Älkää missään nimessä ostako tältä firmalta. Mikäli tuote täytyy vaihtaa tai palauttaa, ette ikinä saa rahoja tai tuotetta. Asiakaspalvelulla ei ole mitään oikeuksia, vaan päätökset tehdään ylemmällä... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Varmaan huonointa palvelua mitä koskaan saanut. Tuotteet ovat ihan hyviä (jos toimivat) mutta heti kun ongelmia tulee vastaan, tuki on olematonta. Yli 2kk yritetty vaihtaa pientä filtteriä hiustenho... Toon meer
Tarjousten hinnat muuttuvat kalliimmiksi kun menet ostoskorista kassalle ja kun yritin asiaa tiedustella miksi näin ei asiakaspalvelua löydä mistään eli surkein asiakaspalvelu mihinkä olen koskaan tör... Toon meer
Viallisen osan takuuvaihto onnistuisi Dysonin hoitamana erittäin hyvin. Pientä sapiskaa saa Ups, joka ei tuonut osaa kotiin asti, vaikka näin sain ymmärtää. UPS ilmoitti viestillä, ettei toimitus onni... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
| Saa mukautettua tukea |
| Katso muotoiluvideoita |
| Dyson yrityksille |
Tietoa Dysonista
Dyson perustettiin ajatuksella ratkaista ongelmia, jotka muut jättävät huomiotta: pölynimurit, jotka tukkeutuvat ja menettävät imukykynsä, käsienkuivaimet, jotka ovat energiasyöppöjä eivätkä toimi, ja hiusteknologia, joka perustuu äärimmäisiin lämpötiloihin ja aiheuttaa lämpövaurioita.
Dyson perustettiin Isossa-Britanniassa vuonna 1993, jonka jälkeen se on kasvanut yhden miehen ja yhden idean yrityksestä globaaliksi teknologiayritykseksi, jonka ytimessä on alati kasvava insinöörien ja tutkijoiden tiimi.
Nykyään Dysonin laitteita myydään yli 65 maassa. Johdottomista pölynimureista ilmanpuhdistimiin ja hiustenkuivaajiin; kokonaan uuden sukupolven teknologia on päätynyt Dyson-omistajien käsiin ympäri maailmaa.
Osta suoraan meiltä, tuotteen tekijöiltä
Dysonin hintatakuu
Ilmainen kuljetus* ja palautus
60 päivän palautusoikeus*
Kuluton osamaksu tai lasku
Contactgegevens
Viestintä todella epäselvää sekä…
Viestintä todella epäselvää sekä erityisen hidasta. Teimme takuusta ilmoituksen heinäkuussa. Emme saaneet mitään vastausta. Syyskuussa soitimme nyt perään ja saimme vain epämääräisen viestin, jossa meidin piti palauttaa tuote mutta ei mitään tietoja, minne pitäisi palauttaa. Tämän jälkeen soitimme tukeen uudestaan ja sieltä sanottiin, että meille onkin tilattu uusi akku. Tästä emme saaneet toki mitään vahvistusta mistään ja nyt odotamme ihmettä, että akku meille ilmestyy... Emme enää ikinä osta Dysonin tuotteita tässä taloudessa.
Mitään ymmärtämätöntä asiakas"palvelua"
Vuosia vanha Dyson-imuri meni rikki. Sähköliike ilmoittaa, että runko pitää vaihtaa ja Dysonilla ei ole runkoja saatavilla. Halusin varmistaa asian Dysonin asiakaspalvelusta itse ja se oli ala-arvoisen huonoa chatbot-henkistä palvelua. Mahdollisesti kielimuurin takia asiakaspalvelija ei ymmärtänyt koko kysymystä eikä vastannut yhteenkään kysymykseeni. En saanut vastausta, onko runkoja Dysonilla vai ei. Sinänsä ihan ystävällistä, mutta ei lainkaan järkevää keskustelua.
Eivät saa korjattua 550 euron imuria takuuseen…
Dysonin verkkokaupasta ostettu imuri lakkasi toimimasta reilun vuoden jälkeen. Heidän vianselvityksensä mukaan suodatin pitäisi vaihtaa. Halusivat suodattimesta 55 euroa, vaikka sen hinta heidän sivuillaan on 30 euroa. Ja edelleen, imuri on takuun alainen, vaikka suodatin ei olisikaan. Suodatinta ei ole varastossa, joten korjaamista uudella ei edes voi yrittää.
Kun vastasin, että tämä ei ole ok, asiakaspalvelu ghostasi. Paraikaa yritän reklamoida, ja heillä ei edes ole tapaa ottaa reklamaatioita vastaan.
