service nr. 20013493, van 14-6-2025. Ik was blij en sprong een gat in de lucht. Mijn MacBook was gerepareerd en niets meer van waterschade vernomen !. Dank, Fixers Nieuw-Vennep en Amsterdam. Groeten... Toon meer
Hele slechte ervaring… kwam met mijn laptop die waterschade had. Ze konden me helpen zouden we na 2 dagen bellen er zat spoed achter! Niks meer gehoord en steeds als ik belde beloofde ze dingen maar k... Toon meer
On-waar-schijn-lijk slecht. Gaming-laptopreparatie na maanden nog niet uitgevoerd, (bel)afspraken nooit nakomen, onderdelen kwijtraken (de behuizing - hoe dan?!) zodat je hem ook niet meer terug kunt... Toon meer
Top service, goede prijs en om (in mijn geval) achterkant van mobiel te laten vervangen, geen gezeur over (nodeloze) back-up maken, of je hele doopceel gelicht te krijgen > gewoon in 10min klaar! en m... Toon meer
Bij Corefix repareren wij dagelijks tientallen apparaten, van Smartphones & Tablets tot aan Macbooks & Smartwatches. Met meer dan 30 jaar ervaring in het repareren van alle merken, waaronder Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, Nintendo en Microsoft garanderen wij dat uw apparaat in goede handen is.
Industrieweg 126, 3044AT, Rotterdam, Nederland
- 085 2500 767
- info@corefix.nl
- www.fixers.nl
Heeft 10% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Mijn laptop was ernstig kapot
Mijn laptop was ernstig kapot, en niet te repareren volgens de mediamarkt. Dat geloofde ik niet helemaal dus toen ben ik naar Fixers Utrecht gegaan en toen heeft Tamim me geholpen. Hij heeft de laptop voor een goede prijs binnen 2 dagen gefixt. Tamim was erg aardig en behulpzaam! Ben er ontzettend blij mee

Antwoord van Corefix
Wat een slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf! Ik heb twee weken gewacht op de reparatie van mijn laptop. Telkens als ik belde wat deze nog niet klaar, totdat ik door bleef vragen wanneer mijn laptop klaar was. Ik had deze namelijk hard nodig voor school. Toen lieten zij weten dat mijn laptop eigenlijk niet te repareren was, dus ze hadden er al die tijd niks mee gedaan. Jammer dat ze van tevoren andere informatie hadden gegeven en ook jammer dat ze het niet communiceren met de klant.
Na deze ervaring nog doorgestuurd naar een andere locatie van Fixers. Ook hier mooiere praatjes dan de uitvoering. Ook hier heeft het lang geduurd. Ik ben blij dat ik mijn laptop nu weer thuis heb na drie weken, maar het resultaat is echt slecht. Ik heb nog steeds waterschade, terwijl ik wel de het volledige bedrag heb betaald voor de reparatie....
Ik zal het afraden!
Super goed
Super goed, ze waren heel vriendelijk. Ik kwam binnen voor het vervangen van mijn glaasje van mijn camera van mijn iphone 11 en dit hadden ze binnen 10min vervangen.
Ik had mijn HP EliteBook 840 G8…
Ik had mijn HP EliteBook 840 G8 gebracht voor een simpele interne displaykabelreparatie, maar ik had nooit gedacht dat het 3 maanden zou duren voordat ik de laptop terugkreeg. Toen ik hem eindelijk terugkreeg, waren er zoveel schroeven kwijt, en mijn onderplaat was helemaal gebogen. Dit is echt niet de winkel waar je je elektronica moet laten repareren. 0/5, blijf weg van deze winkel.
Garantie gevalletje
Garantie gevalletje. Via de winkel kunnen ze niet helpen. De klantenservice reageert nooit op mailing. Echt te slecht voor woorden…
Zeer Slecht..
alles ... niet te bereiken, heb 90,- voor lidmaatschap betaald eind dec. 2023, de 1e afspraak op 5 maart 2024 gemaakt, zou gebeld worden voor hulp op afstand, uur zitten wachten maar niet gebeld, vervolgens naar Nieuw-Vennep waar ik uitermaten slecht ben geholpen, geen professionele mensen, wisten niets, 19 juni 2024 wel gebeld na afspraak maar deze man wist weinig van iMac en het probleem is niet opgelost, en nu kijk ik op mijn bankgegevens en zie ik ineens dat fixers een incasso heeft ingesteld van 15,- per maand en de 1e betaling al afgeschreven is vandaag.
