Bytte sprucken mobilskärm på iPhone14. Var klart inom 1 timme efter drop in och funkade alldeles utmärkt. Jättetrevlig personal. Jag köpte den dyraste varianten men fick till mig att de inte tyckte de... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bra pris på mobil (billigare än andra butiker), bra deal på skärmskydd och skal. Bra service med installation, fick även hjälp med mobilt bank-id, swish, ansikts- och fingeravtrycksinloggning oc... Toon meer
Fredagkväll och tappade telefon som dog. Panik och snabbt iväg till Gigamax i Sickla. Felsökning och snabb hjälp vilket resulterade i att jag mycket nöjd lämnade med min telefon som nu fungerar. Mycke... Toon meer
Proffsigt ställe med trevligt bemötande. Fick hjälp med både råd, rekommendationer om vilken som var den bästa åtgärden för mitt problem. Supersnabb service och dessutom fräschade de till min andra l... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Laga Iphone, laga Ipad, laga Samsung, laga HTC Och Sony hos Gigamex. Vi ger alltid garanti på vårt arbete och vill du kan vi laga medan du väntar.
Contactgegevens
Zweden
- www.gigamex.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Snabb och proffsig service
Snabb och proffsig service, fick ny mobil och allt från den gamla överfört på en timme!
Supersnabb hjälp
Supersnabb hjälp med min lur när den inte gick att ladda. Löste problemet på c:a 1 minut. Toppen och rekommenderas starkt!
Jätte bra service
Jätte bra service, super nöjd, rekommenderar starkt!
Jättebra service och väldigt snabba
Jättebra service och väldigt snabba. Rekommenderar starkt att åka o fixa här.
Väldigt bra service.
Väldigt bra service.
Kan ingen om datorn men vill byta ram kort på den. Det var en låg dag så var den klar på mindre än 2 timmar.
Tydliga och trevliga
Så trevliga, bra priser och är väldigt nöjd med min mobil efter skärmbytet hos dem. De är tydliga och tillmötesgående och jag kommer definitivt komma tillbaka nästa gång jag får en skada på mobilen. Tack!
Jätte bra Service jätte nöjd
Jag lagade min mobil i augusti och…
Jag lagade min mobil i augusti och behövde laga igen i oktober. Men fick gratis skal, plus massa rabatter på skärmskydd samt lagningen
Köpte en begagnad iPhone och är väldigt…
Köpte en begagnad iPhone och är väldigt nöjd med den. Personal är kunnig o hjälpsam o svarar på alla frågor du ställer.
Jag rekommenderar varmt denna butik i Sickla. Tveka inte om du har problem med din telefon. Lovar att du får bra hjälp.
Bästa servicen
Trevlig försäljare
Trevlig försäljare, han uppmärksammade mina behov och hjälpte mig med dem!
Rekommenderar!
Jag kan verkligen rekommendera gigamex…
Jag kan verkligen rekommendera gigamex i Sickla
Fick bra hjälp av en trevlig kille som…
Fick bra hjälp av en trevlig kille som verkligen engagerade sig i mitt ärende!
Fantastiskt bra hjälp och service
Fantastiskt bra hjälp och service. Hänsyn till att vår dotter är döv och noggrann att hon skulle få infon också. Nu hemma med ny snygg begagnad mobil 👍
Extremt proffsigt!
Superbra bemötande och så trevliga. Tyvärr mycket folk pga det fantastiska bemötandet så kom i tid!
Snabbt o smidigt
Snabbt o smidigt. Trevlig bemötande!
Vi kommer tillbaka
Dit is Trustpilot