Lige kommet hjem fra et skønt ophold på Frøslev Kro. Maden, servicen og personalet var i top, vi følte os meget velkommen og selv vores hund oplevede den gode service :-). Vi havde to aftener med 4 re... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har lige haft en enkelt overnatning på Kroen. fik anvist værelse 15 i sidefløjen. Et dejligt stort værelse, som desværre fremstod meget slidt, - slidt ned, og derudover var der var faktisk grænsende t... Toon meer
Endnu en dejlig oplevelse på Hotel Frøslev Kro. Vi har netop haft et par dejlige dage på Hotel Frøslev Kro, hvor vi fik skøn mad og drikke samt en fantastisk fin service. Alle man er i kontakt med... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Frøslev Kro er en meget idyllisk Kro. Vi have et værelse med en lille terrasse hvor man har udsigt udover deres smukke haven. Vi fik en 3 rettes menu som var virkelig lækkert hvor jeg vil give... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hotel Frøslev Kro er et hotel med 25 værelser som ligger tæt på Padborg grænse og E45. Vi har en del værelser på stueplan og har nogle værelser der er handikap venlige men vi har ingen handicap værelser. Kroens daglige drift med ny køkkenledelse har skiftet i 2024. Med over 14.000 overnattende gæster om året, er det desværre ikke altid vi kan få en 4 eller 5 stjernet anmeldelse.
Vestergade 3, 6330, Pdborg, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
meget fin service, god mad pæne værelser. kan virkelig anbefale dette hotel. venligst finn erik Kjeldsen JELLING
Vi fik andevinge og et stykke skind , maden var elendig
Stort, lyst værelse. Dog uden hårtørrer og TV2.
Dejligt kaffebord med 3 hjemmebagte kager og småkager.
Fin aftenmenu - vi måtte dog vente 30 min på forretten, aspargessuppe,
Pga travlhed og lidt personale.
Det vi fik smagte godt - og vi fik tilbudt vin flere gange!!
Dejlig morgenmad med pålæg og flere forskellige ost.
Der manglede intet.
Fin tur.
Ophold købt via Smartbox.
Med stort møje og besvær fik jeg den 29. april bestilt kroophold på Hotel Frøslev Kro fra den 16. maj. Vi fik fra Smartbox at vide, at det var et godt hotel. Hotel Frøslev Kro anpriser på deres hjemmeside ” Hotel Frøslev Kro er en hyggelig kro”, ” De fine værelser har udsigt til den skønne natur, der omkranser hotellet”. ”På kroen finder du Karsten Thomsens restaurant, som er opkaldt efter den gamle digter og krovært, der sidst i 1800-tallet drev kroen. Her serveres lækre retter, hvor de bedste lokale råvarer bruges”, hvilket er en sandhed med flere modifikationer. Jeg vil nøjes med at sige at maden er middelmådig.
Da vi havde et par spørgsmål ringede jeg flere gange mandag formiddag, for til sidst at blive afbrudt af en telefonsvarer. Når vi valgte Hotel Frøslev Kro, var det fordi vi altid bare kører gennem grænselandet på vej til Sydeuropa, men når det nu var et godt hotel ville vi gerne køre de 682 km for at se seværdighederne i dette område. Ud fra beskrivelsen i Smartbox, havde vi en positiv forventning.
Kl. 16,30 ankom vi til Hotel Frøslev Kro og henvendte os i receptionen og afleverede vores reservation med referencenummer 25804195. Den venlige dame fortalte os, at der ikke var reserveret noget til os. Hun foretog et par telefonopringninger, og fandt så ud af at hun nok hellere måtte løse opgaven og tilbød os værelse 24. Jeg tillod mig at spørge om, hvad menuen bestod i. Det fortalte hun, at hun ikke måtte sige, men rettede det til, at hun ikke vidste det.
Vi kom over på værelset. Jeg har i embedes medfør, besøgt og overnattet på mange hoteller i hele Danmark, og kender flere af de hoteller som er opført i Smartbox brochuren. Jeg havde derfor en forventning om, at Hotel Frøslev Kro var af samme standard.
