Zeer slechte ervaring mee Ondernemers ga nooit in zee met gulf Afpersers dure afkoop regelingen ezv Zeer moeizame communicatie Ik kan helaas geen min sterren geven
Eindafrekening per maart. Tot op heden geen cent ontvangen. Twee mailtjes gestuurd, steeds dezelfde terugkoppeling... we zoeken het uit. Intussen, ondanks dat ik geld terug krijg toch mijn maandtarie... Toon meer
Ik ben ontzettend tevreden over de klantenservice! Ik heb meerdere keren contact gehad en werd telkens vriendelijk en professioneel geholpen. Eén keer sprak ik met Jamie, en een andere keer volgens... Toon meer
Heb op 25 april email ontvangen met jaarafrekening, krijg bijna 1500€ terug, welk op 8 mei op mij rekening wordt uitbetaald, het is nu 20 mei en ik heb het nog niet, ben gaan bellen eerste keer w... Toon meer
Over Gulf Gas and Power
De specialist in de zakelijke markt, met producten en oplossingen die we specifiek afstemmen op jouw energie ambities. Zeker nu. Omdat het inkopen, verkopen en opslaan van energie met de dag belangrijker wordt. Bij Gulf Gas and Power doen we het nét even anders. Door verder te denken, verder te kijken en verder te gaan. Wij dragen een steentje bij op de zakelijke energiemarkt door te zorgen voor transparantie, duidelijke informatie en dat alles op een efficiënte manier is geregeld.
Nieuwe Linie 13-15, 5264 PJ, Vught, Nederland
- 085-0023580
- klantenservice@gulfgasandpower.nl
- www.gulfgasandpower.nl
Heeft 47% van zijn negatieve reviews beantwoord
Michael Visser kwam zijn afspraken na…
Michael Visser kwam zijn afspraken netjes na, heeft alles uitgezocht en had verstand van zaken.

Ik heb 14 adres lopen bij hun
Ik heb 14 adres lopen bij hun.
Ze hebben alle adressen door elkaar gehaald.
Facturen kunnen ze niet meer rechtzetten. Meerdere mails en tig keren gebeld. Zijn zeer slecht bereikbaar.
En als je dan iemand aan de lijn krijgt zijn ze kortaf of gooien weer de telefoon op.

Antwoord van Gulf Gas and Power
prima totdat je geld terug moet krijgen.
Het was allemaal prima totdat de afrekening van dit jaar binnenkwam. Ik wacht al weken op een betaling. Telkens krijg ik een ander excuus waarom de betaling er nog niet is. De storing bij Microsoft, zit bij de volgende betaalronde, een mail die aangeeft dat men nog niet weet wanneer er betaald wordt. Echt heel vreemd maar vooral irritant. Zeker omdat ze amper bereikbaar zijn.

Antwoord van Gulf Gas and Power
helemaal klaar met dit bedrijf
ben al maanden bezig met een klacht (die kostste ons 2300 euro) emails worden niet beantwoord,en heb diversen keren gebeld maar daar word ik aan het lijntje gehouden .ben er helemaal klaar mee.
wil graag een iemand spreken die de leiding heeft over dit zootje
berrry schiedam