Ben heel boos ... waar is die 90,- goed voor geweest, het was een jaarabonnement! veel geld voor geen hulp.
Levenslang garantie is een lachertje
Enige tijd geleden een nieuw scherm laten monteren voor onze iPhone. Website geeft aan dat er levenslang garantie is. Dus toen het scherm uiteindelijk weer stuk ging netjes teruggegaan naar de vestiging in Utrecht. Bij de balie bleek dat de levenslang garantie niet meer geld. Volgens de medewerker, en de manager die ik heb gebeld, was het bedrijf enige tijd geleden failliet gegaan en heeft de nieuwe eigenaar de garantie niet overgenomen. Dat komt mij wat vreemd over, aangezien de merknaam gelijk is gebleven en er op de website totaal niks over dit verhaal staat er werd ook totaal geen vorm van coulance en dergelijke gegeven. Ze zijn goedkoop, de reparatie op zich is ook netjes verlopen, maar verwacht geen service van dit bedrijf. Wellicht beter iets meer betalen voor een wel klantvriendelijk bedrijf.
Snel en vriendelijk geholpen
Snel en vriendelijk geholpen door Hakan!
Ik wilde ervoor betalen maar dat hoefde niet! Thxs!
oplaadpunt usb-c fixen
Kwam even langs om de pluisjes uit het oplaadpunt van mijn telefoon te halen. Snel en professioneel gefixt. Topservice!
Goede service. Telefoonaansluiting schoon gemaakt, binnen een paar minuten klaar!
Ik stond voor een gesloten winkel in…
Ik stond voor een gesloten winkel in Utrecht vandaag ondanks dat de openingstijden aangeven dat de winkel open zou zijn. Echt heel slecht!!!
Nooit je iMac hierheen sturen
Ik had opstart problemen met mijn iMac. Opgestuurd voor reparatie. Volgens Fixers probleem met de harde schijf en hebben ze er een nieuwe ingezet (wel een goedkoper merk zag ik op de factuur dan erin zat). Ook het RAM geupgrade van 8 naar 16gb. Kosten €459,-.
10 dagen later mijn iMac weer terug, die nog steeds niet opstarten. Hoe kun je nou een 'gerepareerd' product weer terug sturen terwijl die niet eens opstart. Blijkbaar niemand die dat checkt. Dus weer moeten opsturen naar Fixers. 2 weken later eindelijk reactie dat het probleem nu de videokaart was. Kosten €499,-, totaal bedrag dus €958,- voor 'reparatie'. Destijds werd op de website geadverteerd met binnen een aantal dagen gerepareerd maar uiteindelijk dus 4 weken weggeweest.
iMac starten toen wel weer op MAAR de ventilator stond nu permanent op standje maximaal, alsof je naast een straalmotor van een vliegtuig staat (dit was oorspronkelijk niet zo). Uiteindelijk maar gelaten omdat ik geen zin meer had om WEER zaken te moeten doen met dit bedrijf. Volgens Google'en is er tijdens de 'reparatie' stof in gekomen waardoor die permanent volop draaide. En ja, niet heel gek dat 10 maanden later de hele iMac er weer mee ophield. Uiteindelijk een nieuwe gekocht.
Totale onkunde bij dit reparatie bedrijf.
Compleet vergeten deze review achter te laten totdat ik opeens een reclamemail kreeg of mijn desktop misschien lawaaierig was.
Zeer goede ervaring.
Zeer goede ervaring.
Betrouwbaar en behulpzaam.
Communicatie? Uh ... hoe spel je dat?
Op aanraden van nota bene Amac hier maandag een laptop ingeleverd en de dag erna zou een offerte volgen. Rest van de week oorverdovend stil. Nu is het vrijdag en het clubje reageert niet op mail, niet op whatsapp of op de twee telefoontjes die ik eraan waagde. Ik ga mijn apparaat terughalen denk ik. Waardeloos dit.
Nawoord:
Amstelveen gebeld dat ik mijn Macbook op zou komen halen. Prima. Maar toen ik daar aankwam was het ding naar IJburg gestuurd. Hartelijk dank. In IJburg bleek de reparatie al uitgevoerd door een ontzettend aardige IJburger. Voortaan ga ik daar naartoe.
Reiniging Airpods 3
Ik besloot mijn AirPods (generatie 3) naar Fixers te sturen nadat ze bij Coolblue als defect waren bestempeld. Hoewel beide AirPods volgens hen moesten worden vervangen, ondervond ik eigenlijk alleen een licht verschil in het volume.
