Heel slechte service. Je koopt een ticket via de app, de ticketprijs wordt afgeschreven, maar het ticket wordt niet uitgegeven. Je belt de klantenservice en de persoon aan de andere kant van de lijn... Toon meer

Prgasus is de slechtste luchtvaartmaatschappij. Onvriendelijke mensen en vooral superuser die in airport van Sabiha werkt. Onmenselijke man en leugenaars. Het is goedkoop daarom vlieg ik met de dit vl... Toon meer

Op 31.08.2024 Amsterdam naar Istanbul Alle passagiers waren op tijd probleem met laden bagage van een passagier volgens piloot enorm vertraging iedereen moest in vliegtuig wachten. Piloot geeft... Toon meer

Goedkoop vliegen ja maar dat merk je echt aan alles. Slechtste klantenservice die ik ooit ervaren heb. Er worden zonder enige aanduiding of beschrijving bedragen van mijn creditcard afgeschreven door... Toon meer

1. Vluchtboekingswebsite
  2. Vliegmaatschappij
  3. Reisbureau

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

uçak, bilet, ucuz bilet, uçak bileti, ucuz uçak bileti, pegasus, flypgs, pegasus havayolları, pegasus airlines, avrupa uçak bileti, türkiye uçak bileti

1,5

Zeer slecht

4K reviews

Een aantal uren gewacht op het…

Een aantal uren gewacht op het vertraagde toestel om vervolgens te horen dat deze niet meer zou komen. Erg jammer. Twee sterren gegeven, omdat ik ter compensatie wel een hotelovernachting heb gekregen.

20 februari 2023

Pegasus meest slechte airline

Meest onvriendelijke medewerkers, zeer agressief, onprofessioneel. Vlucht istanbul- rotterdam vertraagd. Betaald voor extra ruimbagage, konden ze niet terugvinden in hun systeem. Op het bord stond gate open, medewerkster zij dat ze pas over een half uur open zou gaan, na 5 minuten was ze al anderen aan het helpen. Deze maatschappij is een al drama

20 november 2023

Dubbele betaling

Voor april 2024 een ticket gekocht op 29 oktober.
Reservatie is geen probleem, deze is in orde. De betaling is echter 2 keer afgehouden van mijn rekening.
1ste afhouding is perfect op de datum van wanneer ik de ticket heb gekocht. De tweede betaling ongeveer twee weken later per domicilering. Hoewel ik meerdere malen contact heb gehad met medewerkers per telefoon en email blijven ze maar zeggen dat ze maar 1 betaling zien in hun systeem. Beide afgehouden bedragen zijn exact hetzelfde, met beide ook dezelfde transactiereferentie. De nodige bewijzen zijn ook overgemaakt aan hun maar weigeren mij terug te betalen.
Via mail krijg ik altijd dezelfde kant en klare antwoord. Ook met de suggestie om contact op te nemen met mijn bank. Schandalige service. Ik heb al ondertussen meer als €50 kosten gemaakt aan de telefoongesprekken alleen, mits deze amateurs geen support telefoonnummer hebben in belgie.

29 oktober 2023

Pegasus helpdesk is TOP

De vlucht was geannuleerd omwille van storm in Istanbul. De Pegasus helpdesk gebeld en heel snel, correct en efficiënt geholpen geweest! Top top top! Ondanks alle negatieve reviews hier op deze site.

18 november 2023

Ze hadden meer tickets verkocht dan dat…

Ze hadden meer tickets verkocht dan dat er zetels waren. İk moest op de volgende vlucht wachten daardoor heb ik mijn eerste werkdag gemist na mijn verlof en ben ik in problemen gekomen op werk. Er waren nog mensen die hetzelfde probleem. Nooit meer ga ik meer vliegen met Pegasus.

12 november 2023

Nooit meer vliegen met pegasus. Oplichterij!

Toen we gingen inchecken werd er tegen ons gezegd dat er meer tickets verkocht werd waardoor mijn echtgenoot geen zitplaats meer had en niet mee mocht vliegen… hij moest wachten op de volgende vlucht of moest een dag later vliegen.. dit kan niet! Hoe kunnen jullie meer tickets verkopen terwijl we maanden op voorhand onze tickets al hadden geboekt en betaald??!!! Nooit meer vliegen met Pegasus…

12 november 2023

Pegasus-vlucht is te laat vertrokken…

Pegasus-vlucht is te laat vertrokken uit Amsterdam en daardoor heb ik aangesloten vlucht hebt gemist zonder enige vergoeding heb ik de hele nacht op het vliegveld overnacht, de volgend dag heb ik zelf een nieuwe ticket moeten kopen. Als een klacht wil je geholpen worden, je woord van de ene kasje naar andere gestuurd.
Ik vlieg Nooit Nooit meer met deze maatschappijen.

14 oktober 2023

slechte ervar

Na het boarden heeft het vliegtuig nog een uur aan de grond gestaan, het enige dat je verteld werd is dat er nog geen toestemming was om te vertrekken, er werd niet eens iets te drinken aangeboden, ook zijn de prijzen van consumpties erg hoog, voor een blikje cola van 250ml betaal je als je contant betaald 5€ als je contant afrekent, als je per pin betaald is het 0,50 cent goedkoper..erg duur!
Verder wel een compliment voor de Italiaanse piloot, een perfect landing.