PAS OP VOOR DEZE OPLUCHTERS
Verschrikkelijke bedrijf ze naaien je waar je bij staat. Geen contact geen gehoor betalingen lopen door en wat een asociale telefoniste als je ze eindelijk na 6 maanden kan bereiken. Bah bah
Misleid door Fluent Energy wat uiteindelijk en gelieerde partij aan Gulf blijkt te zijn
Echt heel vervelend hoe deze partij te werk gaat.
Let op dit verhaal is lang maar ik wil graag de hele situatie correct en feitelijk juist uitleggen.
Hoe is het begonnen?
In mei 2023 werd ik een aantal keren gebeld door medewerkers van het onafhankelijke energieadviesbureau Fluent Energy BV. (Dit bedrijf is inmiddels opgegeven, telefoonnummer buiten gebruik, website verwijderd)
Ze hadden een aanbieding om het gas heel goedkoop vast te zetten. Ik legde de adviseur uit dat ik de het sportcentrum binnenkort ging verduurzamen en daarom veel minder gas nodig zou gaan hebben en wou daarom geen energie voor langere tijd wou inkopen.
Dit was geen probleem gaf de vertegenwoordiger van Fluent Energy aan. De verduurzaming kon gewoon zonder negatieve financiële consequenties.
Ik kon meedoen aan een collectieve inkoop en moest daar een machtiging voor tekenen om voor deze actie in aanmerking te komen.
Bij de 2de machtiging gaf de adviseur aan dat ik niet het te verwachten verbruik moest invullen zoals in eerste instantie besproken maar het het verbruik van afgelopen jaar.
Er werd mij een tarief van +- €0,51 per kuub gepresenteerd en daar zou bij definitieve inkoop nog +- €0,10 vanaf gaan waarna het definitieve contract kon worden ondertekend.
Hierna wat contact gehad telefonisch, en na het overleggen van de jaarcijfers gaf de vertegenwoordiger van Fluent Energy aan dat ik niet in aanmerking zou komen voor de collectieve inkoop omdat de jaarcijfers niet goed genoeg waren.
De zaak was hierdoor voor mij afgedaan en we gingen lekker op het variabele contract bij onze betrouwbare energieleverancier verder.
Circa 2 a 3 maanden later ontvang ik uit het niets ineens facturen uit Gulf in mijn e-mail box. Dit nadat het markttarief van gas op de Leba markt gezakt was tot +- €0,30. Toen was ik blijkbaar wel interessant als klant voor ze. Er was geen €0,10 korting verwerkt en er werd gewoon €0,51 per kuub gefactureerd.
De termijn van de machtiging was inmiddels ruimschoots verstreken. Maar omdat ik geen zin had in een juridisch gevecht en toch snel ging verduurzamen en we toch grotendeels van het gas gingen heb ik het er bij gelaten.
In maart 2024 hebben we het grootste verduurzaming achter de rug. En zijn we gezakt van een verbruik van +- 4000m3 per maand naar +- 1000 m3 per maand.
Hoe reageert Gulf op het verzoek om het voorschot aan te passen en een eventuele afsluiting in te plannen?
Ze dreigen met een opzegboete. Zeggen dat ik een lang contract heb met ze. Het contract kunnen ze echter niet overhandigen.
Ook Fluent Energy wilt een boete opleggen.
De onafhankelijke energieadviseur blijkt achteraf overigens ook een dochtermaatschappij van Gulf te zijn.
We verbruiken deze maanden variërend van 1500 m3 kuub gas in maart tot 300m3 in Juli.
Gulf weigert echter om het voorschot van 4000 m3 aan te passen naar 1000 m3. Dit terwijl ik dit a tot 3 maal toe heb verzocht. Ik heb een tweetal hoge voorschotten betaald maar weiger nu om nog een voorschot te betalen van 4000 m3 omdat het werkelijk verbruik in Juli 300 m3 is.
Momenteel krijgt de organisatie nog veel geld van Gulf terug aan teveel betaalde voorschotten die nog verrekend dienen te worden met het daadwerkelijk verbruik.
Je zou denken dat ze dit netjes zullen verrekenen.
Echter dreigen ze de zaak aan een incassobureau uit handen te geven en ons per 13/8/2024 af te sluiten. Dit terwijl de organisatie nog geld van Gulf dient te ontvangen op basis van daadwerkelijk verbruik.
Bizarre handelswijze en dit echt nog nooit zo mee gemaakt. Als je op Fluent Energy zoekt op trustpilot zie ik ook dat ik niet de enige gedupeerde ben van deze misleidende constructie.
Pas dus heel goed op met Gulf Gas and Power en blijf al helemaal uit de buurt van Fluent Energy B.V (1,8 op trustpilot)
Is er dan helemaal niets goed aan Gulf? De facturen zijn wel overzichtelijk en netjes maar al het bovenstaande moet toch wel een enorme waarschuwing zijn voor andere ondernemers!
Blijf bij Gulf en alle ‘onafhankelijke’ energiebureaus die Gulf aanprijzen uit de buurt!
OPLICHTERS!
Zojuist gebeld door een medewerker van Gulf Gas and Power dat er nog een rekening openstond. Wij hebben als bedrijf geen contract met deze lieden. Dit verhaal is dus pure oplichting! Met dit nummer werd gebeld +31850870537
Geen reactie op mail en lange…
Geen reactie op mail en lange wachttijden telefoon. Meerdere emails en herinneringen gestuurd over een verhuizing. Geen reactie en als je wil bellen is de wachttijd 20 min en wordt je weer verzocht een email te sturen

Dat zou heel fijn zijn
Dat zou heel fijn zijn, mijn klant nummer is 18059797.

