behandeld als een wanbetaler of een crimineel ofzo zonder enige verklaring.
Ik koop niet meer bij Esprit, zijn genoeg andere winkels die wel het fatsoen hebben om een normale verklaring te geven voor dingen die zij doen.
Duidelijk, vlot en goed.
Fijn dat je achteraf kunt betalen!
Redelijke verzending voor €0,95, al zijn er webshops die veel sneller zijn met verzenden en dat ook gratis doen.
Gratis retour. Goede, snelle afhandeling bij retourzendingen.
+ Leuke aanbiedingen.
+ Punten sparen voor kortingen
Alles makkelijk te vinden
Ik kon alles makkelijk vinden en mijn bestelling was ook vlot thuisbezorgd.
Service gaat steeds verder achteruit
Bestellen op de website gaat eenvoudig. De service daarentegen gaat steeds verder achteruit: de levertijd wordt steeds langer (als je niet kiest voor een express bezorging van ca EUR 10, wacht je soms wel een week op je product, ook al is dit op voorraad / PostNL bezorgt blijkbaar ook niet meer op zaterdag), terugsturen kan volgens de ene berichtgeving zowel via een postkantoor als via een Kiala-punt, volgens andere berichtgeving alleen nog maar via een Kiala punt. Ook zijn de klantenservice-medewerkers aan de telefoon niet bereid ook maar een stap extra te zetten om je van informatie te voorzien.
Waardeloze klantenservice onlineschop
Esprit had een goede klantenservice maar daar is niets van over. Op vragen krijgt men een automatische mail waarin staat dat men binnen 48 uur antwoord krijgt. Toen de 48 uur al lang om was had ik nog geen antwoord. Weer gemaild en wederom dezelfde automatische mail dat ik binnen 48 uur antwoord krijg. Inmiddels zijn bijna 14 dagen verstreken en ik heb nog geen antwoord ontvangen.
Ook is Esprit zeer traag met leveren. Het duurt wel een week voordat men de bestelde spullen in huis heeft.
Verzending traag!
Leuke artikelen en sale acties, echter, verzending is erg traag! 30-07 iets besteld en wordt waarschijnlijk vandaag pas geleverd! Dus als je echt iets nodig hebt, moet je het RUIM van tevoren bestellen!!
Slechte levertijd
De beloofde levertijd van 1 tot 3 werkdagen wordt lang niet gehaald (artikel op voorraad)
Is nu een week voorbij, maar nog niets ontvangen.
On line misschien ok maar met personeel in winkels gaan ze minder goed om
Mensen die in de winkels werken worden tegenwoordig zo maar aan de kant geschoven. Gebeurd door het hele land. Doel? Goed werkgeverschap?
Goede e-shop, lage verzendkosten, niet van tevoren betalen!
Al diverse keren via de e-shop kleding besteld bij Esprit. Wat ik als zeer prettig ervaar is dat je bij Esprit pas hoeft te betalen als je de producten daadwerkelijk afneemt. Bovendien bedragen de verzend-/verpakkingskosten slechts 75 cent.
Je krijgt keurig een e-mail als zij jouw geretourneerde producten hebben ontvangen. En vervolgens krijg je ook nog een e-mail met je openstaande saldo. Allemaal erg duidelijk. Veel e-shops zouden hiervan kunnen leren!
Duidelijk, goede service, goede producten!
Enige nadelige is dat het nog redelijk lang duurt voordat je zending er is. Voor de rest, supergoed bedrijf!
Wie is verantwoordelijk voor vermiste retourzendingen?
Voor ons was Esprit.nl een hele leuke winkel en tot voor kort kochten we er graag en regelmatig.
Echter is recent kennelijk iets fout gegaan bij een retourzending en krijgen wij nu keer op keer aanmaningen. Ondanks het overleggen van een POSTNL-verzendbewijs, beweert Esprit dat het pakket niet is geretourneerd (terug ontvangen).
POSTNL wijst uiteraard alle verantwoordelijkheid (+ elke vorm van informatievoorziening over het pakket) van de hand. Wel werd verteld dat dagelijks alle retourboxen in een container worden verzameld en door Esprit worden opgehaald. Wellicht dat het daar fout is gegaan.
Hoe dan ook, wij hebben niks fout gedaan en zijn juridisch niet aansprakelijk voor de vermissing. Wij hebben met het afleveren bij het postkantoor aan onze verplichtingen voldaan.
Nu wachten we de incassobureau's, deurwaarders en registratie mbt kredietwaardigheid af...
Een mix van stijlen, maar soms te klein.
Bij Esprit vinden mensen met verschillende stijlen toch hun kledij. De winkel trekt je dan ook aan, hij is ordelijk, netjes en alle kleren zijn goed zichtbaar. Inclusief de prijs is goed zichtbaar, je moet niet de broek binnenstebuiten keren om het prijskaartje te vinden. Maar er is ook een maar, soms zijn de maten kleiner dan bij andere merken en winkels. Zo krijg ik soms het gevoel alsof ik verdikt ben.
Geweldige serice
Ik bestel regelmatig via de site en heb tot op heden nog geen problemen gehad met de service en diensten van Esprit.
vaak te duur
Super leuke kleding, maar niet zoveel geld waard !! jammer, zie er vaak leuke dingen maar laat het om de prijs !!
Snel, goede service, leuk spaarprogramma
Al heel regelmatig bij Esprit besteld. Altijd binnen 1 tot 3 dagen mijn kleding. Geen enkel probleem om meerdere maten van 1 artikel te bestellen. Gratis retourneren altijd probleemloos verlopen. Kopen gaat op rekening, dus als je verschillende dingen wilt aanpassen, maar niet van plan bent alles te kopen hoef je dat niet allemaal voor te schieten. Je betaald achteraf wat je houd.
Als je lid wordt van esprit krijg je 3% van je aankoop bedrag in de vorm van een waardebon terug.
Nette service!
Alleen de kwaliteit van hun jeans valt af en toe tegen, vooral de dunnere zomerjeans.