Heb een rugbrace besteld en betaald, en krijg geen bevestiging op mijn mail.. Dus stel ik mijn vraag via mail, antwoorden ze dat ik alleen gekeken had, greenshot gestuurd afschrift bank, maar krijg g... Toon meer

Nadat ik een brace had besteld werd ik toch wat ongerust door de negatieve reviews, maar de bestelling (direct leverbaar) is binnen 2 dagen geleverd! Ondertussen keurig op de hoogte gehouden met de tr... Toon meer

In maart een bestelling gedaan, deze terug moeten sturen ivm de levering die een aantal dagen langer duurde. Een retourlabel gekocht en vervolgens bleef het pakket terugkomen post nl gaf aan dat het l... Toon meer

Brace besteld die op voorraad zou zijn en binnen 3 a 5 werkdagen geleverd zou worden, ondertussen drie weken verder nog niks. Brace besteld voor een vakantie ondertussen weg zonder brace waardoor... Toon meer

1. Fysiotherapiebenodigdheden leverancier
  2. Fitness- en voedingsservice

Fysiotherapie & gezondheidsproducten FysioSupplies heeft een compleet en kwalitatief hoogwaardig assortiment gezondheidsproducten; van verbruiksmaterialen tot oefenmaterialen en van complete praktijkinrichtingen tot high-end-behandelapparatuur, geschikt voor fysiotherapie, revalidatie, oefentherapie en fitness. We werken samen met nationale en internationale gerenommeerde merken en we zijn exclusief leverancier van verschillende A-merken. Hiermee zijn we dé totaalleverancier voor de gezondheidsprofessional en gezondheidsbewuste consument. We bieden de fysiotherapeut en andere gezondheidsprofessionals toegevoegde waarde door in totaaloplossingen te denken. Ons team met specialisten gaat graag met u in gesprek om samen met u uw wensen en behoeften te bepalen en op basis hiervan de juiste oplossing te adviseren. Bijvoorbeeld op het gebied van praktijkinrichting, bij de aanschaf van gezondheidsproducten, zoals behandelapparatuur, maar we leveren ook opleidings- en financieringsmogelijkheden. Het delen van kennis zien wij ook als onderdeel van de totaaloplossing, dit doen we door geregeld artikelen over de trends en ontwikkelingen binnen de fysio- en gezondheidsbranche te plaatsen op onze blog en social mediakanalen.

2,7

Alle reviews

(4.425)

28 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Had betaald en pas 2,5 week later kreeg…

Had betaald en pas 2,5 week later kreeg ik het bestelde thuis gestuurd .
Gebeld , maar niemand bereikbaar .
Sorry maar ga u niet aanbevelen en zal ook niets meer bestellen bij u .

24 oktober 2023

Beste klant,

Dank voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat uw bestelling uit 2023 vertraagd is geleverd en dat u niemand heeft kunnen bereiken via onze klantenservice. Wij begrijpen dat dit frustrerend is en betreuren dat uw ervaring niet is zoals wij die voor onze klanten willen bieden.

Aangezien het om een oudere bestelling gaat, kunnen wij helaas geen verdere actie ondernemen. Uw feedback nemen wij echter serieus en gebruiken we om onze processen en communicatie te verbeteren, zodat soortgelijke situaties in de toekomst worden voorkomen.

Dag ernaar geleverd top

Dag ernaar geleverd top

24 oktober 2023

Beste klant,

Dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd en dat alles naar wens was. We waarderen uw vertrouwen en kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Team Fysiosupplies

Eenvoudige bestelling helemaal goed…

Eenvoudige bestelling helemaal goed gegaan. Geen bijzonderheden. Snel en soepel.

30 oktober 2023

Beste klant,

Dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat uw bestelling soepel en snel is verlopen. We waarderen uw vertrouwen en hopen u ook in de toekomst van dienst te mogen zijn.

