floordirekt.de Reviews

3.469
TrustScore 4 uit 5

4,0

Ze hebben de verkeerde dikte mat geleverd en willen de juiste niet opsturen. Schijnbaar is het niet hun verantwoordelijkheid om de juiste mat op te sturen. Klantenservice is waardeloos.

Ondanks veel negatieve reviews hier een positieve ervaring. Daar positive ervaringen vaak niet gepost worden doe ik het bij deze wel. Site: prima Bestel traject: makkelijk en snel Commu... Toon meer

1. Vloerenwinkel
  2. Sanitairwinkel
  3. Tuin
  4. Kantoorbenodigdheden winkel
  5. Online marktplaats

Floordirekt liefert ein breites Sortiment von Schmutzmatten, Tümatten, Fussmatten für den Eingang; Bodenschutzmatte, Bodenschutzmatten für den Schreibtisch, Stufenmatten und Teppiche, Arbeitsplatzmatten und Gummimatten, Gummiläufer und Zuschnitte nach ...

Goed

TrustScore 4 uit 5

3K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(3.469)

599 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer tevreden over mijn bestelling.

Trapneus profielen besteld.
Keurig ingepakt en zonder beschadiging geleverd.
Super snel met GLS verzonden.
Ik ben erg tevreden over Floor Direct.

10 oktober 2022
Logo floordirekt.de

Antwoord van floordirekt.de

Vielen Dank für Ihre Bewertung.

Zeer slechte webshop!

Zeer slechte webshop. Verkeerde stelling geleverd gekregen, duidelijk een andere kleur. (Zwart ipv grijs)

We wilde deze daarom retourneren maar dit was niet mogelijk volgens de klanten service. We kregen diverse stukken doorgestuurd over de regels van de webshop welke absoluut niet voldoen aan de wettelijke regels mbt herroepingsrecht.

Tip, bestel hier absoluut niet!!

14 januari 2022

Geen garantie!!

Ik heb hier in 2021 een tapijtbeschermer voor mijn bureaustoel besteld. Deze is speciaal bedoeld voor zacht tapijt en kostte dus bijna 60 euro. Nu een jaar laten vallen de gaten er in. Foto’s gestuurd en gevraagd om een vervangend exemplaar, maar de klacht wordt via een standaardtekst afgewezen. Ook hernieuwde mail met nog meer foto’s leidt binnen een uur tot nieuwe afwijzing. Aan garantie doet deze verkoper niet. Ik adviseer iedereen goed na te denken voordat hij hier iets besteld en later denkt recht te hebben op garantie

11 januari 2022

Buitentapijt gekocht.

Buitentapijt gekocht.
Twee delen. De twee stukken zijn verschillend van kleur en structuur. Eén deel is gebruikt: vies en met bobbels.

Heb de fout gemeld met foto's en om een nieuw stuk gevraagd.
Ben benieuwd naar de afhandeling. Wordt vervolgd...

Helaas. De klacht wordt afgewezen, ondanks de duidelijke foto's.

Helaas is de winkel nergens bij aangesloten, zodat je als koper met lege handen staat.

Op de site staat een hoge waardering, maar.. misleiding:
"Volgens de regionale rechtbank van Keulen misleidt het "Excellent.org"-keurmerk, dat de beoordelingen van online winkels registreert, consumenten. Het geeft niet duidelijk aan dat de beoordelingen afkomstig zijn van verschillende verkoopplatforms."

Een waardeloze winkel.

13 december 2021

Ik heb een droogloopmat op maat…

Ik heb een droogloopmat op maat besteld, eerst besteld daarna pas op de reviews gekeken dus was toch wel bang dat het niet goed zou komen. Na 2 dagen wachten ff een email gestuurd om te vragen of mijn bestelling misschien al verzonden is, goede info daarover gekregen. Uiteindelijk was mijn mat binnen een week geleverd, zo te zien goeie kwaliteit en op juiste maat gemaakt. Dik tevreden dus.

27 oktober 2021

Mijn slechtste ervaring ooit

Mijn slechtste ervaring ooit! Ik heb ooit een tuinschutting besteld die helemaal beschadigd is aangekomen. Ik wilde het retourneren, maar dat kon alleen op eigen kosten. Uiteindelijk 18 euro betaald om te retourneren hebben ze het niet verwerkt op klarna. Ik bleef maar betalingsverzoekjes krijgen. Heb contact opgenomen met klarna, maar die gaf aan dat het bedrijf de bestelling moet annuleren. Dat heeft Floordirekt tot vandaag nog niet gedaan. Ik ben al maanden bezig! Hoeveel mailtjes ik wel niet heb gestuurd. Slechtste bedrijf ooit die van mij de t*ring op mag! Ben echt nooit zo hopeloos en negatief geweest in mijn leven.

