exaktaphoto.se Reviews

5.198
TrustScore 2.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Värsta skiten jag varit med om. Jag tog studenten i våras och ville inte ha med mig någon bild hem med mig. Endå tvingar dom på mig de och de fanns inget alternativ som innebar att jag kunde skippa a... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag fick hem en skolkatalog som jag inte hade beställt. När jag sedan ville returnera den fick jag själv stå för returkostnaden. Dessutom var returadressen som angavs felaktig, vilket gjorde returen ä... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bilderna jag beställt hade tyvärr blivit skadade under transport. Delvis på grund av lite svagt skydd/stöd för bilderna i kuvertet men också i kombination av utebliven varsamhet fr speditör. Hörde av... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Överlag tycker jag alltid att det har varit problem med leveranser och support. Men droppen var när de tar studentfoto, låter ungdomarna som är salongsberusade ta ett beslut på plats och att det kosta... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

EXAKTA PHOTO är ett skolfotoföretag som med engagemang och yrkesstolthet skapar minnen. Med ödmjukhet och envishet strävar vi framåt för att befästa vår position som Sveriges största skolfotoföretag.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(5.198)

92 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Inte köpt foton från dessa ,inte bra .

Inte köpt foton från dessa ,inte bra .
Sjukt spammande ,massa mail och ikväll börja det komma SMS också ! Ang foton från år 2023 och 2024 !!

5 december 2025

Antwoord van exaktaphoto.se

Tack för ditt omdöme men tråkigt att du inte är nöjd med bilderna. Vi skulle uppskatta om du skulle vilja kontakta vår kundtjänst och konkretisera dina synpunkter till oss. Ni når oss på info@exaktaphoto.se. Det går även bra att slå oss en signal på 0431-445600. Mvh, Exakta Photo.

great customer service

I called them to fix a mistake in my order and they were very helpful and fixed the issue.

4 december 2025

Antwoord van exaktaphoto.se

Stort tack för ditt fina omdöme!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Om de var möjligt att inte lägga en…

Om de var möjligt att inte lägga en enda stjärna så är de exakt vad jag hade gjort helt enkelt ett riktigt dåligt företag som inte bryr sig om något förutom sina egna marginaler hade ringt dom och sagt att jag krävde pengarna tillbaka och att jag hade returnerat bilderna samma dag jag fick dom men ändå hade jag fått ett en faktura betalade fakturan så att skiten inte skulle gå vidare till Kronofogden och sen när jag pratar med en anställd där så börjar hon säga att jag har intygat att bedömning är korrekt bara för att jag hade betalat fakturan deklart som faan att jag betalar fakturan om du skickar den till mig ska jag gå till Kronofogden pågrund av de här sketna företaget köp inget från exakta Photo

16 juli 2025

Antwoord van exaktaphoto.se

Tack för ditt omdöme men väldigt tråkigt att du känner så! Beklagar om någonting blivit fel. Fakturan du har betalt är ett inkassokrav. När du mottagit ett inkassokrav måste du kontakta inkassobolaget och bestrida kravet om det är felaktigt, alternativt ringa oss då någonting har blivit fel och vi inte mottagit din retur.

Svarade snabbt

Svarade snabbt. Trevligt bemötande och fick i alla fall ett ungefärligt besked på när jag får min beställning.
Därav betyg 4, annars betyg 5.

26 november 2025

Antwoord van exaktaphoto.se

Tack för ditt omdöme! Katalogen genomgår en stor process och det är därför svårt för oss att ge ett mer exakt svar gällande leveranstiden. Roligt att du är nöjd med bemötandet du fick!
Mvh, EXAKTA PHOTO

Den jag pratade med LEVERANS

Den jag pratade med , har svarat på ett bra sätt, låtit mig prata och förklara det som har hänt. Han förklarade tydligt det han kommer och göra för att lösa problemet.
Nöjd för denna gången.
För info bara: Han som jag pratade med heter Vigo A.

25 november 2025

Antwoord van exaktaphoto.se

Tack för ditt omdöme. Roligt att höra att du fått bra service!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Dålig kvalitet på magnet bilderna

Dålig kvalitet på magnet bilderna i övrigt var bilderna bra, kundtjänst trevliga å bra

14 oktober 2025

Tack för ditt omdöme.
Beklagar att du inte är nöjd med magnetens kvalitet, men roligt att du fick bra bemötande av vår kundtjänst!
Mvh, EXAKTA PHOTO

Utmärkt service!