Jeg har aldrig – ALDRIG – været på så ringe et hotelværelse. Der var absolut ikke gjort noget for at det skulle være hyggeligt. Der var møgbeskidt. Stikkontakt med blottede ledninger, dørskilt som hang løst på dørhåndtaget, støvede sengemeder, ledninger der hang og dinglede op fra et rør ved loftet, ingen eller kun dårligt TV-signal.
I håb om at kunne se TV, flyttede jeg en stol tættere mod fjernsynet. Stolen var så ukomfortabel at jeg satte den tilbage.
På værelset var det el lille malet bord, som var møgbeskidt. Der var en 2-plads sofa. Når man satte sig i den, trykkede mine 72 kg polstringen sammen, så man kunne mærke et bræt på langs med sofaen. Jeg kom til at støde mig på kanten til armlænet, hvilket medførte et blåt mærke. Sofaen er af så ringe kvalitet, at den kun egner sig til at stå i en affaldscontainer. I værelset var der et beskidt staldvindue, hvor flere ruder var revnede. Der var også et nyere vindue, som tydeligvis var monteret af en fusker. Vinduet var så utæt, at man hørte støj fra trafikken og de personer der gik ½ meter uden for vinduerne. En stikkontakt ved den ene seng, var ikke fastgjort, så man kunne se de blottede ledninger.
På døren ind til en mellemgang, manglede der er låseskilt og et andet hang løst på dørhåndtaget.
Da jeg kom ud på toilettet, troede jeg ikke hvad jeg så. På dørkarm og gerigt var der et-eller-andet ulækkert udseende. I brusenichen var der ingen mulighed for at lægge sæbe fra sig, eller hænge håndklædet på. I mellemgangen var der en stol tilsvarende den på værelset. Den var så ulækker og møgbeskidt, at den også skulle være smidt i affaldscontaineren. Sengene var udmærkede, men det ene lagen var hullet.
Kl. ca. 3,00 vågnede jeg med åndedrætsbesvær. Om det var husstøvmider eller skimmelsvamp der var årsagen ved jeg ikke, men det fortog sig da jeg havde fået lidt frisk luft. Om morgenen konstaterede jeg store røde plamager på hals, ben og arme, formentligt forårsaget af husstøvmider. Jeg skal oplyse at jeg er allergiker, hvilket aldrig har givet problemer på andre hoteller.
Menuen skulle indtages kl. 18,30. Den lignede ikke helt det de reklamerer med for årstiden. Forretten var laksetatar. Jeg har fået laksetatar mange gange, men aldrig med røget laks. Hovedretten var svinekotelet og desserten var is. Maden smagte udmærket, men ud af 5 kan det kun blive til 1 kokkehue.
Morgenmaden, ikke mindst kaffen, er det ringeste jeg har oplevet på de mange hoteller jeg har boet på. Jeg kom til at kigge på gardinerne i restauranten, og så at der var spindelvæv med tykt lag støv på. Til trods for at kroen havde en elitesmiley, havde vi mistet appetitten. Når der er så beskidt i restauranten, hvordan mon der så ser ud i køkkenet. Kl. 8,30 pakkede vi vores kuffert og lagde nøglen på skranken. Det var et døgn før end der var betalt for. Da vi kom ud på parkeringspladsen så vi en person. Han bekræftede at han var chefen. Vi fortalte ham om vores oplevelse og indtryk af hotellet. Jeg fortalte ham, at han ikke kunne være bekendt at udleje sådan et værelse med så mange fejl og mangler og gjorde ham også opmærksom på at der trængte til at blive gjort rent i restauranten. Det kunne han ikke forstå, da der havde været hovedrengøring for to måneder siden. Han havde ingen interesse i at jeg kunne vise ham problemerne. Jeg forstår slet ikke at Smartbox har dette hotel på deres program. Jeg har selvfølgelig orienteret Smartbox og vores oplevelse og medsendt 29 fotos, men de har tilsyneladende ikke ønsket at reagere på vores henvendelse til dem, hvorfor jeg forfølger sagen på anden måde.
Erik Christensen
Jernbanealle 1
9300 Sæby
Vi var to familier der for første gang prøvede en deal på Frøslev kro, og det er bestemt ikke sidste gang, værelserne var super, og maden som der var rigeligt af, samt vinen kunne man ikke klage over, og tjeneren kom mange gange og fyldte vores glas op.
