Freshcotton Reviews

3.455

4,4

Verkeerde maat aanduiding op de website. Leggen de fout bij de klant. (Er wordt gelogen dat er duidelijk vermeld staat dat zij de ASIA maten hanteren, niet de USA maten, wat al sowieso nergens op... Toon meer

Update: Het probleem blijkt bij de vervoerder te liggen. Het pakket is kwijt. Freshcotton betreurt dit en komt met een toepasselijke oplossing. Dat wordt op prijs gesteld. Tweemaal een bestelling... Toon meer

Ik had Daan(medewerker/fijne knul/medewerker van de maand) beloofd een goede review te schrijven, dus bij deze; mijn bestelling kwam helaas niet binnen door een fout van DHL. Hier kreeg ik meerdere ma... Toon meer

1. Schoenenwinkel

Freshcotton is dé plek waar je online streetwear koopt met merken zoals Nike, adidas, Daily Paper, Patagonia, Polo Ralph Lauren en The North Face.

Uitstekend

3K reviews

Alle reviews

(3.455)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Toppie deze

Vandaag besteld, morgen in huis….

28 augustus 2024

Antwoord van Freshcotton

Hi Fred, bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle verzending, veel plezier met je bestelling :)! - Jessie, Team Freshcotton

Er was iets mis met mijn product

Er was iets mis met mijn product, maar ze hebben mij vervolgens goed geholpen. Ze reageren ook snel op mailtjes

25 augustus 2024

Antwoord van Freshcotton

Hi Daan, bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze snelle service, tot de volgende :)! - Jessie, Team Freshcotton

snelle levering

snelle levering, helaas was artikel te groot en moest hem terugsturen. ook het terug sturen artikel verliep zonder problemen

19 augustus 2024

Antwoord van Freshcotton

Hi Jimmy, bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden was met de verzending, jammer dat het artikel te groot was. Tot de volgende! - Jessie, Team Freshcotton

Snelle verzending

Snelle verzending! Goed geprijsd (goeie sale)

13 augustus 2024

Antwoord van Freshcotton

Hi Dkawa, bedankt voor voor je prachtige review. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om deze te schrijven. Hopelijk weer tot snel! :) - Team Freshcotton

15 augustus 2024

Antwoord van Freshcotton

Hi Veerle, bedankt voor je leuke review. Wat fijn om te lezen dat je pakketje er op tijd was. Hopelijk ben je er al optimaal van aan het genieten! :) - Team Freshcotton

De dag na bestelling werd het pakket al…

De dag na bestelling werd het pakket al geleverd. Snel en efficiënt.

14 augustus 2024

Antwoord van Freshcotton

Hi Michael, bedankt voor je mooie review. Wat goed om te lezen dat je pakket zo snel al werd geleverd. Heel veel plezier ervan! :) - Team Freshcotton

Hoodie nergens anders goedkoper

Hoodie nergens anders goedkoper. Besteld met Klarna & volgende dag ook echt geleverd! Hier kom ik zeker terug

13 augustus 2024

Antwoord van Freshcotton

Hi Cheng, bedankt voor je prachtige review. Wat goed om te horen dat je zo te spreken bent over ons. In het bijzonder de levertijd en prijs. Heel veel plezier met je bestelling! :) - Team Freshcotton

Service

Ik heb mijn product heel snel en zorgvuldig geleverd gekregen

Antwoord van Freshcotton

Hi Bram, bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen je product er zo snel was en dat je tevreden bent over dat het netjes is geleverd. Heel veel plezier ervan! :) - Team Freshcotton

Top!

Dikke prima.

Antwoord van Freshcotton

Hi Robert, bedankt voor je mooie review en de 5 sterren. Dit waarderen wij enorm. Hopelijk weer tot snel! :) - Team Freshcotton

Ik heb mijn bestelling nog niet…

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen. Hoor graag wanneer mijn bestelling geleverd wordt.

Antwoord van Freshcotton

Hi Ades, bedankt voor je review. Wat vervelend dat je nooit je pakketje hebt ontvangen. Mijn excuses daarvoor. Volgens de vervoerder klopte het adres niet en is het daarom retour afzender gegaan. Een hele vervelende situatie. Ons magazijn ziet dit dan als een retour. De retour is ook al verwerkt en je geld is teruggestort. Mocht je het willen zou je het opnieuw kunnen bestellen. Hopelijk zal dit in de toekomst niet meer gebeuren! :) - Team Freshcotton

Prima

Prima! Snel!

4 augustus 2024

Antwoord van Freshcotton

Hi Melinda, bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent en dat de verzending zo snel was. Heel veel plezier met je bestelling! :) Team Freshcotton

Een aangename kennismaking met deze online-kledingshop

Ik ben aangenaam verrast door deze online-kledingzaak die ik per toeval leerde kennen door te zoeken op een bepaald kledingstuk. Alles verliep zoals het hoorde met een snelle verzending. Het item zelf was zoals beschreven en een echt koopje. Ik zal in de toekomst hier nog zeker kopen en kan deze retailer bijgevolg van harte aanbevelen.

4 augustus 2024

Antwoord van Freshcotton

Hi Christophe, bedankt voor je prachtige review. Ik lees deze met erg veel plezier. Wat een mooie woorden over onze organisatie. Dit waarderen wij enorm en hopelijk weer tot snel! :) - Team Freshcotton

Kosten retourneren

1 augustus 2024

Antwoord van Freshcotton

Hi Matthijs, bedankt voor je review. Wij willen graag toelichten dat wij er bewust voor hebben gekozen om kosten voor retourzendingen in rekening te brengen. Dit doen we omdat we streven naar een duurzamer bedrijfsmodel, waarbij we onnodige retourzendingen proberen te beperken. Retouren hebben namelijk een aanzienlijke impact op het milieu, zowel door extra transport als verpakkingsmateriaal. Daarnaast brengen retourzendingen ook kosten met zich mee die wij als bedrijf moeten dragen. Hopelijk heb je hier begrip voor! :) - Team Freshcotton

Aanrader

Duidelijke site en reeds de volgende dag product in huis. Top

30 juli 2024

Antwoord van Freshcotton

Hi Hanka, bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze website en snelle levering, geniet van je bestelling :)! - Jessie, Team Freshcotton

Zeer positieve ervaring!

Makkelijk bestellen, snelle levering en goede kwaliteit van het product! Ben al met al zeer tevreden!

29 juli 2024

Antwoord van Freshcotton

Hi Peter, bedankt voor je leuke review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit en de snelle levering van onze producten. Veel plezier met je bestelling :) - Jessie, Team Freshcotton

Fijne webshop

Fijne webshop, goede leveringen, duidelijke retourvoorwaardes.

23 juli 2024

Antwoord van Freshcotton

Hi Neal, bedankt voor je mooie review. Goed om te horen dat je tevreden bent met onze webshop, retourvoorwaarden en de levering. Veel plezier met je bestelling :) - Jessie, Team Freshcotton

Top service

24 juli 2024

Antwoord van Freshcotton

Hi Marcel, bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service, veel plezier met je bestelling! :) - Jessie, Team Freshcotton