Utmärkt service!
Hög tillgänglighet och vägledning.

18 november 2025

Antwoord van exaktaphoto.se

Tack för ditt omdöme. Det gläder oss att höra!
Mvh, Exakta PHoto

Loooooong time delivery...

Loooooong time delivery...
To the point that I was just about to call and ask if they missed my order.

16 november 2024

Tack för ditt omdöme.
Skolkatalogen genomgår en stor process innan den är färdig för utskick. Vi vet hur uppskattad den är av eleverna men tyvärr är det svårt att ge er ett exakt leveransdatum pga dess omfattning. Kan dock se att just din katalog är skickad strax efter beställning. Återkom gärna om du inte mottagit den så hjälper vi dig vidare.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ensamrätt = högt pris

Ganska dyrt men det är väl så det blir när man har ensamrätt på skolbilder…. Köper allt färre bilder nu på 3:e barnet som fotograferas, blir löjligt dyrt med många bilder.

1 december 2024

Antwoord van exaktaphoto.se

Tack för ert omdöme, men trist att ni inte är nöjda med våra priser. Vi skulle uppskatta om du skulle vilja kontakta vår kundtjänst och konkretisera dina synpunkter till oss. Ni når oss på info@exaktaphoto.se. Det går även bra att slå oss en signal på 0431-445600.
Mvh, Exakta Photo.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Skolfoto

Skolfoto. Jag har märkt att fotograferna inte alltid hjälper eleverna med att sitta med rak rygg eller justera håret innan bilden tas, vilket ibland påverkar resultatet. Dessutom upplever jag att många bilder blir ganska mörka, särskilt i den nedre delen.
En annan sak är att bilderna ofta kommer fram fuktiga i brevlådan. Det hade nog kunnat undvikas om de hade legat i en tunn plastpåse vid leverans.

Jag hoppas att ni tar detta som konstruktiv feedback för att förbättra både fotokvalitet och leverans framöver.

10 november 2025

Tack för ditt omdöme!
Vi tar din feedback med oss. Du får gärna kontakta vår kundtjänst om du behöver hjälp med en reklamation på bilder som blivit blöta så hjälper vi dig självklart med nya bilder!

Tackar

Tack jag är nöjd

8 december 2024

Antwoord van exaktaphoto.se

Tack för ditt omdöme. Roligt att du är nöjd!

School-photo order

The process was straight-forward and the fridge-magnet photos are a great way to have a memorable photo of your child!

17 november 2024

Antwoord van exaktaphoto.se

Tack för ditt fina omdöme. Roligt att du är nöjd!

Bra service

Hon som tog emot mitt samtal var super trevlig och hjälpte mig utan några konstigheter. Väldigt serviceminded och bara någon minut kötid innan jag kom fram.

5 november 2025

Antwoord van exaktaphoto.se

Tack för ditt omdöme. Väldigt roligt att du fått så bra bemötande från vår kundtjänst! Det betyder mycket för oss.

Mjölkar dina pengar

Känns som att affärsidén är att försöka sälja på dig sånt som du inte vill ha egentligen. Köp ett paket och spara si och så. Hade hellre plockat ihop ett eget paket och fått rabatt. Ibland tveksamt fotat också. Man köper med viss ångest.

1 december 2024

Tack för ditt omdöme.
Det är inget tvång att beställa bilder och det är såklart tråkigt att det är ångestladdat för dig. Vi skulle uppskatta om du skulle vilja kontakta vår kundtjänst och konkretisera dina synpunkter till oss. Ni når oss på info@exaktaphoto.se. Det går även bra att slå oss en signal på 0431-445600.
Mvh, Exakta Photo.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde skolkatalog för nästan 2…

Beställde skolkatalog för nästan 2 månader sen. Har fortfarande inte fått den. Ringer till deras kundtjänst och de vet inte heller någonting. Likadant varje år. När kommer skolkatalogen?

3 november 2025

Tack för ditt omdöme.
Skolkatalogen genomgår en stor process innan den är färdig för utskick. Vi vet hur uppskattad den är av eleverna men tyvärr är det svårt att ge er ett exakt leveransdatum pga dess omfattning. Håller tummarna att den når er snart!

Dit is Trustpilot