Lees wat reviewers zeggen
Bra pris på mobil (billigare än andra butiker), bra deal på skärmskydd och skal. Bra service med installation, fick även hjälp med mobilt bank-id, swish, ansikts- och fingeravtrycksinloggning oc... Toon meer
Fredagkväll och tappade telefon som dog. Panik och snabbt iväg till Gigamax i Sickla. Felsökning och snabb hjälp vilket resulterade i att jag mycket nöjd lämnade med min telefon som nu fungerar. Mycke... Toon meer
Proffsigt ställe med trevligt bemötande. Fick hjälp med både råd, rekommendationer om vilken som var den bästa åtgärden för mitt problem. Supersnabb service och dessutom fräschade de till min andra l... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Laga Iphone, laga Ipad, laga Samsung, laga HTC Och Sony hos Gigamex. Vi ger alltid garanti på vårt arbete och vill du kan vi laga medan du väntar.
Contactgegevens
Zweden
- www.gigamex.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Bra service!!
Utmärkt service och väldigt kunnig…
Utmärkt service och väldigt kunnig personal!
Jag fick exakt den hjälpen jag behövde
Bytte sprucken mobilskärm på iPhone14
Bytte sprucken mobilskärm på iPhone14. Var klart inom 1 timme efter drop in och funkade alldeles utmärkt. Jättetrevlig personal. Jag köpte den dyraste varianten men fick till mig att de inte tyckte den funkade bra utan tog snäppet under. Tänker att många antagligen inte sagt att det gick ner och tagit betalt för den dyra ändå. Kändes väldigt seriöst
Mycket bra service
Köpte laddare det gick jätte smidigt
Köpte laddare det gick jätte smidigt. Service på toppnivå.
Fixat mobilen och är nöjd med…
Fixat mobilen och är nöjd med kundbemötande
Dem har sjukt bra personal
Dem har sjukt bra personal, trevliga och bra priser! Jag rekommenderar att köpa från dem!!!
De har bra mätril och bra service 🙏
Mycket bra service
För bra företag!
För bra företag!! Har hjälpt mig med att fixa min mobil som hade laggat och skärmen var förstörd..
Fick bra pris på min mobil
Kvalitet 10 av 10
Otroligt bra service
Otroligt bra service, trevlig bemötande och pålitliga
Den var underbar fick snabb och smidig hjälp
Den var underbar fick snabb hjälp
Bra service!
Bra pris på mobil (billigare än andra butiker), bra deal på skärmskydd och skal. Bra service med installation, fick även hjälp med mobilt bank-id, swish, ansikts- och fingeravtrycksinloggning och sånt.
Jag uppskattar verkligen att de tar sig tid för sina kunder! Mitt ärende var dessutom extra komplicerat då min gamla vikbara telefon knappt gick att öppna, men de gav sig inte utan fick till allt helt perfekt till slut.
Proffsig påsättning av skärmskydd, måste jag också säga. Det syns knappt alls (blir ju lätt bubbligt annars).
Tack för bra hjälp idag! 😀
Topp-service av Basir
Topp-service av Basir. Mkt kunnig o service-minded!
Mycket seriös butik och mobilreparatör…
Mycket seriös butik och mobilreparatör och trevlig personal.
Bytte batteri och Lightningkontakt på en Iphone 14 pro max.
Lite dyrt men ordentligt gjort.
Lär garanterat återkomma i framtiden om reparation behövs.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.