26 augustus 2021

Tóch nog snel geleverd

Gaven aan, verzending binnen 48 uur.
Na 2 dagen nog niks gehoord te hebben ben ik de reviews hier tegengekomen. 1 dag later bericht van GLS dat de zending binnen was, en nóg 2 dagen later was het pakket afgeleverd. Schaduwdoek zag er netjes uit. Voor levering gewoon even geduld hebben.

16 augustus 2021

Prima levering en kwaliteit

Na het lezen van alle reviews schrok ik wel even en had meteen spijt van mijn bestelling. Desondanks werd er binnen een week geleverd en kreeg ik precies wat ik besteld had, prima kwaliteit. Niks te klagen dus!

6 augustus 2021

Onbetrouwbaar en star zonder oplossing

Mijn vorige review heeft deze organisatie laten verwijderen, wat aangeeft dat ze de werkelijkheid graag verdoezelen.
Verkeerd product ontvangen maar mag niet retour, dat claimen ze. Ik heb wel geretourneerd en niets terug ontvangen Tussenoplossing wordt niet naar gezocht. Wordt onder druk gezet wel te betalen zonder uiteindelijk ook maar enig product in huis van ze te hebben!
Geen betrouwbare partij.
Benieuwd of deze review wel blijft staan…

11 juli 2021

Schaduwdoek van 3 x 3 m gekocht…

Schaduwdoek van 3 x 3 m gekocht in 2020. Vanwege het slechte weer en de winterperiode nu pas open gemaakt. Op de verpakking staat 3 x 3 m. Het doek blijkt echter 2 x 2 m. Ze zeggen niets meer te kunnen doen. Te lang geleden. In hun mailadres staat KundenSERVICE. Die service is ver te zoeken!

9 juni 2021

Binnen een week bezorgd!

Na het lezen van de reviews weinig vertrouwen dat mijn bestelling op tijd ging komen maar ik heb 3 schaduwdoeken besteld en die werden BINNEN EEN WEEK bezorgd. Niks aan te merken op Floordirekt

9 juni 2021

Mijn slechte ervaring met Floordirekt

Hier koop ik nooit meer. Stoelmat besteld, 11 dagen geleden. Moet nog komen. Na elke klacht mijnerzijds hoor ik steeds hetzelfde antwoord. Uw artikel is onderweg. Gaat nu snel geleverd worden. Maar ik zit nog steeds te wachten. Op mijn verzoek mijn order te annuleren en mijn geld terug te storten wordt niet gereageerd.
ps. Uiteindelijk na nog diverse mailwisselingen met Safak Deligoez van Floordirekt is toch goed gekomen en is mijn mat geleverd. Ik hoop voor alle klanten na mij dat het een op zich staande kwestie geweest is. Maar voor mij is dit een eens maar nooit meer ervaring

31 mei 2021

Sisal traploper gekocht, geen klachten

Wij hebben er een sisal traploper besteld. Buiten de goede prijs om is het in een week geleverd en ziet het er top uit. Absoluut geen klachten over deze firma. Probeer maar eens een sisal traploper te kopen elders, dan zie je geen prijzen of belachelijke prijzen. Maar als ik zo de slechte reviews bekijk, gaat het vooral om spullen die niet tapijt/vloer gerelateerd zijn. Misschien zijn ze daar wat minder goed in...

19 mei 2021

Geen contact mogelijk; Incomplete levering.

2x Vloermatten besteld, 1 geleverd gekregen.
De bestelling duurde c.a. 2 weken en kwam plots binnen, nooit een verzendmail gehad.
Helaas kwam er maar 1 van de twee matten binnen, contact opgenomen via de mail; geen reactie na 4 weken.
Telefonisch op het Duitse nummer niet bereikbaar.
Ik raad af hier te bestellen, als het goed gaat heb je geluk maar als er iets mis gaat succes met contact opnemen met ze.
Na meermaals mailen werd contact opgenomen met mij en zo'n 4 weken na oorspronkelijke levering kreeg ik de 2e mat ook binnen.
Uiteindelijk opgelost, maar met veel moeite vanaf mijn kant.

15 april 2021

Matig

Matig. Een bestelling die tussen de 3 en vijf werkdagen geleverd zou worden komt 2 weken later aan. Zelf achter de Trace link moeten mailen. Zijn van die kleine dingen die je als shop gewoon voor elkaar moet hebben. De kwaliteit van het product is ook niet denderend voor het geld. Al met al toch een beetje een teleurstellig.

14 april 2021

Positieve ervaring

Wij hebben een bestelling gedaan die snel werd geleverd. Door onze eigen fout pasten de trapmaantjes niet (niet goed gemeten). We hebben de partij teruggestuurd. Binnen een week hadden we ons geld terug. Wij zijn erg tevreden.

10 april 2021