Lige kommet hjem fra et skønt ophold på Frøslev Kro. Maden, servicen og personalet var i top, vi følte os meget velkommen og selv vores hund oplevede den gode service :-). Vi havde to aftener med 4 re... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har lige haft en enkelt overnatning på Kroen. fik anvist værelse 15 i sidefløjen. Et dejligt stort værelse, som desværre fremstod meget slidt, - slidt ned, og derudover var der var faktisk grænsende t... Toon meer
Endnu en dejlig oplevelse på Hotel Frøslev Kro. Vi har netop haft et par dejlige dage på Hotel Frøslev Kro, hvor vi fik skøn mad og drikke samt en fantastisk fin service. Alle man er i kontakt med... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Frøslev Kro er en meget idyllisk Kro. Vi have et værelse med en lille terrasse hvor man har udsigt udover deres smukke haven. Vi fik en 3 rettes menu som var virkelig lækkert hvor jeg vil give... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hotel Frøslev Kro er et hotel med 25 værelser som ligger tæt på Padborg grænse og E45. Vi har en del værelser på stueplan og har nogle værelser der er handikap venlige men vi har ingen handicap værelser. Kroens daglige drift med ny køkkenledelse har skiftet i 2024. Med over 14.000 overnattende gæster om året, er det desværre ikke altid vi kan få en 4 eller 5 stjernet anmeldelse.
Vestergade 3, 6330, Pdborg, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Vi havde købt en Sweetdeal med 3-retters menu med vin + en overnatning. Forretten var tomatsuppe, som smagte af ingenting og blev ledsaget af eet stykke brød. Hovedretten var to stykker forloren hare, halvanden kartoffel, brun sovs og rødkål. Smagte egentlig udmærket, men der var alt for lidt mad! Også et lidt besynderligt valg af menu på en fredag aften... Til dessert en panna cotta som smagte af absolut ingenting! Hotellet virkede slidt, særligt værelset vi boede på, hvor det faktisk også regnede ind om morgenen. Vi kommer ikke igen!
Vi havde et dejligt ophold, og syntes vi fik meget for pengene.Gammel kro i landsbymiljø, udmærket mad og drikke. Ikke noget at klage over..Kan kun anbefale det til folk der ønsker autenticitet.
Dejligt værelse, det kunne man ikke klage over. Værre var det med den kulinariske oplevelse, det trak desværre en hel del ned.
Fik kold suppe til forret og det var ikke meningen. Fik tørre ultra tynde skiver steg og koldt tilbehør. Det var vist heller ikke meningen.
Til dessert fik vi grynet chokolademousse - ja der var store klumper i. Jeg har aldrig smagt noget så underligt.
MEN den største skuffelse var morgenmaden. Jeg tror der var andre på hotellet der fik en dejlig morgenmad, desværre var det ikke os.
Der var morgenmad til kl. 10.00 og vi var der kl. 9.15 og blev mødt af tomt fad, hvor der havde været rullepølse, tomt fad hvor der havde været leverpostej. Tom kurv til blødkogte æg og igen tomme fade hvor der havde været røræg og pølser.
Der blev ikke fyldt op, jo - af rugbrødet.
Vi blev dog mætte, idet der var boller og ost.
havde booket et dobbelt værelse med bad og toilet, da vi ankom havde givet os et værelse som vi skulde dele med 2 andre værelser, jeg havde ekstra fortalt ham at vi kun var intreseret i et værelse med bad og toilet, da vi af personlige grunde ikke kan dele badeværelse med andre, vi blev derfor nød til at forlade kroen og finde noget andet, jeg bad om at få mine penge tilb. og det blev også lovet,men der er stadig ikke sket noget,vil lige poirentere at vi stod i kø for at klage over værelserne.
Send kokken på et madlavningskursus - det var under al kritik.
Weekend med gode venner. Fantastisk hotel. Bedste hjælpsomme smilende skønne personale. Skønne store værelser. Dejlig mad og god vin , som personalet skænkede ekstra op af. Sikken skøn weekend. Sikken fin stemning på hotellet. Vi glæder os til et gensyn engang 😃😃😃
Har haft et dejligt ophold med 2 overnatninger samt ½-pension + fri vin til middagen, som bestod af tre retter. Velsmagende mad samt hyggelig og god betjening. Vinen blev der absolut ikke sparret på.
Vejret tillod at eftermiddagskaffe og kage kunne nydes på den store terrasse.
