Heb een rugbrace besteld en betaald, en krijg geen bevestiging op mijn mail.. Dus stel ik mijn vraag via mail, antwoorden ze dat ik alleen gekeken had, greenshot gestuurd afschrift bank, maar krijg g... Toon meer
Nadat ik een brace had besteld werd ik toch wat ongerust door de negatieve reviews, maar de bestelling (direct leverbaar) is binnen 2 dagen geleverd! Ondertussen keurig op de hoogte gehouden met de tr... Toon meer
In maart een bestelling gedaan, deze terug moeten sturen ivm de levering die een aantal dagen langer duurde. Een retourlabel gekocht en vervolgens bleef het pakket terugkomen post nl gaf aan dat het l... Toon meer
Brace besteld die op voorraad zou zijn en binnen 3 a 5 werkdagen geleverd zou worden, ondertussen drie weken verder nog niks. Brace besteld voor een vakantie ondertussen weg zonder brace waardoor... Toon meer
Fysiotherapie & gezondheidsproducten FysioSupplies heeft een compleet en kwalitatief hoogwaardig assortiment gezondheidsproducten; van verbruiksmaterialen tot oefenmaterialen en van complete praktijkinrichtingen tot high-end-behandelapparatuur, geschikt voor fysiotherapie, revalidatie, oefentherapie en fitness. We werken samen met nationale en internationale gerenommeerde merken en we zijn exclusief leverancier van verschillende A-merken. Hiermee zijn we dé totaalleverancier voor de gezondheidsprofessional en gezondheidsbewuste consument. We bieden de fysiotherapeut en andere gezondheidsprofessionals toegevoegde waarde door in totaaloplossingen te denken. Ons team met specialisten gaat graag met u in gesprek om samen met u uw wensen en behoeften te bepalen en op basis hiervan de juiste oplossing te adviseren. Bijvoorbeeld op het gebied van praktijkinrichting, bij de aanschaf van gezondheidsproducten, zoals behandelapparatuur, maar we leveren ook opleidings- en financieringsmogelijkheden. Het delen van kennis zien wij ook als onderdeel van de totaaloplossing, dit doen we door geregeld artikelen over de trends en ontwikkelingen binnen de fysio- en gezondheidsbranche te plaatsen op onze blog en social mediakanalen.
Sylviuslaan 9, 9728 NS, Groningen, Nederland
- +31505492206
- info@fysiosupplies.nl
- www.fysiosupplies.nl
Heeft 45% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Geen communicatie en geen levering
In november een bestelling geplaatst, dit direct betaald. Na het sturen van 3 mails en hun meerdere keren geprobeerd telefonisch te bereiken nog steeds niets geleverd. Schandalig!

Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Verzenden me het verkeerde product, retourneren kan op eigen kosten om dan nogmaals het gewenste product (incl transport) te moeten bestellen.

Zeer onklantvriendelijk bedrijf
Zeer onklantvriendelijk bedrijf.
Product dat ik bestelde was op voorraad. Na bestellen een mail dat het een dag of 5 vertraagd zou zijn, ok dat kan.
Na 6 dagen maar eens navraag gedaan, daarop kreeg ik een mail terug dat het 14 dagen langer zou gaan duren. Hierop heb ik geantwoord de order te willen annuleren, aangezien we het product dringend nodig hebben voor revalidatie. Geen enkele reactie.
Telefonisch niet bereikbaar. Op app ook geen reactie. Dus, geen levering, geen contact mogelijk…je wordt hier echt zeer slecht behandeld.