Erittäin kallis imuri on ollut rikki nyt reilusti toista kuukautta, eikä mitään ratkaisua ole näköpiirissä. Tämä taitaa olla kaikkein kallein ostos, minkä kanssa olen joutunut asioimaan takuuasioissa, ja asiakaspalvelukokemus on ollut ylivoimaisesti huonoin. Ei siis tarvitse harkita ostavansa tältä putiikilta uudelleen.
Olen soittanut Dysonin asiakaspalveluun…
Olen soittanut Dysonin asiakaspalveluun kolme kertaa saadakseni lattiasuulakkeeseen nivelosan. Viimeisin asiakaspalvelija lupasi viikko sitten laittaa sp-viestiä, kunhan on selvittänyt asian. Nyt heinäkuun puolivälissä asia kestänyt jo 1,5 kk. Mitähän voisin vielä tehdä?
Tuotetta ei vain lähetetä
Tuotetta ei vain lähetetä, vaikka on kulunut viikkoja. Asiakaspalvelu on huonoa suomea puhuvaa intialaista joka ei auta, jankuttaa vain "tapauksen siirrosta eteenpäin asiantuntijoille jotka ottavat yhteyttä" ja kukaan ei ota yhteyttä.
Ennen oli täysin eri meininki, asiakaspalvelu oli suomalaista ja kaikki toimi. Nyt asiakaspalvelun aukioloajat nettisivuilla eivät pidä paikkaansa, asiakaspalvelua ei käytännössä ole eikä tilaamaansa tonnin imuria saa!
Järkyttävää! En tilaa enää koskaan mitään Dysonilta.
Tilasin imurin Dysonilta. Ei kannata
Tilasin imurin Dysonilta ja maksoin heti. "Tilausvahvistus lähetetty spostiisi"; mutta sinne ei mitään tullut. Ensimmäinen soitto aspaan, "tilausvahvistus pitäisi tulla 2pv sisällä"
Meni 5 päivää ja toinen soitto aspaan "Tilausvahvistus pitäisi tulla 7pv sisällä"
3 soitto aspaan. "Jonot ovat jopa tällä hetkellä 5min.. 5min odottelu; Jonot ovat jopa tällä hetkellä 10min.. Odottelus Jonot ovat jopa tällä hetkellä 20min.." Huh huh...
Olen kaksi kertaa soittanut Dysonille…
Olen kaksi kertaa soittanut Dysonille pölynimuristani, jonka ongelmaa en nettitiedon perusteella osannut ratkaista. Kummallakaan kertaa sinänsä ystävällinen vastaaja ei ilmeisesti ollut perillä pölynimureista, juututtiin rekisteritietojen selvittämiseen yms. Menin sitten Munkkiniemessä olevaan kodinkoneiden korjaamoon, jossa ongelma hoitui alle minuutissa. Suosittelen tätä samaa liikettä kaikille muillekin.
ASIAKASPALVELU SURKEA
Haluan antaa palautetta asiakaspalvelustanne. Kokemukseni oli erittäin negatiivinen: palvelu oli surkeaa ja epäammatillista, enkä saanut mitään apua ongelmaani.
Yritin useaan otteeseen saada tukea, mutta asiakaspalvelijat eivät osanneet tai halunneet ratkaista tilannetta. Minulle jäi tunne, että asiaani ei otettu vakavasti.
Toivon, että tämä palaute käsitellään asianmukaisesti ja että joku vastuuhenkilö ottaisi minuun yhteyttä ongelman ratkaisemiseksi.
Umpisurkea asiakaspalvelu
Whatsappissa suomalaista asiakaspalvelua hoitivat Tahir ja Aakarshit, eivät todellakaan ymmärtäneet ongelmaa. Aiemmin pari kk sitten en saanut vastausta ollenkaan. Kerran soitinkin ja silloin sentään vastasi suomea puhuva henkilö, josta ei vaan ollut mitään apua. Erityisen pettynyt olen siihen ettei Dyson edes sarjanumeron perusteella pysty varmuudella tunnistamaan laitteen valmistustietoja, eikä hienosta "My Dyson" palvelusta ole mitään apua. Kalliit tuotteet, vaihteleva laatu ja umpisurkea asiakaspalvelu. Palautukseen lähtee tuote vaikka kyseessä oli vain pieni kosmeettinen vika.
Horrible customer support for returned…
Horrible customer support for returned product. No way to reach a human just chatting with chatbots
Asiakaspalvelu ei toimi
Asiakaspalvelu ei toimi ja eivät vastaa.
Sähköpostilla yhteydenotoissa sanotaan, että tee vian määritys mydysonin kautta ja sitten kun sinne menee tämä ohjaa whatsappiin ja sieltä odottanut nyt 10päivää vastausta ja ei kuulu.
