Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skitgym! Lämnade gymmet sent 30 sekunder sent ihop med min flickvän. Securitas vakten hälsar på min tjej vid entrén, men när jag kommer direkt efter så blir jag stannad och får en faktura på 1500kr. M... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Personalen är otrevliga, säger fel information. Har ingen koll , kollar med på dig som de vore bättre.har varit flera gånger personalen skällt ut oskyldiga personer så de hörts över hela gymmet.... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Detta gäller Kennerth Röjemo. När jag deltog i ett danspass för ett par veckor sedan gick han fram till mig under en dans och slog till mig när jag gjorde ett fel så det gjorde riktigt ont. ( Jag ha... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Gick med 2021 för då hade de förmånliga priser på dagkort obundet. Endast 299kr/månaden kostade det då. Sedan dess har de fortsatt chockhöja priserna och från oktober kommer kortet ligga på 55... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,0

Alle reviews

15 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Gott utbud i Huddinge Friskis

Gott utbud i Huddinge med allt de har.
Provar på en vecka gratis så hinner bara testa några aktiviteter.
Men fel att en anorektiska ytterst mager tjej fick komma in och använda löpbandet som jag bevittnade. Det var sen kväll och jag påpekade det.
Borde ges pengarna tillbaka, fel att ignorera.

30 april 2024

Rekommenderas

Bra gym med stora ytor och bra avstånd mellan maskinerna. Rent och fräscht. Trevlig personal. Det enda jag saknar är fler uppsättningar av hantlarna. Trist att behöva vänta. Men rekommenderas!

13 maart 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dubbla kostnader för "medlemskap"

Jag betalade fullt pris för ett klippkort andra halvan av 2024, det blev onödigt dyrt eftersom jag också behövde betala en "medlemsavgift".

Nu efter årsskiftet fick jag inte längre använda mitt redan betalda klippkort eftersom mitt medlemskap hade gått ut.

Idiotiskt och borde vara snudd på olagligt att inte få använda tjänsten man redan betalat för och det faktum att medlemskap är kalenderår och inte 12 månader gör saker ännu värre.

Vänder mig till ett gym som bryr sig om sina medlemmar framöver.

12 januari 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Köp träningskort nu så bjuder vi på…

Köp träningskort nu så bjuder vi på träning i ytterligare en månad. Låter ju bra men om ditt träningskort löper över årskiftet så behöver du även betala ytterligare en medlemsavgift. Så den gratis månaden är aldrig gratis utan bara ett sätt för dem att hålla upp medlemstalet. När medlemskapet går ut så får du inte ens gå in på gymmet trots att du har ett giltigt träningskort. Att deras gym stängde för renovering under flera månader i somras utan att ge nån kompensation det är ju sånt man bara får ta. Så knäppt system!

8 januari 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Tråkigt näringsmässigt att receptionen…

Tråkigt näringsmässigt att receptionen uttryckt att jag betalar en årsavgift när jag började träna i oktober men inte nämner att en ny årsavgift kommer att behöva betalas i januari. Tycker definitivt att detta borde informeras om muntligt när man tecknar avtalet alternativt att man då betalar för ett år framåt.

1 januari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kronprinsens gym är slitet och…

Kronprinsens gym är slitet och smutsigt. Rätt som det stängs omklädningsrummet i 45 min för ”städning” så man kan inte ens duscha. Inte speciellt bra om man tänkte träna i samband med jobb. Misstag att lösa kort här. Undvik!

3 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Varningens finger för det här…

Varningens finger för det här stället... Mest oförskämda och delvis okunnig personal jag varit med om...

Skrev upp min pojk som ville träna ihop med sin kompis just här...tog över 3 veckor tills det blev klart...
Oklara, osammanhängande info och besked från personal och nåt nytt man skulle göra varenda tillfälle... istället för att bara lägga upp all info på en gång.

Hade tanke på att byta från mitt nuvarande gym hit...men tack vare den enorm bortviftande, oförskämda kvinnan vi hade otur att ha och göra med ett par gånger...känns det helt uteslutet att ens överväga saken.

Personen pratar med en ny kund som om man hade sparkat hennes hund eller liknande.
På tok för otrevligt och oproffsigt...så fort grabben känner sig klar med det här stället, blir det byte direkt...