Slordig en klantonvriendelijk bedrijf
Slordig en klantonvriendelijk bedrijf
Kijk vooral bij de 1 ster waarderingen
Op de site en op het plaatje van de doos staat een afbeelding van een stevig kussen. Wat er is verzonden is een plat en ielig kussentje dat
Te duur is voor wat het te bieden heeft.
Het kussen is alleen uit de doos getild om te schrikken en mijn aankoopbedrag is na 30 dagen nog steeds niet terugbetaald.
FysioSupplies maakt uit met welke pakketservice het kussen retour wordt gezonden. En dat is Post.nl € 6,50, DHL € 5,95 wordt niet aangeboden. Dit lijkt op dictatuur. Na de retourgegevens te hebben ingevoerd krijg ik de melding: Sorry, we konden het label niet aanmaken! Voor € 10,55 verzendkosten heb ik helemaal niets. De koper draagt de hoogste verzendkosten voor een product dat alleen on-line te koop is. Ik heb zo'n spijt van mijn aankoop bij FysioSupplies. Telefonisch contact verliep ook verschrikkelijk. Ik ben bijna aan de beurt, beller nr.1, word ik na 26 minuten wachten opeens doorgeschakeld naar de Engelstalige wachtrij waar ik nummer beller 4 ben. Op hun site staat “Het bieden van een team van specialisten dat u uitstekend kan adviseren”.
FysioSupplies.nl ontving mijn retour op 4 december 2023, vandaag 2-1-2024 heb ik mijn geld nog steeds niet terug gekregen.

Antwoord van FysioSupplies
al van september op een bestelling aan…
al van september op een bestelling aan het wachten. Telefonisch niet bereikbaar en ze antwoorden niet op mail! Regelrechte schande !

Bestelling niet ontvangen
Een dure bestelling geplaatst op 29 november waarbij ik direct een mail ontving met de levertijd van 4-6 dagen. Vervolgens op 11 december contact opgenomen dat ik nog niets heb gehoord/ontvangen, hierop heb ik 15 december een mail dat het de volgende dag wordt verstuurd. Het is inmiddels 28 december nog steeds NIETS binnen, en ik ontvang ook geen reactie meer op mijn vele mails. BIZAR.

KOOP HIER NOOIT.
KOOP HIER NOOIT.
Zie mijn laatste mail aan hun van 8 december. En hier ook weer niets op gehoord....
Goedendag mensen,
Ik moet wel zeggen dat het een hele kunst is om netjes te blijven naar jullie.....en dat lukt nu dus ook niet meer. De order is van 4 augustus 2023 dat is nu meer dan 4 maanden geleden.... en ik heb er inmiddels 10 mails aan gespendeerd....echt ongelofelijk. Ik heb echt nog nooit te maken gehad met zo'n ontzettend slecht bedrijf als jullie. Ongelofelijk. Dat je daar wilt werken denk ik dan. Bah bah bah.
Wat kunnen jullie een toezeggingen doen zonder ze na te komen. Dat je nog niet failliet bent.
Nou echt voor de laatste keer voordat ik externen ga inschakelen om mij te helpen deze inmiddels principecase afgehandeld te krijgen, wanneer krijg ik mijn geld terug? En let op, jullie hebben maar 1 zending naar mij toegestuurd. Niet 2x. Dat hebben jullie wel gezegd maar dat is niet gebeurd.

Antwoord van FysioSupplies
Wandelstok komt maar niet!
Omdat ik na een bekkenbreuk nog aan het revalideren ben heb ik een wandelstok besteld. Bestelling geplaatst op 28-11-2023. Ik kreeg vervolgens bericht dat de bestelling vertraagd was. Nieuwe levertijd 4 tot 6 dagen. Ondertussen mijn wandelstok op 25-123-2023 nog steeds niet ontvangen. Op mijn E- mailbericht wordt niet gereageerd. Telefonisch zijn ze is fysiosupplies.nl niet te bereiken.

Antwoord van FysioSupplies
Ik wacht al 2 weken op mijn pakket.
Ik wacht al 2 weken op mijn pakket.
Telefonisch niet bereikbaar en op mail reageren ze niet.

Na 2 maanden nog niets ontvangen. Bedrijf niet bereikbaar
Op 8 december bestelling gedaan en betaald. Toto op heden nog niets ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar en op mail wordt niet gereageerd.
Ondertussen 17 januari en nog niets ontvangen, ook geen reactie op deze review of mail. Lijkt er dus op dat dit oplichters zijn!

