Geen ster waardig. Waardeloze kwaliteit. Site al aantal dagen uit de lucht. Domeinnaam staat geregistreerd bij tucows.com (Canada). Ugowear.nl hetzelfde verhaal, gelijk aan een flinke lijst van parti... Toon meer
Gigi Amsterdams
Oh, ik ben erin getuind! Jurk besteld en PostNL mailde al: er komt een pakketje uit China voor u. En ja hoor, Ali Express of Shein kwaliteit is mooier. Totaal niet zoals op de foto. Terugsturen kan, g... Toon meer
Waardeloze kwaliteit, slecht stof (niks zoals geadverteerd wordt) en de maten zijn veel te klein. Retourbeleid = zelf terugsturen naar China tegen hoge verzendkosten (ondanks '60 dagen retourbeleid -... Toon meer
Mensen keken ook naar
Absolute scam
Absolute scam. Pakket arriveert uiteindelijk wel, maar bestelde overhemden blijken van zeer inferieure kwaliteit en veel te klein (L besteld, is al groter dan mijn normale M). Terugsturen kan wel, maar moet voor veel geld (verzendkosten) naar China, niet naar Amsterdam waar bedrijf gevestigd leek en waar ik dacht dat bestelling plaatsvond. Geld ontvang je pas als artikelen in China weer terug zijn en daar gecontroleerd. Lijkt me illusie dat dit goed gaat. Site gigi-amsterdams overigens op dit moment onbereikbaar, zal wel teken aan de wand zijn….
Let op: lijkt nu verder te zijn gegaan onder naam ugowear.nl!!!!
Niet doen!
Nederlandse winkel denk je..Blijkt het pakketje ineens uit China te komen. Z.g.n. trackingcode is ineens verdwenen.Evenals de website. Als er uberhaupt ooit iets gaat arriveren dan zal dat hoogstwaarschijnlijk een infereur Chinees produkt zijn.
Puur oplichting...niet doen!
Puur oplichting...niet doen!! Koop alleen en betrouwbare en bekende webwinkels...
Slechte Chinese kwaliteit en maatvoering slecht
Niet bestellen. Maatvoering klopt niet. Goedkope rommel uit China. Had ik inderdaad de reviews maar eerder gelezen. Wordt wel geleverd (na een paar week). Ik had een jas besteld, maar veel te klein. Ik had maat XL gekocht, maar minimaal 10 cm te kleine mouwen, denk ik nog klein voor een maat S. Ik neem ook niet de moeite om terug te sturen.
Het zijn bedriegers
Het zijn bedriegers jammer dat ik niet van te voren de recensies heb gelezen.
Wat een bagger geen stretch stof niets klopt bagger uit China.
Mensen koop niet bij deze bedriegers.
Zo slecht
Zo slecht, blouse lijkt niet op het filmpje wat je ziet. Geen stretch, maat xl gekocht maar onze zoon die normaal s heeft kan hem net aan. Weet nog niet of dat gaat gebeuren want het is echt een blouse van niks. Zo stom dat ik hier toch weer ingetrapt ben, koop bijna nooit iets op een site die ik niet ken. Neem niet eens de moeite om deze terug te sturen.
Oplichters
Oplichters ! Anders dan de naam doet vermoeden zit er hier een chinees achter!! Pas dus goed op, als je al wat krigt komt het uit china met dezelfde teleurstellende kwaliteit! Terug sturen is dan onbetaalbbaar! Koop hier dus niets ik ben er met mijn volle verstand door de naam toch ingetrapt! SSTOM DUS!!pure misleiding
Dit zijn oplichters
Dit zijn oplichters, niets binnen gekregen.
Site is verdwenen!
Wat een ellende..
Wat een ellende... moet nu nog jaren het hoongelach van mijn vrouw aanhoren. Had ik maar even gecheckt:-(
De maat klopt van geen kanten en de kwaliteit is bagger...
Voor het geval ik het nog moet zeggen... Niets bestellen bij deze site!!!
Jeroen
Product is niet verzonden.
Product is niet verzonden.
Blijkt uit China te komen
Website nu ook niet meer bereikbaar
Wat een boevenbende
Wat een boevenbende. Twee dezelfde shirts gekocht. Materiaal en model zijn verschillend. Goedkope bagger. Ok, niets aan de hand zou je zeggen. Retourneren en geld terug. Wat blijkt, je moet op eigen kosten retourneren naar CHINA! Black listen deze gasten!
Adverteren via Facebook
Adverteren via Facebook,
Product wat je krijgt is inferieur van kwaliteit.
Blijkt dat je het moet terugsturen naar China.
Ze reageren nergens meer op.
Ook Ami Amsterdam heeft datzelfde adres in China te hebben.
Gewoon Dropshipping met AliExpress.
Is Chinees die een Nederlandse website…
Is Chinees die een Nederlandse website heeft gekocht. Producten zijn niet zoals omschreven. Levertijd is weken en product is slechte kwaliteit. Ik ben er weer ingetrapt. Er is geen Nederlandse winkel btw..
Niet bestellen hier
Niet bestellen hier!
Is Nederlands bedrijf met Chinese fabriek. Ali express spullen en dito kwaliteit. Retourneren is op eigen kosten naar China en niet naar Nederlands adres.
Waardeloos bedrijf.
Niet bestellen
Krijg snel antwoord op vragen, vaak mail over hoe en waar pakket is. Tot zover oke maar nu blijkt (ook eigen domme schuld, niet gelezen!!) dat mocht een artikel niet goed zijn dit terug naar China moet! Kosten rond de 25 euro. Belachelijk als je Amsterdam in je naam hebt. Erg misleidend en uiteraard veel te duur in verhouding tot bv mijn bestelling van 80 euro...niet bestellen tenzij je zeker bent dat het produkt echt klopt en goed is!!! Maar ja dat is voor mij nu te laat😡😡
Belachelijke maatvoering
Chips, reviews niet gelezen en zelfde probleem, veel te kleine maatvoering dus gereclameerd. Wel reactie gekregen en teruggegeven, dus afwachten. Verder geen tel nr en website bestaat niet.
Kortom : NIET BESTELLEN !!!!!!!!!
Mensen let op
Mensen let op! Je besteld hier niet in Amsterdam maar bij Ali Express in China 🇨🇳. Retourneren kan niet! Ik ben €90 kwijt.
1 ster nog teveel
1 ster nog teveel
Retour kan dus niet
Blijf maar mailen maar geen reactie
Hier nooit kopen wat een troep en geld weg
80 euro opgelichty
Shit uit China
Ja hoor, shit uit China. Reviews lezen .. altijd!
Veel te klein, L besteld en ik heb normaal altijd M, krijg ik een M/L. Hier past geen eens een kind in. En de mouwen zijn abnormaal lang. Wat een bagger! En de stof, lijkt wel of je een parachute aan trekt. De rits, goedkope kwaliteit. En het erge, kan er geen eens een poetsdoek van maken want het absorbeert niets. En de klantenservice, die laat niets horen. Typisch geval van dropshipping.
Waardeloze shop
Waardeloze shop, overhemd gekocht maar klopt totaal niet zijn Chinese maten... Terugsturen naar China gaat hem niet worden, dus opgelicht voor 50 euro!!
Dus niets kopen op deze site!!!