Rampzalige klantenservice

Ik heb de persoon aan de telefoon 10 keer moeten uitleggen wat het probleem was, (na 20 min. inbellen en 2 keer van de lijn te zijn gegooid). Daarna kreeg ik telefoon omdat ze toch niet goed begreep welk onderdeel van de zending ontbrak

Beste klant,

Dank voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat u problemen heeft ervaren met de telefonische klantenservice en dat er verwarring was over uw bestelling uit 2023. Wij begrijpen dat dit frustrerend is en betreuren dat uw ervaring niet is zoals wij die voor onze klanten willen bieden.

Omdat het om een oudere bestelling gaat, kunnen wij helaas geen verdere actie ondernemen. Uw feedback nemen wij echter serieus en gebruiken we om onze processen en communicatie te verbeteren, zodat soortgelijke situaties in de toekomst worden voorkomen.

Zeer slechte service

Op de website blijft staan dat snel geleverd kan worden. Feitelijk zijn er al maanden problemen met leveren en ook geld retourneren blijkt maar niet te gaan lukken..... Het enige wat snel gaat is reviews beantwoorden maar wat heb je daaraan?!

2 december 2023

Beste klant,

Dank voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met levering en retourafhandeling uit 2023 niet naar wens is verlopen. Wij begrijpen dat dit frustrerend is en betreuren dat uw ervaring niet is zoals wij die voor onze klanten willen bieden.

Omdat het om een oudere bestelling gaat, kunnen wij helaas geen verdere actie ondernemen. We nemen uw feedback echter serieus en gebruiken deze om onze processen en communicatie te verbeteren, zodat soortgelijke situaties in de toekomst worden voorkomen.

Reageren niet op mail !

Reageren niet op mail !
Medewerker gesproken zij heeft mail naar haar collega gestuurd om het in orde te maken .
Mail niet gestuurd naar haar collega om het in orde te maken maar naar mij .
Gereageerd op de mail maar geen reactie terug !! Herma of Helga was de naam van de collega vlgs mij om de retour in behandeling te nemen . Heb via track and trace dat hij afgeleverd is bij jullie

Beste klant,

Dank voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met de retourafhandeling uit 2023 niet soepel is verlopen en dat u geen reactie heeft ontvangen op uw mails. Wij begrijpen dat dit frustrerend is en betreuren dat uw ervaring niet is zoals wij die voor onze klanten willen bieden.

Team Fysiosupplies

Al twee maanden terug iets besteld

Al twee maanden terug iets besteld, geen gehoor, geen contact, maar wel mijn geld kwijt!!!! Verander iets aan jullie waardeloos systeem!

1 december 2023

Beste klant,

Dank voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat uw bestelling uit 2023 niet is geleverd en dat u geen contact heeft kunnen krijgen. Wij begrijpen dat dit zeer frustrerend is en betreuren dat uw ervaring niet is zoals wij die voor onze klanten willen bieden.

Team Fysiosupplies

slechte communicatie over levering. Niet bereikbaar!

Geen geldige track & trace code.. Jullie waren niet bereikbaar en ik kreeg geen antwoord op mail. Wel had ik alles netjes betaald.
Uiteindelijk bleek de bestelling al 7 dagen bij het afhaalpunt te liggen. Gelukkig belden ze vanuit dit afhaalpunt i.p.v. de levering naar jullie terug te sturen.
Slechte service van fysio Supplies die ik niet gewend ben.... Communicatie is ronduit slecht en dit maakt het gevoelsmatig onbetrouwbaar om aankopen online te doen.
Ik ben wel blij dat de bestelling uiteindelijk goed terecht is gekomen.

Beste klant,

Dank voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat de communicatie rondom uw bestelling uit 2023 niet soepel is verlopen. Wij begrijpen dat dit frustrerend is en betreuren dat uw ervaring niet is zoals wij die voor onze klanten willen bieden.

