Ik had eigenlijk 0 sterren willen geven indien mogelijk. Absolute oplichterij! Italiaans leder is Chinese nep waarvoor je op Temu nog geen 5 euro betaalt. En indien je artikelen wil terugsturen probee... Toon meer
Complete oplichting inderdaad. Misleidende producten wat uiteindelijk Chinese troep blijkt te zijn. Als je dat verkoopt, zeg dat dan gewoon en misleidt ons niet met fake plaatjes en beschrijvingen. Da... Toon meer
chinese troep, helaas in de val gelopen, ga ik zelfs niet mijn autovelgen mee reinigen 中国垃圾,不幸的是我掉进了陷阱,我甚至不会用它清洁我的汽车轮毂 Chinese junk, unfortunately I fell into a trap, I won't even clean my... Toon meer
heb 2 loafers voor prijs van 1 besteld 22-7 gekocht met AMEX (DUS VERZEKERD) nog steeds niets binnen vele mailtjes verder ( standaard antwoord) pakketje heeft 2 weken niets gedaan (dus annuleren... Toon meer
Grand Arbre is a modern menswear brand for those who value timeless style, quality craftsmanship, and everyday comfort. Our collection features refined essentials: from perfectly fitted T-shirts and crisp shirts to tailored Pantalons, shirts, and structured outerwear. Each piece is thoughtfully designed to blend elegance with ease, making it suitable for both work and weekend wear. At Grand Arbre, we believe that clothing should not only look good but also feel effortless. Our aesthetic is understated yet confident, built on clean lines, premium fabrics, and durable construction. We focus on designs that transcend seasonal trends and instead offer long-term value in both form and function. We are committed to honest production and direct-to-consumer pricing, ensuring that high-quality clothing remains accessible. What sets us apart is the trust and loyalty of our growing customer base. Many discover us through word-of-mouth and return for the consistency, comfort, and quiet sophistication we deliver. We see each order not just as a transaction, but as the beginning of a lasting relationship.
Nederland
- www.grandarbre.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Truitje besteld veel te grote maat…
Truitje besteld veel te grote maat ontvangen. Labels/ maat eruit geknipt. Vraag om retourbon en mijn geld ik denk dat ik er na kan fluiten. Beslist geen zaken doen met dit slechte bedrijf. Alle correspondentie wordt slecht beantwoord. Anabel is waarschijnlijk een robot,ik ga mijn best doen om mijn geld terug te krijgen. Oplichters!!!!!
Oplichters
Dit zijn oplichters, trap hier niet in! De 5-sterren reviews zijn bots!
*Zeer slechte ervaring met Grand Arbe
*Zeer slechte ervaring met Grand Arbe – nooit meer!*
Ik heb zelden zo’n slechte service meegemaakt. De kwaliteit van de bestelde schoenen was ronduit slecht. Na ontvangst heb ik *al 10 keer gevraagd om een retourlabel*, maar krijg *steeds dezelfde standaardreactie terug*. Er wordt totaal geen moeite gedaan om het op te lossen.
De schoenen kwamen ook nog eens *pas na 3 weken binnen*, zonder enige communicatie over de vertraging. Daarnaast is het bedrijf *telefonisch onbereikbaar*, wat enorm frustrerend is als je met een probleem zit.
Kortom: *zeer en zeer slecht*. Ik raad iedereen af hier iets te bestellen. Bespaar jezelf de frustratie.
Al langer dan aan maand wachten op een…
Al langer dan aan maand wachten op een polo. Klantenservice doet niks anders dan zeggen dat het hun spijt! Ik zou voor een andere betrouwbare webshop kiezen!
NIET KOPEN
NIET KOPEN! Dropshippers met dure T-shirts. Proberen je af te schepen. Shirts veel te klein. Dure naam voor TEMU kwaliteit! Proberen wettelijk retourrecht te omzeilem. Shirts zonder maat en logo in zo'n goedkoop Chinees grijs zakje.. NIET DOEN!!!
Niet kopen!!