Antwoord van FysioSupplies
1 ster is eigenlijk nog te hoog!
1 ster is eigenlijk nog te hoog!
Op 23-11 een bestelling geplaatst welke op 6-12 online nog op verwerken stond. Contact opgenomen, bestelling wordt vandaag, uiterlijk morgen verzonden. Op 8-12 status nog steeds op verwerken en telefonisch contact opgenomen om bestelling te annuleren. Per email diezelfde dag nog de bevestiging gehad dat bestelling is geannuleerd. Op 20-12 ontvang ik ineens een email met bedankt voor uw bestelling en een factuur, status online nog steeds op verwerken. Getracht telefonisch contact op te nemen, telkens als ik de eerstvolgende was werd ik weer achteraan gezet. Na 46 minuten in de wacht te hebben gestaan maar weer besloten een email te sturen. Inmiddels 4-1-2024 en nog steeds geen antwoord of verwerking van de annulering, zijn we 1,5 maand verder. Voor een bedrijf dat fysio artikelen verkoopt aan meestal particulieren die vaak op korte termijn de artikelen nodig hebben vind ik dit een uiterst schandalige wijze om met klanten om te gaan, getuigd absoluut niet van enige servicegerichtheid. Inmiddels fysiocentrum, op wiens advies ik een artikel bij Fysiosupplies heb besteld, op de hoogte gesteld van deze wanpraktijken met als advies cliënten niet meer naar Fysiosupplies te verwijzen.

Geen gehoor
Op 4 december een bestelling geplaatst en betaald voor een bedrag van om en bij de 1700 euro. Op 13 december een mail gestuurd met de vraag naar mijn producten en nodige details, geen antwoord verkregen. Vandaag, 21 december via verschillende nummers geprobeerd om contact te nemen. Nergens gehoor gekregen!

Antwoord van FysioSupplies
geen levering, geen reactie servicedesk
Genoemde levertijden worden niet waargemaakt, Service desk (mail) reageert niet.

NIKS HIER BESTELLEN
NIKS HIER BESTELLEN! Ze komen hun afspraken niet na. Verwerken van orders kan 4 tot 6 dagen duren, dit is acceptabel. Maar als je heel lang op je bestelling moet wachten en niet de klantenservice afdeling kan bereiken is dit ERG voor een site die medische hulpmiddelen verkoopt.
Je wordt in de wacht gezet.
"Er zijn 8 mensen voor u".
Ben jij aan de beurt naar 20 minuten wachten, wordt je weer teruggezet naar nummer 8. Ik wacht 26 dagen op theraputty.
REACTIE op mijn recensie ( 2023 )van fysio supplies is 3 jaar later 10 maart 2026 ) hieronder te lezen op Trustpilot. Niemand mag dit bedrijf serious nemen!

Antwoord van FysioSupplies
Gebruiksaanwijzing kan duidelijker en…
Gebruiksaanwijzing kan duidelijker en prijs-kwaliteit verhouding kan gunstiger

Produkt proberen terug te sturen
Produkt proberen terug te sturen
Dubbel betaald voor retour want hun track&trace werkte niet bij afleverpunt.
Meerdere malen gemaild geen reactie tot op heden.Gebeld 5 wachtende voor mij na een half uur eindelijk aan de beurt? Niet dus als je aan de beurt bent
Geeft de automatische beantwoorden gelieve te mailen? Toen nog een keer geprobeerd 4 wachtenden voor mij en weer aan hetzelfde.retour is middels ontvangen door hun maar tot nu geen geld terug gehad en GEEN reaktie.
Ben benieuwd houd jullie ervan op de hoogte.Maar hier nog iets bestellen?
ABSOLUUT NIET!!!!!!!!!

Antwoord van FysioSupplies
7 weken wachttijd zonder enige…
7 weken wachttijd zonder enige informatie over de status van de bestelling behalve een standaardmail dat er is overgestapt op een ander systeem

Antwoord van FysioSupplies
Het werd netjes op tijd bezorgd.
Het werd netjes op tijd bezorgd.
En maakt mijn bedje heerlijk warm!

Helaas 1 product maar gekregen
Helaas 1 product maar gekregen, terwijl 2 producten besteld en beide producten vooraf betaald zijn en mooiste van alles; 1 product terug betaald gekregen en de andere niet!!!!!
Slecht
(Wat fijn een reactie na 2 jaar, maar terug betalen ho maar!