Fijn om te horen dat uw bestelling uiteindelijk goed is aangekomen. Uw feedback nemen wij serieus en gebruiken we om onze processen en communicatie te verbeteren, zodat soortgelijke situaties in de toekomst beter verlopen.

Ben tevreden

Ik heb het via internet besteld, en dat ging prima had de zelfde brace besteld die ik al had en ben daar erg tevreden over!

Beste klant,

Dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat uw bestelling via internet goed is verlopen en dat u tevreden bent met de brace. We waarderen uw vertrouwen en hopen u ook in de toekomst van dienst te mogen zijn.

Team Fysiosupplies

Super fijn dat ze het product hadden…

Super fijn dat ze het product hadden wat ik zocht.
Levering duurde wat langer en ik had het fijn gevonden als ze tussendoor nog even gecommuniceerd hadden hoe lang het nog zou duren voordat het product er zou zijn.
Verder Prima!

Beste klant,

Dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat u het product heeft kunnen vinden dat u zocht. We begrijpen dat het prettig zou zijn geweest om tussentijdse communicatie over de levering te ontvangen en nemen uw feedback hier serieus. Fijn dat u verder tevreden bent!

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Lang wachten op je bestelling. Contact leggen met de klantenservice kan niet, je wordt elke keer in de wacht gezet. Op de mail reageren ze niet. Producten worden niet op tijd geleverd! NIET BESTELLEN HIER!

29 november 2023

Beste klant,

Dank voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat uw bestelling uit 2023 niet op tijd is geleverd en dat u geen gehoor heeft gekregen via onze klantenservice. Wij begrijpen dat dit frustrerend is en betreuren dat uw ervaring niet is zoals wij die voor onze klanten willen bieden.

Totaal onbereikbaar bedrijf

Bedrijf is totaal onbereikbaar per telefoon, mail en social media. Op 20 oktober bestelling geplaats, dus meer dan een maand geleden. Niets meer van gehoord maar ze sturen wel voortdurend advertenties met aanbiedingen. Het leek betrouwbaar maar dat is het dus niet. Nooit meer iets bestellen daar.

29 november 2023

Beste klant,

Dank voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat uw bestelling van oktober 2023 niet is ontvangen en dat u geen contact heeft kunnen krijgen via onze klantenservice. Wij begrijpen dat dit erg frustrerend is en betreuren dat uw ervaring niet is zoals wij die voor onze klanten willen bieden.

Beste klant,

Dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat uw bestelling snel en goed is geleverd. We waarderen uw vertrouwen en kijken ernaar uit u ook in de toekomst van dienst te mogen zijn.

Brace tenniselleboog

Ben tevreden over het product en de service van fysiosupplies.

18 oktober 2023

Beste klant,

Dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent met zowel het product als onze service. We waarderen uw vertrouwen en kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Team Fysiosupplies

Niet bereikbaar.Wat er mis ging was dat ik de verkeerde…

Wat er mis ging was dat ik de verkeerde maat had besteld. De bestelling was al weg en ik kon de order niet meer ongedaan maken. Ik heb getracht telefonisch contact te krijgen maar helaas na drie keer bellen heb ik geen antwoord gekregen. Ik heb daarna een mail gestuurd maar daar werd ook niet op geregeerd. Ik ga nu mijn handschoenen retour sturen. Ik ga nu mijn handschoenen terug sturen dieik inmiddels wel heb ontvangen.

25 november 2023

Beste klant,

Dank voor uw bericht. Fijn dat u de bestelling uiteindelijk heeft ontvangen. Het spijt ons dat u problemen heeft ondervonden met het telefonisch contact en dat er geen reactie op uw mail kwam. Wij begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en betreuren dat uw ervaring niet soepel verliep.

We waarderen uw feedback, omdat dit ons helpt onze processen en communicatie te verbeteren voor toekomstige bestellingen.