Ten eerste duurde het 3 weken om binnen te komen, bleek dat het gewoon uit china komt. Vervolgens ontvangen, is het veel te klein en de kwaliteit echt enorm slecht. Nu wil ik het terug sturen, zeggen ze dat er 15 euro in rekening gebracht word, en vervolgens heb ik nog steeds geen retourbon binnen, terwijl dit vorige week al is aangevraagd... aub lees de reviews en koop hier niks want dit is echt schandalig
Chinese dropshipping
Chinese dropshipping!
Retouren doen ze erg moeilijk over
Temu kwaliteit
Bijzonder slechte service
Bijzonder slechte service. 4 weken gewacht tot mijn bestelling binnen was gekomen. Telefonisch niet bereikbaar. Mail contact is heel onpersoonlijk en er worden elke keer dezelfde mails verstuurd. Als dat niet genoeg is, blijkt de kwaliteit van de kleding niet in orde te zijn. Zelf een trui aangeschaft die na de 3 de keer open is gescheurd. Kortom, ik zou dit bedrijf niet aanraden.
Waardeloos
Bestel hier en je hoort er nooit meer wat van. Wat een waardeloze zaak!
Wat een rommel bestel XL t shirtjes…
Wat een rommel bestel XL t shirtjes lijkt wel XS totaal een ander shirtje zoals op de foto.
Labels zijn er uit geknipt belachelijk dat zoiets mogelijk is wat een ROTZOOI.
Paar keer gevraagd om retour te kunnen sturen maar krijg geen label voor op te sturen en ze geven aan 15% in te houden van het bedrag.
Die reviews die hier staan MOETEN NEP zijn want dit is belachelijk slechte kwaliteit.
Hier absoluut niks bestellen, bestellen is geld weggooien.
Let op, reviews die hier staan zijn nep. Je wordt opgelicht. De kleding is van waardeloze kwaliteit, de maten kloppen niet, en de labels zijn letterlijk uit de kleding geknipt. Meerdere reviews zijn vergelijkbaar. Ze reageren niet op retouraanvragen, inmiddels een juridische weg in geslagen om geld terug te krijgen.
Levering echt heeeeel lang (dropshippers)
Trap er niet in; dit zijn dropshippers vanuit China. Levertijd veel te lang. Besteld op 03-06 en vandaag 17-03 nog altijd niet ontvangen.
absoluut een scam
absoluut een scam. Ik probeer ze al weken te bereiken en krijg alleen maar automatisch gegenereerde berichten terug. De producten komen niet overeen met de afbeeldingen van de website en lijken linea recta uit china te komen. Heel sketchy allemaal, ze beloven iets wat ze niet nakomen. Belachelijk.
Jammer dat je geen 'nul' sterren kan…
Jammer dat je geen 'nul' sterren kan aangeven.
De laatste paar reviews zijn zeer positief. Daar wil ik toch echt een tegen geluid laten horen. Deze site is niet oké. M'n zoon heeft diverse artikelen gekocht. Levering duurt al heel lang (vermoeden dat de bestellingen in China worden geplaatst....) ontvang je eindelijk je bestelling. Is het totaal geen goede kwaliteit. Zijn de labels er gewoon uitgeknipt.... ja echt!
Terug sturen is echt een drama. 15 procent van de waarde van je bestelling rekenen ze ervoor. Daarbij moet je de kosten van retourneren zelf betalen. Ik stuur het dus niet terug want dan ben je echt alles kwijt.
En betaal je nog meer aan verzendkosten
Koop hier niet.
Oh wat slecht.
Oh wat slecht.. had ik de reviews maar eerst gelezen. Heb hier een shirt voor mijn man besteld om naast de geknutselde cadeautjes van onze kinderen met vaderdag te geven als een extraatje. Het duurde al enorm lang voordat het shirt binnen kwam. Vervolgens deed ik de verpakking open en zat het shirt er helemaal in gepropt, een en al kreukel en alle labels er ook nog uitgeknipt. Wat een troep!
