Gigi Amsterdams
Oh, ik ben erin getuind! Jurk besteld en PostNL mailde al: er komt een pakketje uit China voor u. En ja hoor, Ali Express of Shein kwaliteit is mooier. Totaal niet zoals op de foto. Terugsturen kan, g... Toon meer
Krijg snel antwoord op vragen, vaak mail over hoe en waar pakket is. Tot zover oke maar nu blijkt (ook eigen domme schuld, niet gelezen!!) dat mocht een artikel niet goed zijn dit terug naar China moe... Toon meer
Mensen keken ook naar
Slechte kwaliteit
Slechte kwaliteit, dropship uit China. Geen retour adres in Nederland
Waardeloze kwaliteit - scam!
Waardeloze kwaliteit, slecht stof (niks zoals geadverteerd wordt) en de maten zijn veel te klein. Retourbeleid = zelf terugsturen naar China tegen hoge verzendkosten (ondanks '60 dagen retourbeleid - gratis verzending' in hun mail). Misleiding door te doen alsof dit een Nederlands bedrijf zou zijn ("Gigi Amsterdam"). Als tegemoetkoming willen ze een klein deel van de aankoopprijs terugstorten en mag je de hemden houden (als poetsdoeken)
Gigi Amsterdam is fake
Zelfde ervaring als anderen. Slechte kwaliteit, verkeerde kleur opgestuurd en bij retour verzoek geen antwoord op de retourprocedure. Nooit bestellen, het is een flop.
NEP profiel
NEP profiel. Ik betaalde correct en heb een betaalbewijs.
Een dag later kreeg ik via mijn mailbox melding dat mijn winkelmandje niet volledig was afgewerkt. Om me te stimuleren om dit alsnog in orde te brengen, werd er 5 procent extra korting gegeven. Toen ik de mail trachtte te beantwoorden, kwam de reply dat het adres niet meer in gebruik was. Pure schande.
Sluit mij aan bij alle andere reviews
Sluit mij aan bij alle andere reviews. Hemden ontvangen en waarschijnlijk pure namaak van het origineel waarmee werd geadverteerd.
OPLICHTERS!!
Hetzelfde verhaal als hieronder.
Waardeloze kwaliteit en als je het retour wilt sturen krijg je een adres in china toegestuurd waar je het naartoe mag sturen. Of 40% van de aanschafprijs terug gestort op je rekening.
Stelletje oplichters, niks bestellen hier!!!
Pure oplichterij
Na lang wachten toch drie ‘hemden’ ontvangen, eerder samengegooide stukken stof. Volstrekt onaanvaardbare kwaliteit (keukenhanddoekstof, volledig gekreukt), lijkt in het geheel niet op de (stretchy) stof in de publiciteit, maatvoering onbestaande, geen retourformulier gevoegd, enz. #gigi-amsterdams.nl is dus oplichting. We zullen zien of er nog een mogelijkheid bestaat om de centen te recupereren, maar ik vrees ervoor.
TRAP ER NIET IN, HET ZIJN OPLICHTERS
TRAP ER NIET IN. Het zijn OPLICHTERS !!!
Ik ben er wel ingetrapt. 3 overhemden besteld, zijn niet geleverd. Track&Trace en website zijn niet meer bereikbaar. Heb betaling met IDeal gedaan, geld kan je niet terugboeken.
Heb aangifte gedaan bij Politie van internet oplichting.
Geen ster waardig
Geen ster waardig. Waardeloze kwaliteit. Site al aantal dagen uit de lucht. Domeinnaam staat geregistreerd bij tucows.com (Canada). Ugowear.nl hetzelfde verhaal, gelijk aan een flinke lijst van partijen die hetzelfde product aanbieden
Beide ‘bedrijven’ voeren als adres Asterweg 19 te Amsterdam. Zal gerust ook nep zijn.😡. Review sturen naar info@ is zinloos. Bounced!
Van naam veranderd naar ugowear.nl
Koppel dit aan
ugowear.nl
Gigi website is niet meer in de lucht
Maar kreeg nu weer een nieuwe site met dezelfde kleding foto’s
OPLICHTING
Na bestelling krijg je pas te horen dat het 10 tot 20 werkdagen (!) kan duren. En dan komt het nog niet, bedrijf niet meer te mailen en site uit de lucht. Kortom OPLICHTERS! Zijn ook érg actief (geweest) op Facebook.
Opgelicht
Opgelicht, betaald en niks ontvangen. Website inmiddels uit de lucht! Pakket niet meer te traceren. Te snel besteld en niet gecontroleerd of deze site betrouwbaar was. Dom! Niets bestellen mocht er nog iets online komen onder deze naam.
Oplichters
Oplichters! Na enkele weken te hebben gewacht ontvang je de bestelling. 2 verschillende kleuren overhemden besteld. 2 dezelfde kleuren ontvangen. Geen retourlabel ontvangen. Site is uit de lucht. Geld kwijt! NIET BESTELLEN op en via deze SITE!! Stelletje oplichters zijn het!
Oplichters
GiGi is nu opeens UGO.
GiGi is nu opeens UGO.
Had beter moeten lezen voordat ik hier aan begon.
Oplichters!
Niet doen dus
Bagger
Product voldoet niet aan de verwachting, inferieure kwaliteit, kleurstelling komt niet overeen zoals is voorgesteld, en maatvoering klopt helemaal geen drol van.
Site is uit de lucht en men is ook niet meer bereikbaar. Inmiddels aangifte gedaan bij Politie van internetoplichting.
Erg jammer van mijn zuur verdiende centjes. Volgende keer gewoon weer naar de kledingwinkel in ons dorp
OPLICHTERS!
alles gaat mis
alles gaat mis! oplichters. chinese hollanders van mijn kl...ten
Zeer slecht, koop hier niet!
Zeer slecht. Mensen koop hier niet.
Heb geprobeerd direct na mijn bestelling de order te annuleren, de order had toen nog de status van 'in bewerking'. Kreeg antwoord in het Nederlands dat het doorgeven was aan het magazijn in China. Vervolgens hoor je niets meer. Na een vervolg mail nog maar eens gevraagd hoe het stond met de annulering en kreeg toen een reactie dat er nog geen antwoord van het magazijn was ontvangen. Dit heeft zich 2x herhaald en uit eindelijk na 3 weken werden de blouses alsnog geleverd.
2 blouses besteld uit "Amsterdam" blijkt het gewoon China te zijn met het zelfde Chinees kwaliteit stof. Slecht dus.
Maten XXL blijken kindermaten te zijn die voor mijn 13 jarige zoon nog te klein zijn.....
Geen reactie op het retourbeleid waar je ook nog 30 euro aan verzendkosten kwijt bent en dan maar hopen dat je je geld überhaupt terug gaat krijgen.