Det er ikke sidste gang vi kommer der, og vi kan bestemt anbefale det, og kommer man som vi, fra København kan man både se Frøslev lejren som vi aldrig havde set før , og samtidig køre over grænsen og købe lidt med hjem
Venligst familien Skovdal
Vi har været på et kroophold på Hotel Frøslev Kro. Vi købte det gennem Travel-deal.dk
Vi kan ikke råde andre til at tage sådan et ophold. Det var så dårligt at de ikke engang fortjener en stjerne for deres mad.
Vi havde købt et ophold sammen med et par af vores venner.
Dette bestod i
1 overnatning
Kaffe & kage ved ankomst
3 retters menu efter ”kokkens” valg
Samt vinmenu
Morgen buffet
Da vi ankom og spurgte om hvad tid vi kunne komme og indtage kaffen, blev der sagt at det var nok efter kl 16:00 – når okay vi kom så kl. 16:00 og fik henvist et rum hvor man så kunne trække sig en kop kaffe i en automat, og der stod et fad med en tør småkage, samt en citron måne der var skåret ud i små stykker.
Vi fik så at vide at vi skulle komme kl. 19:00 og indtage middagen med vinmenu.
Vi kommer kl. 19:00 og får et bord, og der kommer en ”tjener” med en velkomstdrink som hun ikke viste hvad var – når fred med det.
Der blev ikke fortalt noget som helst om hvad vi skulle spise & hvad vinmenuen bestod af?????
”Tjeneren” kom og hældte rødvin op i vores glas, inden forretten uden at fortælle noget som helst om vinen. Vi undres over at man kom med rødvin til forretten – men hvad vi viste jo ikke hvad vi skulle have, forretten kom som var en aspargessuppe, (ganske udmærkede) jeg spurgte om min kone kunne få et glas hvidvin da hun ikke drikker rødvin, det fik hun, men ingen andre fik det tilbudt trods at det jo ville passe bedre til forretten!! Vi spurgte så hvad menuen bestod af, og fik det svar at vi nok skulle have noget gris!!!
Det viste sig så at det gris vi skulle have var så simpel som en kortelet – okay tænkte vi, det kan da også smage dejligt – men men men, den var ikke stegt den var rå inden i. ”tjeneren” blev hidkaldt og hun tog vores tallerkener ud igen, og der kunne man så høre at ”kokken” smed dem i en mikroovn, og så kom de retur, hvor de beklagede – og vi ved jo alle hvordan sådan en fætter ser ud når den har været en tur i en mikroovn, ikke særlig appetitlig og hvad værre var at de var stadig rå. Dette var ikke kun ved vores bord dette foregik, andre sendte også deres mad retur. Man kunne se at mange tallerkener var næsten lige så fyldte som da de kom ind, da de gik ud igen.
Desserten bestod af en totalt smagsløs fløderan, og trods vinmenu kom der ikke noget dessertvin. Efter middagen bestilte vores venner et par irisk kaffe samt en gin og tonic – den irske kaffe blev lavet på pulver kaffe & en gin og tonic kunne de ikke finde ud af at lave, det måtte vi selv fortælle dem ??
Det er med vilje jeg har sat ”” om tjener & kok, for efter denne oplevelse kan jeg simpel hen ikke forestille at de har et svendebrev på dette!!
Vi kan på det kraftigste fraråde andre at spilde sine penge (for vores vedkommen for to par kr.2207,50 + drikkevarer efter maden) på dette sted, det var dybt skuffende.
Vi er lige kommet hjem fra et weekendophold som inkluderede kaffe/kage, 3 rettes menu med fri vin og morgenbuffet.
Vores værelse var slidt med gamle møbler. Håndtaget til badeværelset var ved at gå af, der var ingen sæbe i brusenichen.
Da jeg gik ned i receptionen for at høre om de havde noget sæbe blev jeg mødt af kroejeren vil jeg tro. Han sagde ingenting overhovedet til mig, gav mig en sæbeprøve og satte sig igen ved computeren. Meget underlig oplevelse.....