Het heeft erg lang geduurd voordat ik…
Het heeft erg lang geduurd voordat ik het binnenkreeg. Toen het er eindelijk was, moest ik tien e-mails sturen om het retour te kunnen sturen. Daarnaast kostte het me 55 euro om het opnieuw te verpakken. In totaal ben ik drie maanden en 70 euro kwijtgeraakt. Doe jezelf dit niet aan.
Chinese troep dat totaal niet…
Producten die totaal niet overeenkomen met wat op de website staat vermeld. Weigeren ook een retourformulier te sturen.
Wat een oplichterij is dit zeg ik had…
Wat een oplichterij is dit zeg ik had de shirts vandaag nodig voor het offerfeest ik hem hem binnen gekregen totaal niet alsof op de site slechte kwaliteit die van de primarkt zijn nog beter geen glans in de shirt niks echt als ik een 0 kan geven dan had ik dat gedaan
Koop hier geen kleding!!
Koop hier geen kleding!!
De kleding is der mate slecht van kwaliteit. Als je de kleding retour wilt zenden krijg je de onderstaande reactie van een zogenoemde Annabel. Dit is een AI bot die je berichten stuurt.
Let op: ⛔️
- De positieve reviews zijn nep! Waarschijnlijk vrienden of kennissen die de reviews plaatsen.
- De kleding is van slechte kwaliteit. Chinese maat labels in de kleding.
- Klantenservice is niet via het telefoonnummer te bereiken.
- Bij het retour willen melden van de producten krijg je opties aangeboden. Omdat ze liever hebben dat je de kleding als nog houdt, dit zegt genoeg over de kwaliteit en service.
Een bericht van de klantenservice:
Let op: op alle geretourneerde producten wordt een herbevoorradingskost van 15% gerekend. Deze vergoeding dekt de kosten voor het controleren, herverpakken en opnieuw in voorraad nemen van de items, zodat we onze service en kwaliteit kunnen blijven garanderen voor al onze klanten.
Optie 1: Je kunt ervoor kiezen om je bestelling te behouden, en als blijk van waardering bieden we je een 25% restitutie van de aankoopprijs aan. Hierdoor kun je het product behouden en profiteren van een aanzienlijke korting.
Optie 2: Als tweede alternatief willen we je een cadeaubon aanbieden ter waarde van 50% van het aankoopbedrag. Met deze cadeaubon kun je andere producten in ons assortiment verkennen en genieten van extra besparingen op je toekomstige aankopen. Het is een geweldige kans om iets nieuws te proberen terwijl je je oorspronkelijke bestelling behoudt. Je kunt de link naar onze website onderaan deze e-mail vinden.
Bewuste misleiding
Bewuste misleiding, waardeloos product én absurde retourkosten – koop hier niet!
Na bestelling van een zogenaamd linnen broek ontving ik een synthetisch, plakkerig kledingstuk dat op geen enkele manier overeenkwam met de productfoto’s of omschrijving. Het meest verontrustende? Zowel het waslabel als het label met materiaalaanduiding waren eruit geknipt. Bij een nieuw product! Waarom? Wat probeert dit bedrijf te verbergen?
Daarop heb ik direct foto’s gestuurd en een duidelijke klacht ingediend. De enige reactie: een standaardverzoek om nóg een foto/video te sturen – waarna er volledige radiostilte volgde. Geen oplossing, geen excuses, geen enkele vorm van klantenservice.
Toen ik aangaf dat ik de klacht afsluit (ik heb de broek inmiddels aan een dakloze geschonken), kreeg ik alsnog een bericht over retourmogelijkheden… met daarin de mededeling dat zij 15% “herbevoorradingskosten” rekenen op elk geretourneerd artikel – ook als het product niet aan de beschrijving voldoet.
Dat is juridisch onjuist en getuigt van een kwalijke handelswijze: verkeerde waar leveren, essentiële informatie verwijderen, en dan retourkosten eisen.
Ik wil niets meer met dit bedrijf te maken hebben en raad iedereen af hier te bestellen.