Il ben opgelicht!! Mijn 'Esprit outlet' bestelling van1,5 maand geleden is niet geleverd. Het telefoonnummer 030 22380663 bestaat niet, de mail team ad vipserviceonline.com komt ook niet aan. Ik heb b... Toon meer

Op de dag dat dit bedrijf faillisssement aanvroeg plaatste ik er mijn eerste order, niks wetende van de situatie in Nederland, De volgende dag las ik dit in het nieuws. Ondanks alles kreeg ik de schoe... Toon meer

Vandaag gebeld met klantenservice omdat een factuur niet klopte er was een artikel 2 x teruggestuurd er was maar 1 keer retour geboekt. Volgens Esprit was er een ander onbekend artikel nr teruggestuur... Toon meer

Wat een onbeschofte klantenservice, had een bestelling gedaan en deze deels geretoureerd. Vervolgens meldt Esprit dat een artikel is gehouden, wat pertinent niet waar is. Men beschuldigt mij erv... Toon meer

1. Damesmodewinkel
  2. Kledingwinkel
  3. Herenmode

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Op www.esprit.nl kunt u al onze producten veilig, zeker en met geld-terug-garantie probleemloos online bestellen.

2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit kleding, de gaten vallen erin na 2 dragen en dat heb ik bij geen enkel ander merk. Slechte klantenservice, reageren niet op mails en niet op retourbetalingen.
Ik ben geen Espritklant meer, en als ik internet zo lees ook vele anderen niet meer omdat die dezelfde ervaring hebben. Schandalig.

24 augustus 2011

bestellen lukt niet

mooie site, met erg veel kleding!
Zeer prettig dat ook alle beschikbare kleuren op de foto staan. En dat de foto vergroot als je er met de cursor op klikt.

Alleen: hoe krijg je een produkt in je winkelmandje??

22 augustus 2011

makkelijke site

Fijne site om even lekker op te zoeken, helaas wel vaak kleding niet meer in alle maten beschikbaar, zeker de nieuwste items zijn snel uitverkocht. De SALE site is heerlijk om even lekker op te zoeken naar leuk voor weinig maar ook hier beperkte keuze in maten. Levering snel en duidelijk en retourneren geen probleem, geld snel en probleemloos terug op rekening gestort. Bij meerdere bestellingen ook leuke aanbiedingen die veelal in kortingen worden gegeven. En geen 100 in een dozijn spullen, goede kwaliteit kleding.

17 augustus 2011

fijne webwinkel

Ik bestel regelmatig kleding bij esprit en ben hierover erg tevreden. Er is een uitgebreide keuze en vaak afgeprijsde artikelen. Een snelle service met de mogelijkheid om achteraf te betalen. En daarbij betaal je voor de verzendkosten maar een hele kleine bijdrage. Prima dus!

9 augustus 2011

Over het algemeen een goede service, maar problemen met terugbetaling en geen goede communicatie met de klantendienst

Ik ben over het algemeen steeds tevreden geweest van mijn bestellingen bij Esprit. Ik heb er toch wel een aantal gedaan (ben platinum member ondertussen).

Het enige dat mij tegen de borst stuit is dat ik rond februari een bestelling terug gestuurd heb waar ik tot op heden geen terugbetaling voor heb ontvangen. Ik heb hierover meermaals een e-mail gestuurd naar de klantendienst en daar komt gewoonweg geen reactie op. Dit vind ik niet van service getuigen!!!!

21 juli 2011

Zeer prettige website

Hele fijne website. Foto's van kleding als een persoon die aanheeft van voor, achter en zijkant wordt als zeer prettig ervaren.
Goede beschrijving van model v/d kleding. Mooi aanbod.

15 juli 2011

Erg goed!!

De kleding van Esprit vind ik goed het ziet er leuk uit sportief en het zit goed ik ben er helemaal tevreden mee !

15 juli 2011

Super webwinkel!

Leuke webwinkel met veel keuze voor zowel mannen, vrowuen en kinderen.
Jammer voor de grote vollere volwassenen geen keuze.

29 juni 2011

Esprit.nl waardeloze service

Ik heb onlangs een grote bestelling bij esprit.nl gedaan. Na twee dagen kreeg ik de bevestiging dat het pakket verstuurd was. Ik volgde de zending via Track en Trace van TNT, maar deze bleef staan op 'zending aangemeld' maar hij kwam niet in het sorteercentrum terecht. Na 7 dagen mag je pas klagen dat je je bestelling niet hebt gekregen. Maar na 6 dagen kreeg ik het bericht dat mijn bestelling retour was genomen!! Ik had niets gezien!!
En bij de klantenservice (10 cent/min) krijg ik doodleuk te horen dat ze niets voor mij kunnen doen, eenmaal getourneerde bestellingen kunnen ze niet opnieuw versturen. Nee, ik heb niets geretourneerd!!!! En nu is een deel van wat ik had besteld uitverkocht. 10 dagen wachten en ik heb niks, en wat zeggen ze: u kunt uw bestelling online opnieuw invoeren. Lekker klantvriendelijk.
Esprit.nl sucks.

24 februari 2011

Klachten

Esprit reageert totaal niet op e-mail. ondanks dat ze terug sturen dat binne 72 uur zullen reageren hoor je er niets meer van.
Ik ben het niet eens met een rekening. heb 3 mails gestuurd, heb ze 3 keer gebeld. maar ze blijven aanmaningen sturen en reageren totaal niet.

26 januari 2011

klacht

ze reageren totaal niet op een klacht van mij,klant onvriendelijk bedrijf.

12 januari 2011

fantastisch

een erg proffesionele en gewoonweg fantastische shop. iedere dag nieuwe artikelen en ze zijn erg betrouwbaar. dat is het belangrijkste in een onlineshop. hun administratie is goed op orde.

27 oktober 2010

Is dit jouw bedrijf?