Vores 3 retters menu var skuffende. Forret: Hvidkålssuppe, Hovedret: Kyllingefars med bacon omkring, grøntsager, kartofler og sovs. Dessert: 2 kugler is med flødeskum og lidt frugt fra en "dåse".
Der var fri vin under maden, men vi måtte spørge om vi måtte få mere!
Jeg har været på en del weekendophold, men har aldrig oplevet en så dårlig service fra personalet. Det virkede som om de nærmest ikke ville kommunikere med deres gæster og vi bare var "i vejen". Jeg mener, at man tager jo på et ophold for at blive forkælet lidt og kræset om. Den følelse havde jeg på ingen måde på Frøslev kro......
Hold jer væk hvis i vil ha go mad , min mand og jeg glædede os til en dejlig weekend men det blev en stor skuffelse. Først kom vi ind til en reception hvor der var en høj støj m boremaskine og en mandlig krochef mødte os med et tørt , kan jeg hjælpe, slet ikke venlig og imødekommende. Kagefadet var helt tomt og vi måtte selv gøre opmærksom på det da vi kom ind , så kom der nogle få små stykker. Maden til aften var så ringe er sten sikker på det ikke er en kok i det køkken. Vi havde ingen varme på værelset frøs, ank kl 16 og fik først varme kl 22.30 da vi var gået i seng og efter selv at have bedt om varme to gange. Da vi skulle afrejse foreslog vi at vi ikke skulle betale de 100 i weekendtillæg, da vi jo ikke havde haft varme, han svarede nej ,, og ikke noget med at beklage, nej ikke engang et farvel.. så vi betalte 1100 kr for ingen varme, dårlig mad og en chef der ikke var kundevenlig..
Vi havde fornøjelsen at overnatte der fra 12/2 til 13/2. Vi havde købt et ophold på en overnatning via sweetdeal med mad og fri vin til maden. Vi har stort set intet og klage over, eneste grund til de ikke får fuldt hus i stjerne var at køkken og servering lukkede kl 21.30, så hvis man ønskede noget og drikke derefter var det ikke muligt. Det være sig kaffe, the øl og vand. Det syntes jeg var rigtig ærgerligt. Og så er det noget meget tynde vægge værelserne har, når man kan høre naboens snorken er det for meget. Men ellers fik vi en fantastisk betjening af en frisk og glad tjener, en korthåret blond kvinde som bare tog alt med et grin og godt humør og det gjorde bare aftenen så meget bedre. Det er bestemt ikke sidste gang vi sætter vores ben på kroen. God mad, fantastisk betjening og godt humør gør sådan et ophold endnu bedre.
vi fik et dejligt stort værelse, skønne 3 retters meny begge dage samt en god flaske vin til maden
vi fik på nummer 2 dagen en mail fra Fleegaard med tilbud, hvis vi kom med et udprint, det var lidt svært. idet vi
ikke havde printer med, men værtsparret sørgede for et print til os, de var under hele opholdet meget søde og hjælpsomme
Min kone og jeg købte en deal med ophold på Frøslev kro. Vi bestilte i god tid(læs: 5 mdr før) da det var vores bryllupsgave til hinanden, hvor ville kombinere det hele med en tur til grænsebutikkerne. Ca. 14 dage før fik vi et opkald fra Hotellet at de var kommet til at overbooke og om vi var interesseret i at finde en anden dag, så de kunne få det til at gå op. Da det jo var vores bryllupsdag takkede vi pænt nej. 2 dage før vi skulle være der fik vi en opringning om at vi ikke kunne komme derned da de har fået en vandskade. Min hustru spurgte om der var andre muligheder for overnatning og fortalte at det jo var vores bryllupsdag osv. Hun fik et bøvede svar at vi kunne da bare sove på et vådt værelse hvis vi ville det.
Vi fandt et andet sted som var meget dyrere men super godt. [eksternt link fjernet] i Billund kan varmt anbefaldes (læs. dog lidt dyrere, men bestemt en god og super oplevelse).
Ydermere gik der 1 mdr inden vi fik pengene tilbage, hvor vi skrev en klage til sweatdeal.dk.
Jeg kan se de stadig sælger deals med Frøslev Kro. Og helt ærligt. Det skulle de ikke have lov til.
Lees meer over geverifieerde reviews.