Ikke sidste nye værelser men rent og pænt.
Et sted man gerne besøger igen.
Overrasket
Efter at have læst anmeldelserne af Frøslev kro, var vi noget betænkelige da vi drog af sted på vores 2 dages Deal. Vi blev dog GLÆDELIGT overrasket. Vi fik et dejligt værelse i annekset. Maden begge dage var overraskende god, serveret af behageligt personale, og vinen blev der ikke sparet på. Morgenmaden kunne der heller ikke klages over. Alt i alt et fint fint ophold, kan klart anbefales.
Servicen er elendig. Kroejeren er direkte uforskammet overfor gæsterne.
Rengøringen særdeles mangelfuld.
Personalet har ingen forståelse for, hvordan man driver et hotel.
Havde bestilt 2 nætter på Frøslev Kro, men vi droppede nr 2, fordi vi fik et værelse meget under forventet standard. Lillebitte lige ud til parkeringspladsen hvor andre gæster ikke kunne undgå at se ind til os. Ikke nogen mulighed for at skærme sig med andet end et sort pliségardin. Så blev der meget mørkt på værelset, for lyset i loftet virkede ikke. Uden for vores vindue var der så opholds- og rygeplads for personalet og andre gæster, så røgen trak ind til os. Aftensmaden var ikke frisklavet og tydelig opbevaret i varmekasse. Der kommer vi ikke igen!
Efter at have læst anmeldelser må jeg desværre give mange af dem ret , her kommer vi ikke mere 😏 vores værelse var fint men resten var ikke ok .Forret , jordskokkesuppe helt fin med 1 glas hvidvin ,hovedret kolde kartofler kolde grøntsager og en meget tør kottelet agtig ting jeg kunne ikke tygge det og 2 glas rødvin vi ventede 1/2 time på hovedretten ,dessert ,jordbær med fløde jeg mener når der er vin menu til så skal der også være vin til desserten .Vi har været her før hvor det var meget fint derfor vendte vi tilbage men vi finder et andet sted næste gang vi skal handle over grænsen
Fik langt om længe bestilt ophold, der er åbenbart run på året rundt? Nå men bestilt blev det, hvilket vil sige at det regnede jeg med, der kom nemlig ingen mail retur.. nå men efter at have spurgt på mail var den god nok. Vi kommer frem, får anvist vores værelse. Vi beder om noget koldt at drikke, turen havde været varm. Vi fik 2 kolde Fuglsang pilsnere, fremragende øl efte min smag, jeg havde bedt om noget koldt vand også og fik en kande med koldt vand, føj, det smagte af hele køleskabet... nå men vi fik slappet af i nogle timer og gik ned til aftensmaden.. der blev dækket op til os på terassen, bordet havde nok ikke været tørret af i nogle dage så hvorfor starte nu. Vi fik røget laksetartar?? Det smagte ok, men var jo nok nærmere en røget laksesalat? Efter den lille forret skulle vi have kylling, hvilket tog 45 minutter før det kom ud, vi havde dog fået rødvin så mit første glas var væk da maden endelig kom. Det var også ok, grønsagerne var en mærkelig mellemting mellem udkogte og brændte?? Hvordan kan man det? Men det blev spist, og igen tog det næsten en time før desserten ankom.. en kugle is og en smule orange koldskål..? Noget som tager 45 sekunder at anrette kan da vel ikke tage 45 minutter at få ud til bordet.. vi sluttede af med et par irish coffee, som i bedste fald var middelmådige men til 80 kroner stykket.
Vi gik igen på værelset hvor vi så kunne fornøje os med at se på tv-guiden hvad der var i tv, 98% af kanalerne virkede ikke? Jeg så også at loftet på toilettet var sat til med en kæmpe skimmel plamage...
Vi fik brugt aftenen sammen (sammen med dem som holdte fest i stueetagen med høj musik) og næste morgen gik vi ned til morgenmad kl 8.00 igen faldt maden igennem, de blødkogte æg var is kolde og scrambled æg havde en sær sød bismag.
Vi blev hurtigt færdige og fik pakket færdige.. slutregningen lød på 440,- selvom vi havde medbragt en “deal” med en værdi på kr. 998,- alt i alt for dyrt og får ringe kvalitet til denne pris.