26 september 2023

Marginale werknemer

İdioten, achterlijke marginale idioten.
Meer is het niet. Marginaal gewoon.
Problemen aan de gate door handbagage. In plaatst van te verifiëren wat ik zeg bleven ze daar maar als een kapotte plaat alles herhalen om dan nog agressief te beginnen en toen bleek dat ik me niet liet doen, werd ik nog beschuldigd agressief te zijn. Dit allemaal naast mijn kinderen. Ze waren dus effectief van plan om mijn kinderen zonder voogd of ouder op het vliegtuig te zetten en mij daar te houden. Ik vraag me af welk opleidingsniveau hun medewerkers hebben. Puur marginaal vertoon.

9 september 2023

Geen compensatie bij vertraagde bagage

Had een retour van Amsterdam naar Amman met transit. Op de heen vlucht waren beiden vluchten vertraagd.
Op de terugvlucht bleek bij aankomst in Amsterdam dat mijn bagage niet op de band lag (inmiddels wel weer terecht, gelukkig).

In de tussentijd dat mijn bagage kwijt was (duurde ruim 2 weken), heb ik bepaalde aankopen moeten doen die Pegasus claimde te vergoeden. Na meerdere telefoontjes waarin wordt toegezegd dat er compensatie vanuit hun komt, nog steeds niks gezien. Ook op mails wordt er simpelweg niet gereageerd.

10 augustus 2023

Slechte service heel grof

Ik had een green Thea besteld, netjes gepind maar mijn thee niet gekregen. De stewardess was alweer bezig met de volgende rijen en we hebben haar moeten roepen om aan te geven dat we onze bestelling niet hebben gehad. Geen excuus of iets dergelijks, ze gaf haar collega door dat er nog een bestelling thee was. Deze schonk het water in de beker en deed daar een ander soort theezakje in early Grey Ipv Green Thea, het theezakje was deels gescheurd en tegen de tijd dat ik mijn thee kreeg was de thee al te sterk.
Wij moesten weer de betreffende stewardess roepen om aan t geven dat we de Verkeerde thee hebben gekregen. Dat het theezakje was gescheurd en dat het theezakje te lang in de beker zat hebben we niet eens aangegeven. Deze dame was niet gediend van onze opmerking en zei iets onverstaanbaars en liep gewoon weg. Op de vraag dat we ipv groene thee early grey hadden zei ze: wat groene thee het is thee klaar!
Totaal geen service en heel grof.

Dit was de vlucht vanuit instanbul naar Amsterdam op zondag 10 september via luchthaven Sabeha Gokcen van 19.30 uur dame had platina geblondeerd haar

10 september 2023

Hebben echt schijt aan hun passagiers

Hebben echt schijt aan hun passagiers. Schrapen simpelweg vluchten en zetten je op een andere vlucht waardoor je de aansluitende vlucht mist. Je moet dan alles zelf omboeken en regelen. Geef iets meer geld uit en boek bij een fatsoenlijke maatschappij. Wellicht dat je dan uiteindelijk nog goedkoper uit bent ook

25 augustus 2023

Ik had echt heel slecht ervaring met…

Ik had echt heel slecht ervaring met dit maatschappij terug ticket geannuleerd en most ik nieuwe zelf regelen en had ik hun gebeld ..... ja we kunnen niks aan doen en via cheapticket had ik geregeld maar nogmaals ik had een ticket maar daarna hoorde ik er zijn geen stoelen en nogmaals contact via cheapticket en ze hadden nog een andere geregeld dit is verschikkelijk slecht nooit nooit nooit meer via Pigasus vliegen. Succes ermee

26 juli 2023

Ik ga NOOIT meer een ticket van Pegasus kopen

Wat een slecht bedrijf is dit zeg. Ik kom aan bij de vliegveld ze zeggen je vliegtuig zit vol terwijl ik gewoon me ticket heb. Blijkbaar was het overbooked. Dus ze verkopen gewoon meer tickets dan dat er beschikbaar is. Nou ik ben een dag later gevlogen, maar met tussenstop i.p.v. direct. Me reis die 5 uur hoorde te duren duurde 14 uurtjes. En voor compensatie willen ze niet eens mij ticketprijs terugbetalen laat staan de 2 dagen die van mijn vakantie verpest zijn en de reis die zo lang duurde door PEGASUS de fout.

8 juli 2023

Pegasus

Pegasus, heeft mijn vliegticket doorverkocht aan andere reizigers en heel makkelijk kunnen ze vertellen dat het volgens de wetgeving mag. Ik vind persoonlijk dat het gewoon niet kan ook al is het wettelijk verantwoord ik had wel meer eerlijke en verantwoordelijkheid verwacht van Pegasus voor mij was dit de laatste keer vliegen met Pegasus en ik raad het zeker niet aan voor je het weet zit je daar in het buitenland na een vermoeiende vakantie met de gedachte ik ga lekker weer met me gezinnetje naar huis wordt je teleurgesteld ja meneer helaas moet u met de volgende vlucht want wij hebben uw ticket waar u voor betaald heeft doorverkocht waardoor er geen beschikbare stoelen meer zijn hoe gek klinkt dat? Dus daarom zeker geen aanrader die Pegasus.

30 juli 2023

1 ticket een bagage…

Ik was met 2 personen en had extra ruim bagage gekocht een van 30 kilo en een van 50 kilo de persoon die 30 kilo had had 10 kilo meer en die mocht niet bij de persoon van 50 kilo terwijl zij op een ticket reizen. Daardoor gaan de mensen ruzie opzoeken er moet geen onderscheid van zijn als er 1 ticket meerdere personen staan

1 juli 2023

Is dit jouw bedrijf?