Doen wat nodig is

Gedegen onderzoek, hulp en oefeningen voor thuis. Geen ellenlange therapie maar dát wat nodig was. Heb ik nu nóg wat aan
Een reactie in 2026 op een recensie van 2023 heb ik dan weer niets aan 😂

4 juli 2023

Beste klant,

Hartelijk dank voor je bericht! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de begeleiding en oefeningen voor thuis en dat het precies was wat je nodig had.

We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring te delen. Dit motiveert ons team om onze service en producten gericht en effectief te blijven aanbieden.

Slecht

Zeer, zeer slecht! Oplichters! Schrijven wel gelijk geld af maar nemen verder geen contact op over je order, zijn niet bereikbaar. En je wel bombarderen met advertenties.

Wacht al een maand op bestelling of bericht.

24 november 2023

Beste klant,

Dank voor je bericht. Het spijt ons zeer te horen dat je bestelling nog niet geleverd is, dat je geen reactie hebt ontvangen en dat onze communicatie hierin tekort is geschoten. We begrijpen dat dit erg frustrerend is en absoluut niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Hoewel dit een oudere bestelling betreft, nemen we je feedback serieus. We gebruiken opmerkingen zoals deze om onze leveringsprocessen, bereikbaarheid en klantcommunicatie te verbeteren, zodat dit in de toekomst sneller en duidelijker verloopt.

Dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Team Fysiosupplies

Na een maand nog niets ontvangen

Een maand geleden een bestelling geplaatst over €100. ordernummer 20000186458
Nog niets ontvangen. Na meerdere malen getracht contact te zoeken, geen gehoor behalve herhaaldelijk: uw bestelling is vertraagd.

22 november 2023

Beste klant,

Dank voor je bericht. Het spijt ons te horen dat je bestelling uit 2023 destijds niet naar wens is verlopen en dat dit tot frustratie heeft geleid. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Door recente veranderingen binnen ons bedrijf hebben we niet proactief gebruikgemaakt van dit reviewplatform. Desondanks vinden we het belangrijk en professioneel om altijd te reageren op feedback van onze klanten.

Hoewel de betreffende orders inmiddels te oud zijn voor verdere actie, nemen we je opmerkingen zeer serieus. We gebruiken feedback zoals deze om onze processen, communicatie en service continu te verbeteren, zodat toekomstige bestellingen sneller en duidelijker verlopen.

We waarderen je feedback enorm, omdat het ons helpt onze service te optimaliseren. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Supersnelle en correcte levering

Overzichtelijke en zeer complete webshop. Vrijdagavond besteld, zaterdagmiddag mijn bestelling bezorgd. Dank!

Beste klant,

Hartelijk dank voor je bericht! Fijn om te horen dat je onze webshop overzichtelijk en compleet vindt, en dat je bestelling snel geleverd is.

We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring te delen. Dit motiveert ons team om onze service en leveringen efficiënt en klantgericht te blijven aanbieden.

Team Fysiosupplies

Bijna 8 weken na bestelling nog steeds…

Bijna 8 weken na bestelling nog steeds niet alles ontvangen. Telkens mail sturen na incomplete zendingen.
Voorheen was het prima, nu dramatisch. Oorzaak was volgens zeggen nieuw systeem. Maar kan me niet voorstellen dat dat na 2 maanden nog niet goed is.

3 november 2023

Beste klant,

Dank voor je bericht. Het spijt ons te horen dat je bestelling bijna 8 weken na plaatsing nog steeds niet volledig is geleverd en dat je herhaaldelijk mails moest sturen over incomplete zendingen. We begrijpen dat dit erg frustrerend is en zeker niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Door recente veranderingen binnen ons bedrijf, waaronder een nieuw systeem, zijn sommige processen tijdelijk niet optimaal verlopen. Hoewel de betreffende bestelling inmiddels oud is en we hier geen verdere actie meer op kunnen ondernemen, nemen we je feedback zeer serieus. We gebruiken opmerkingen zoals deze om onze interne processen en communicatie te verbeteren, zodat toekomstige bestellingen sneller en vollediger worden afgehandeld.

Dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.