Aldrig oplevet så dårlig behandling! Vi havde booket et værelse gennem expedia. Da vi ankom, sagde ham i receptionen, at vi lige skulle ud at køre en lille tur igen! Vi kiggede på hinanden, og sagde hvorfor dog det. Jo han havde et samarbejde med en, der havde nogle ny restaurerede lejligheder i Padborg. Der skulle vi bo. Vi måtte gerne tage kaffe og kage, men vi takkede nej i første omgang, for vi ville se hvad der var vi skulle overnatte i. Jeg siger føj for den ... Vi kom til noget der nok var restaureret i 70'erne. Der var så indelukket, og selvfølgelig dårlig lugt. Så det var meningen, at vi skulle køre 1½ km hver gang vi skulle spise osv. Aldrig har jeg mødt så dårlig en betjening. Og vi kørte helt fra Nordjylland. Vi takkede selvsagt nej til den lejlighed, og fik en flaske rødvin og en beklagelse med. Expedia var til gengæld flinke, og gav os et beløb til brug ved næste bestilling. Vi har lært, at skulle det ske igen, og vi har booket gennem expedia, skal vi tage kontakt til dem straks, og så vil de løse problemet. Det tænkte vi ikke lige på, da vi stod i situationen. ALDRIG FRØSLEV KRO!
Fantastisk hyggeligt hotel med en dejlig atmosfære. Vi fik kaffe og kage da vi ankom, lige noget man trænger til. Vi fik et dejligt lyst værelse og var forbavset over stilheden. Maden var utrolig lækker og dejlige vine til som blev serveret af nogle utroligt søde, sjove og glade tjenere. Hele personalet var fantastiske og vi følte os virkelig velkommen. Vi anbefaler varmt Frøslev Kro.
Ikke noget at råbe hurra for.
Kommer ikke igen
Laksetatat uden brød
Svinekottelet
Pandekage med 1 kugle is
Hvid og rød Ingen dessertvin.
Er lige kommet hjem fra en overnatning på Frøslev kro. Dejligt værelse med gode senge, dejlig 3 retters menu med “vinmenu” som er rødvin og hvidvin, men der bliver ikke sparet på det, tjeneren kommer og fylder op hele tiden og så var han super rar. Efter en god nats søvn i det pæne rene værelse og den gode seng, var der morgenbuffet med blødkogte æg, æg/pølser, pålæg, ost, og frisk brød af alle slags. Et dejligt ophold og vi kommer helt sikkert igen. 😊
Supert ophold.
Havde købt en deal. Senere fik jeg det udvidet til at vi, selvfølgelig mod ekstrabetaling, måtte tage vores barnebarn på 9 år med. Vi ankom og fik værelse 1. Et dejligt nyrenoveret stort værelse med 3 supergode senge og skønt badeværelse og god udsigt. Vi fik dejlig kage og kaffe ved ankomsten, skøn aftensmad med forret, buffet og herlig dessert. Den sødeste tjener præsenterede maden og skænkede god vin op til os. Næste morgen kom vi ned til en alsidig og veltillavet morgenmad og blev mødt af kokken der spurgte om vi havde sovet godt og fortalte om hvad der var til morgenmad. Vi følte os lidt hensat til "Badehotellet" stil. Alt var dejligt og rigtig hyggeligt. Vores barnebarn taler stadigvæk om det dejlige Hotel som han kalder Frøslev Kro. Og vi kommer gerne igen.
God service fra personalet og rigtig god morgenmad samt god plads på værelserne.
Forretten kan forbedres
Hovedretten var en rigtig god buffet og en god husets vin.
Vi havde købt en deal til 2 overnatninger med 3 retters menu + vin, og vi blev ikke skuffet. Vi fik et dejligt stort og lyst værelse (nr. 16) med tekøkken og køleskab. Først fik vi eftermiddagskaffe med dejlig hjemmelavet kage. Middagen var god, hovedretten var en dejlig buffet, vinen var også god og rigelig. Morgenmad med friskbagt brød og hvad der ellers hører til. Personalet var meget venligt og uhøjtideligt. Et sted vi gerne kommer igen.
Hvis man forventer god behandling, og at køkken gør det bedste de har lært med hvad de har til rådighed er dette et super fint sted at tage en kro overnatning. Ingen menukort, men vi fik en rigtig god pariserbøf med hvad der - der til høre.
Det er enkelt, og de får det bedste ud af det de har, og servere med et smil. Det er bare rart. De 5 stjerne er ikke for gastronomi i verdensklasse. Det får du ikke her. De 5 stjerne er for at levere høj kvalitet med hvad de har.
Lees meer over geverifieerde reviews.