Fixers heeft echter voor een opmerkelijke transformatie gezorgd, waardoor mijn AirPods 3 nu weer klinken als gloednieuw. Aanvankelijk was ik enigszins sceptisch, maar eerlijk is eerlijk, hun service is van topkwaliteit gebleken. Ik aarzel niet om Fixers aan iedereen aan te bevelen!
fixers lijkt betrouwbaar maar is het niet
Ik heb bij Fixers 9 maanden gelden voor 150 euro het scherm van mijn iPhone laten vervangen. Het vervangende scherm was een Fixers eigen merk 'premium', waarop Fixers een levenslange garantie biedt.
Nu het scherm defect is wil Fixers de garantie echter niet inlossen. De reden is dat er een doorstart heeft plaatsgevonden met een nieuwe eigenaar.
Alles is exact hetzelfde als voor de doorstart. Zelfde bedrijfsnaam, zelfde winkel, zelfde producten, zelfde garanties. Maar als bestaande klant heb je pech. De nieuwe eigenaar wil wel graag alle waarde en goodwill overnemen maar niet bestaande afspraken met klanten.
Even van je betalingsverplichtingen afkomen en hup weer door. Buitengewoon treurig dat dit überhaupt kan.
Het is natuurlijk een duidelijk signaal dat een 'doorstart' nodig is. Ze verkopen troep en maken beloftes die ze niet nakomen. Mijn advies is dus ook:
Doe vooral geen zaken met dit bedrijf. Ze lijken betrouwbaar maar zijn het niet.
Laptop 3 weken geleden achtergelaten…
Laptop 3 weken geleden achtergelaten ter reparatie. Een week later krijg ik bericht om hem op te komen halen, echter ondertussen zijn ze failliet gegaan.
De dienstverlening en de manier waarop ze dit afhandelen is uitermate slecht. Telefonisch en via whatsapp zijn ze niet bereikbaar. Hoofdkantoor neemt telefoon niet op. Antwoordapparaat meldt om contact op te nemen via email. 10 mails gestuurd zonder reactie, ook niet na een week.
Uiteindelijk via linkedin medewerkers van fixers benaderd (verdient niet de schoonheidsprijs, maar er was geen andere mogelijkheid). In eerste instantie bericht gestuurd naar een ene Nick, maar die wilde er niks mee te maken hebben. Later in contact gekomen met Mitchell van Wieren, die me adviseerde contact op te nemen met de curator. Bij deze nogmaals waardering voor zijn geduld en verantwoordelijkheidsgevoel, waar andere collega's (lees Nick) een voorbeeld aan kunnen nemen!
Op die manier heb ik uiteindelijk mijn laptop weten terug te krijgen.
Ik begrijp dat er sprake is van overmacht, maar zorg er dan voor dat de laatste dingen goed worden afgehandeld! Klanten worden op het verkeerde been gezet door antwoordapparaat. Geen email sturen, maar contact opnemen met de curator (Haut Legal).
Slechte service
Slechte service, heb mijn laptop ingeleverd, kreeg niets te horen en moet online lezen dat ze tijdelijk zijn gesloten. Krijg nu bericht van faissement en of ik op een dag mijn laptop wil komen ophalen, als dit niet lukt ben ik mijn laptop kwijt, belachelijke slechte afhandeling.
Ik laat mijn spullen 5 weken geleden…
Ik laat mijn spullen 5 weken geleden repareren bij Fixers. Week 3,1/2 gaan ze failliet... Nu wacht ik al 5 weken op een reparatie die nooit is gebeurd.
Ik heb al 3 mailtjes gestuurd en kan niemand bereiken via de telefoon hoewel ze mijn spullen nog bij hun hebben liggen.
Ik ben extreem pissig en kan nergens een curator vinden die reageert om mij te helpen mijn spullen terug te krijgen.
Akelig bedrijf! Ik wil mn spullen per direct terug. Want wanneer jullie zeggen 3 tot 5 werkdagen is al 5 weken geworden.... Ik heb mijn zooi nodig en wel onmiddellijk
Onwijs blij met de medewerker van de…
Onwijs blij met de medewerker van de locatie Utrecht! Ik had een afspraak gemaakt om mijn accu te vervangen, maar hij vertelde me eerlijk dat het niet nodig was en heeft me wat tips gegeven hoe mijn telefoon het langer volhoudt. 200% tevreden!!