Allmänt konstigt, dryg vibe på alla deras gym i Örebro.
Bra jobbat där Friskis Örebro.

17 oktober 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Gymmen är välutrustade, rena och maskinerna funkar bra

Jag tränar oftast på anläggningarna i Orminge, Sickla samt Sundbyberg och gymmen är välutrustade, rena och maskinerna funkar bra. Den obemannade inpasseringen funkar också och tiderna är generösa. Däremot är det snålt med pass och de som är bra/populära blir snabbt överbokade så det vore önskvärt med fler pass, tex yoga.

1 juli 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

F24S Sucks

Till skillnad från F24S, så känns det som ett seriöst företag som bryr sig mer om människor än ekonomisk vinst. Märkbart bättre maskiner och lokaler i allmänhet också.

28 mei 2024

Särbehandlar

Jag har två år på raken varit nära att köpa klippkort hos Friskis&Svettis, för att i sista sekunden upptäcka att de särbehandlar sina kunder genom att bara erbjuda klippkort på särskilda orter. Friskis har även dubbelt så lång uppsägningstid på sitt "obundna" abonnemang beroende på om man råkar bo i Stockholm eller Göteborg.

Det är förargerligt att ni behandlar era kunder olika beroende på vilken ort man råkar bo på. Sluta upp med det där.

/ En förbannad motionär

8 januari 2024

Friskis Trollhättan

För få konditionsmaskiner. När det är som mest besökare körs gruppträning i gymmet som lägger beslag på hälften av alla konditionsmaskiner. Varit flertalet gånger då det inte funnits en enda konditionsmaskinerna ledig för uppvärmning.

Enbart en av varje hantelvikt i de lägre vikterna. Alldeles för få då det är dessa de flesta använder.

3 januari 2024

Karlstad

Karlstad
Stort och rymligt, väldigt bra med yta till parkera, stora rymliga omklädningsrum.
Renlighet är si och så beroende på dagen, under sommaren är ingen ide att träna där då är luftkonditionering väldigt dålig , du blir sjösvettig på 2 min, går inte andas ordentligt .
Massor med småbarn som springer omkring , brottas , knuffas torkar ej efter sig och ställer inte undan vikterna etc.
det finns 18 löpmaskiner men bara 1 latsdrag och 1 smitmaskin !!!
Dålig underhåll av maskiner och vikter.
Plaschef plockar inte undan efter. Folk som lägger energidryck burkar överallt på golvet utan att plocka undan.

8 december 2023

Jättedålig musik

Jättedålig musik
Höje och sänker musiken hela tiden går knappt att koncentrera sig. Bara remixes på gammla tiktok ljud
Ända anledningen jag är här är för att de låter en träna även om man är under 15

27 november 2023

It's a worst gym

It's a worst gym, specially the one in Farsta centrum. It's all old ppl and old perverts, as a woman friskis och svettis is a hell. The machines are old and ppl are just hell there.
Don't go to friskis och svettis if you simply wanna exercise, ppl are just harrasing you in this hell. I was stuck for one year and now still I have to pay 2 months for leaving this hell

28 oktober 2023

F&S får stark betyg

Friskis och Svettis stadsdel norr kan vara det bästa gymmet Östersund har att erbjuda. Gymmet känns trots sina 5 år helt nytt. Väldigt trevlig personal och det märks att man lägger stor vikt i att göra det personligt och nästan hemtrevligt. Bra utbud med modern utrustning, stort plus med nya löpband och bastu. Priset är dessutom oslagbart jämfört med konkurrenterna, rekomenderar starkt

25 oktober 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Friskis i Simrishamn har engagerad och…

Friskis i Simrishamn har engagerad och trevlig personal, såväl funkisar som ledare. Jag, som inte tränat något i hela mitt liv, gick med som 65-åring och nu tränar jag 5 ggr i veckan på olika av de många pass som erbjuds här. Medlemskapet ger tillgång till två gym, ett i Simrishamn och ett i Hammenhög. Jag trivdes så bra att jag blev funkis( receptionist!
Det är tråkigt att läsa om alla negativa synpunkter som drabbar Friskis&Svettis generellt när upplevelserna för det mesta är lokala. Skriv vilket Friskis du har synpunkter på!

11 oktober 2023

Is dit jouw bedrijf?