Il ben opgelicht!! Mijn 'Esprit outlet' bestelling van1,5 maand geleden is niet geleverd. Het telefoonnummer 030 22380663 bestaat niet, de mail team ad vipserviceonline.com komt ook niet aan. Ik heb b... Toon meer
Op de dag dat dit bedrijf faillisssement aanvroeg plaatste ik er mijn eerste order, niks wetende van de situatie in Nederland, De volgende dag las ik dit in het nieuws. Ondanks alles kreeg ik de schoe... Toon meer
Vandaag gebeld met klantenservice omdat een factuur niet klopte er was een artikel 2 x teruggestuurd er was maar 1 keer retour geboekt. Volgens Esprit was er een ander onbekend artikel nr teruggestuur... Toon meer
Wat een onbeschofte klantenservice, had een bestelling gedaan en deze deels geretoureerd. Vervolgens meldt Esprit dat een artikel is gehouden, wat pertinent niet waar is. Men beschuldigt mij erv... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Op www.esprit.nl kunt u al onze producten veilig, zeker en met geld-terug-garantie probleemloos online bestellen.
Mensen keken ook naar
Zelden ontevreden
Ik bestel met de regelmaat van de klok bij Esprit en eigenlijk is de afhandeling altijd heel goed. Ook als je hen mailt, krijg je altijd snel bericht terug.
Snel en handig
Na bestelling altijd snel in huis. Handig omdat je op je gemak thuis alles kunt bekijken en zonder problemen terug kunt sturen. Verz./adm.kosten van maar 0,99ct is zeker groot pluspunt. Regelmatig leuke aanbiedingen
klantvriendelijk en kwalitatief
De kleding is van goede kwaliteit en de site is gebruiksvriendelijk. Tevens heel klantvriendelijke communicatie.
Prima firma
Enkele bestellingen gedaan, altijd goede afhandeling en de mogelijkheid om gratis terug te sturen als de spullen niet bevallen.
Shoppen thuis vanaf de bank...ideaal!
Goede service...broek 3 weken meegenomen tijdens vakantie..toen bleek dat hij kapo wast, kon hem terug sturen en kreeg gewoon mijn geld weer terug! Goed geregeld! En super snelle sevice en kosteloos terug sturen! Das fijn!
Makkelijke webshop
Snelle levering en vooral een fijne manier van retourneren.
100 % tevreden
Snelle en correcte levering en goede kwaliteit en service
Altijd snelle correcte levering!
Levering snel en correct, verwerking van betaling prima. Retourbeleid top!
Ruime keuze en goede bestelservice
Ik bestel hier regelmatig. De bestelling zijn binnen een week binnen. Retourzendingen lopen ook prima. Eigenlijk haast nooit problemen met de bestellingen. Ook fijn dat je niet van te voren hoeft te betalen.
Geweldig!
Makkelijke webshop, met goede & volledige mannen collectie!
Ideale retour procedure.
super
Mooie leuke betaalbare en kwalitatieve kleding en geen verzendkosten
Handige verzending en retour
Echte aanrader omwille van handige en goedkope verzending en eenvoudige retour;
Echt een aanrader.
Slechte klantenservice
Nadat mijn rubber laarzen binnen een week kapot waren heb ik een email gestuurd en nooit een antwoord op gehad.
Bovendien werden mij twee paar laarzen toegestuurd.
Kortingsbon werd sof
Ik kreeg een kortingsbon van Esprit.nl. Ik bestelde een vest in maat S. Dit bleek te klein (alhoewel ik al jaren maat S van Esprit bestelde...). Toen ik het wilde ruilen voor maat M, moest ik de korting terugbetalen. Mails gestuurd, geen reactie. Na weken toch een reactie, maar Esprit was onvermuwbaar: ik moest de korting toch terugbetalen. Als ik dat had geweten had ik het vest wel in maat S en maat M besteld en er één geretourneerd... Weinig coulant voor iemand die al 9 jaar klant is... Ze zijn nu wel een klant kwijt!
Gratis levering
Alles wordt perfect verzonden en op de tijd die staat vermeld. Jammer dat er boven een bepaald bedrag geen gratis verzending is.
Goede producten, goede levering
De levering is altijd vrij snel. Terugsturen is erg makkelijk: het is gratis en er zit meteen een adressticker bij. De verdere afhandeling is ook goed, want je krijgt bericht als het product ontvangen is en het geld wordt binnen een redelijke termijn teruggestort.
De producten zijn natuurlijk van dezelfde kwaliteit (en prijs) als in de winkel.