Jos 700e imuri hajoaa viidessä vuodessa ja uudet suuttimet ei kestä edes vuotta niin tuote on todellakin huono. Suuttimia ei saa takuuseen vaihdettua, kun asiakaspalvelu ei vastaa.
Tilasin Dysonin verkkokaupasta 8.3
Tilasin Dysonin verkkokaupasta 8.3. imurin, jonka maksoin samantien. Tilausvahvistuksen sain ja rahat lähtivät tililtä. Tähän päivään mennessä imuria ei ole näkynyt eikä kuulunut. Kahdesti olen ollut yhteydessä asiakaspalveluun ja kummallakin kerralla asia on lähtenyt selvittelyyn "hallinto"tiimille ja kukaan ei ole ollut yhteydessä asiasta....
Dyson imuri meni rikki
Dyson imuri meni rikki. Saadakseen huollon tuotteelle jota juuri kukaan muu ei korjaa piti tehdä whatsupissa vian määritys jonka jälkeen huolto (129e) pitää maksaa, ennenkuin saa ohjeet miten tuote toimitetaan huoltoon.
Huolto vakuutti että tuote saadaan kuntoon tai vaihtavat tuotteet uuteen.
Viikkoa myöhemmin imuri tuli huollosta takaisin rikkinäisenä. Perästä tuli sähköposti jossa ilmoitettiin etteivät olleet korjanneen tuotetta mutta saan uudesta 25% alennuksen.
Reklamaatiolle ei ole sähköpostiosoitetta.
Huollossa laajempi vika
Minun Dyson airwrap on mennyt rikki ja sille varattiin selvittelyjen jälkeen huolto. En saanut sähköpostiini postin palautustarraa. Tämän johdosta olen monet puhelut joutunut tekemään ja odottamaan linjoilla. Asiakaspalvelijat ovat erittäin mukavia ja ystävällisiä. Kolmannessa puhelussa sain vasta tietää että kyseessä on laajempi vika, ettei Dysonin korjauksen päästä lähde postin palautustarroja meille asiakkaille. Vika on kestänyt jo 2vko.
Olisi hyvä jos tämä lukisi jossain? Vähentäisi asiakaspalvelijoiden kuormitusta. Vähän alkaa huoli heräämään joudunko vain hyväksymään tappioni ja mennä ostamaan uuden airwrapin, vaikka vanhassa on takuuta jäljellä edelleen.
Asiakaspalvelijoiden ystävällisen käytöksen johdosta annan 3 tähteä. Ongelma ei johdu heistä mitenkään.
Ylihinnoiteltu roskaa
Ylihinnoiteltu roskaa. Älkää ostako. Ostin kalliin dyson Solarcycle Morph Floor lattiavalaisin Takuu pitäisi olla 5 vuotta. Lamppu hajosi 2 vuoden jälkeen. Minulle lähetettiin uusi lamppu ja se toimi vain vähän yli vuosi. Ja sama ongelma. Sammuu itsekseen. Takuu ei takaa uutta lamppu kuin vuoden. Lamppu ei voi edes vaihtaa itse. Mitä paskaa. 5 vuoden takuu ei tarkoita että saat toimiva tuotetta 5 vuoden ajaksi. Kallista paskaa mitä ei voi edes korjata. Epäekologista!
Rikki menneen tuulettimen palautus…
Rikki menneen tuulettimen palautus sujui ongelmitta.
Whatsappin kautta toimiva…
Whatsappin kautta toimiva asiakaspalvelu toimi loistavasti ja ongelma ratkaistiin nopeasti

Antwoord van Dyson Suomi
Minulla oli erittäin korkeat odotukset…
Minulla oli erittäin korkeat odotukset Dyson v15:ltä. Mutta siinä ei ole paljon vaihtoehtoja.Useimmat osat on ostettava erikseen. Jos olisin tiennyt, että Dyson v15:n ominaisuudet ovat niin alhaiset, olisin ostanut V12:n. Kuljettaja saapumispäivänä kuriiri ilmoitti toimittavansa sen klo 16.30-22.00. Hän soitti18.45 minulle ja sanoi olevansa osoitteessamme 3 minuutin kuluttua. Sanoin hänelle, että en ole kotona ja olisin siellä 10 minuutin kuluttua. Hän kertoi minulle, ettei voinut odottaa ja lähtisi. Normaalisti pitää olla 10 minuutin tai 30 minuutin varoitusajan.

Antwoord van Dyson Suomi
The price of Dyson replacement parts…
The price of Dyson replacement parts (=reasonable) is really one of the reasons for continuing with the brand.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.