Heb een rugbrace besteld en betaald, en krijg geen bevestiging op mijn mail.. Dus stel ik mijn vraag via mail, antwoorden ze dat ik alleen gekeken had, greenshot gestuurd afschrift bank, maar krijg g... Toon meer
Nadat ik een brace had besteld werd ik toch wat ongerust door de negatieve reviews, maar de bestelling (direct leverbaar) is binnen 2 dagen geleverd! Ondertussen keurig op de hoogte gehouden met de tr... Toon meer
In maart een bestelling gedaan, deze terug moeten sturen ivm de levering die een aantal dagen langer duurde. Een retourlabel gekocht en vervolgens bleef het pakket terugkomen post nl gaf aan dat het l... Toon meer
Brace besteld die op voorraad zou zijn en binnen 3 a 5 werkdagen geleverd zou worden, ondertussen drie weken verder nog niks. Brace besteld voor een vakantie ondertussen weg zonder brace waardoor... Toon meer
Fysiotherapie & gezondheidsproducten FysioSupplies heeft een compleet en kwalitatief hoogwaardig assortiment gezondheidsproducten; van verbruiksmaterialen tot oefenmaterialen en van complete praktijkinrichtingen tot high-end-behandelapparatuur, geschikt voor fysiotherapie, revalidatie, oefentherapie en fitness. We werken samen met nationale en internationale gerenommeerde merken en we zijn exclusief leverancier van verschillende A-merken. Hiermee zijn we dé totaalleverancier voor de gezondheidsprofessional en gezondheidsbewuste consument. We bieden de fysiotherapeut en andere gezondheidsprofessionals toegevoegde waarde door in totaaloplossingen te denken. Ons team met specialisten gaat graag met u in gesprek om samen met u uw wensen en behoeften te bepalen en op basis hiervan de juiste oplossing te adviseren. Bijvoorbeeld op het gebied van praktijkinrichting, bij de aanschaf van gezondheidsproducten, zoals behandelapparatuur, maar we leveren ook opleidings- en financieringsmogelijkheden. Het delen van kennis zien wij ook als onderdeel van de totaaloplossing, dit doen we door geregeld artikelen over de trends en ontwikkelingen binnen de fysio- en gezondheidsbranche te plaatsen op onze blog en social mediakanalen.
Sylviuslaan 9, 9728 NS, Groningen, Nederland
- +31505492206
- info@fysiosupplies.nl
- www.fysiosupplies.nl
Heeft 45% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
ik had een rekening dubbel betaald
ik had een rekening dubbel betaald , kreeg heel snel retour betaling .
alles OK

Antwoord van FysioSupplies
Er waren wat problemen met overgang…
Er waren wat problemen met overgang naar een ander systeem. Als is prima opgelost, Dank!

Antwoord van FysioSupplies
Meer dan 2 weken op mijn bestelling…
Meer dan 2 weken op mijn bestelling gewacht, tussentijds zelf nog een e-mail gestuurd waarop geen reactie kwam.
Product wel naar tevredenheid.
Ik zou hier niet meer bestellen.

Lange levertijd
Veel te lange levertijd.
Klantenservice niet bereikbaar.
Telefonisch en mail ook niet.

Antwoord van FysioSupplies
het heeft zolang geduurd voordat we ons…
het heeft zolang geduurd voordat we ons product kregen dat ik het elders heb aangeschaft. Daarna opdracht geannuleerd dat kwam dus ook niet door en toch werd het product afgestuurd naar onze praktijk. Het gevolg is dat wij in principe niet meer bij jullie bestellen

Antwoord van FysioSupplies
Goed gereageerd na contact en het…
Goed gereageerd na contact en het bestelde snel bezorgd

Antwoord van FysioSupplies
Geen reactie en onbereikbaar!
2 artikelen besteld op 27 november. Binnen een uur een mail dat de verzending vertraagd is en 4-6 werkdagen zou kunnen duren. Nu 9 werkdagen later niets meer gehoord en dus ook niets geleverd. Bij contact met de klantenservice 15 minuten moeten luisten naar "u bent de eerstvolgende in de wachtrij" waarna bij 15 minuten ik werd doorverbonden met een nieuwe wachtrij "een ogenblik geduld" en weer "u bent de eerstvolgende in de wachtrij". Ik heb ze een mail gestuurd met de opdracht de bestelling te annuleren. Wordt dat niet gedaan, zal ik het aankoopbedrag (gelukkig via mijn creditcard gedaan) laten storneren.

Als ik een 0 kon geven
Als ik een 0 kon geven , deed ik dat. 19-11-2023 een bestelling geplaatst en betaald. Tot op heden niets gehoord. De telefoon wordt niet opgenomen, er komt gewoon een bandje voor met : er zijn nog 6 wachtenden voor u en na 30 minuten wachten wordt de verbinding verbroken. Er wordt niet gereageerd op meerdere mails. Kortom…..bestel hier niets.

Spullen niet gekregen
Spullen niet gekregen. geld ook weg en geen kontakt met bedrijf. Slecht

Niet bereikbaar, slechte communicatie
Vandaag 2x in de wacht gestaan voor een vraag over bestelling. Na 15 minuten in de wacht verbinding verbroken met nog 1 wachtende voor mij. Daarna weer achteraan sluiten en daarna u bent als eerst volgende
aan de beurt na weer 15 minuten wachten kreeg ik doodleuk de mededeling de verbinding wordt verbroken omdat het te druk is ??? Bestelling op 18 november geplaatst. Op 20 november mail met de wachttijd bedraagt 4-6 werkdagen en daarna tot op heden 6 december niets meer gehoord. Slechte communicatie.

Besteld artikel nooit geleverd
Besteld artikel nooit geleverd. Geen reactie op mails. Geld is natuurlijk wel van mijn kredietkaart gedebiteerd! Dit is oplichterij!

Antwoord van FysioSupplies
Vreselijk! Lange wachttijden en niet bereikbaar
21 november een bestelling geplaatst. Daarna bericht gehad dat het 4-6 ging duren tot het pakket verzonden zou worden. Het is inmiddels 5 dec en ik heb nog geen verzendlink. Er staat een verkeerd telefoonnummer in de mail. Bij eindelijk het goede nummer bellen na 15 minuten in de wachtrij ben je de eerstvolgende om vervolgens opeens weer 6 wachtenden voor je te hebben. Wat een blamage. Hier bestel ik nooit meer!

Antwoord van FysioSupplies
Goede producten voor een nette prijs
Goede producten voor een nette prijs. Door de drukte was het even onduidelijk wanneer de levering zou zijn maar na een berichtje werd het snel geleverd.