Trap hier niet in!
Ik tekende een contract voor 9 maanden, gebruikte in totaal 140W elektriciteit en moest uiteindelijk 5000 euro betalen. Trap hier niet in! Dit is een schandalig frauduleus bedrijf.

Antwoord van Gulf Gas and Power
Na mailen en bellen geen antwoord
Na mailen en bellen geen antwoord, zowel per email als telefoon.
Dan net een jonge dame aan de lijn, zo onprofessioneel
en zelfs niet in staat om een net gesprek te voeren.
Ik heb er geen andere woorden voor "onbeschoft"

Jaarafrekening nog niet ontvangen
Gulf and Gas power waar blijft mijn bedrag wat ik hoor te krijgen van mijn jaarafrekening! Storing met de bank al 2 maanden Bull shit!!!!! Tijdens incasseren is er geen storing. Als wij het moeten ontvangen ontstaat er storing. kom je afspraak na maak onze geld per direct over.
Klant nummer 18004188

Antwoord van Gulf Gas and Power
Teveel betaald op maandtarief niet uitbetaald
Toto opheffen geen geld retour op rekening van teveel betaalde maandincasso's. 7 mei 2024 de eindafrekening ontvangen met klantnummer 18033535. tot op heden niet mogen ontvangen. diverse mails gestuurd met vriendelijk antwoord "het komt er aan". diverse telefoontjes gepleegd, keurig te woord gestaan, maar zonder resultaat. Wat gaat hier mis... storing in het banksysteem!? die ruim 6 weken duurt? graag per direct antwoord en actie.

Antwoord van Gulf Gas and Power
Ik wacht al ruim twee weken op uitbetaling
Onderstaande heb ik naar GULF gestuurd. Vandaag met ze gebeld en gesproken met Jonathan. Hij hing zomaar op terwijl ik netjes bleef. Wat een onprofessionele manier van praten. Doe wat je zelf wilt. Maakt mij toch niet uit. Etc.. Nooit meer GULF.
Beste heer/mevrouw,
We zijn weer een week verder en ik heb geen reactie en ook geen betaling van u ontvangen. Ik vind dit niet netjes. Ik lees in de google reviews dat Gulf Gas and Power hier bekend om staat (uitbetalingen niet of heel laat doen).
Ik verzoek u hierbij om binnen twee dagen mijn eindafrekening uit te betalen. Voor zover nodig sommeer ik u het bedrag, binnen twee dagen, aan mij te betalen en stel ik u voor nu alvast aansprakelijk voor de schade die is en ook wordt geleden hierdoor.
Volledigheidshalve stel ik u in gebreke inzake deze vordering.
Ik hoor graag spoedig van u, anders zullen er verdere stappen worden ondernomen.
Onderwerp: Uitbetaling opgevraagd 18020175
ATT00001.png
Hallo ,
Je hebt recent bij ons de vraag gesteld wanneer je jouw betaling kunt verwachten.
Deze betaling lijkt inderdaad vertraagd te zijn. Onze welgemeende excuses voor het ongemak.
We nemen contact op met de betreffende afdeling en informeren je zo spoedig mogelijk over de uitbetaling van dit bedrag.

Nog niet geld terug
Ik heb tot nu toe 4 keer gebeld en niemand weet wanneer ik mijn geld terug krijg, kan iemand antwoorden? Ik zie veel klachten en begin me zorgen te maken
Klantnummer 18044327

Antwoord van Gulf Gas and Power
Wat een vreselijk gevoel is dit.
Hoe kan het nu zo gaan, beste Gulf Gas en Power? Energie en energieleveranciers gaan al jarenlang bij de de klanten gepaard met spanning en vervelende ervaringen. Denk je uiteindelijk bij Gulf Gas en Power een goede partner te hebben gevonden. Gaat het ook bij jullie helemaal mis zo vrezen wij nu. Eindafrekening gekregen met de belofte het geld dat wij als verbruiker te goed hebben terug te storten. Maar dat gebeurt niet. Telefoontjes en mailtjes worden "ingestudeerd afgewimpeld". Wat een vreselijk gevoel is dit. Dit geld kunnen wij niet missen. Kom uw verplichtingen na en zet het recht!

Antwoord van Gulf Gas and Power
Nog steeds geen geld terug
Helaas zitten wij ook te wachten op een fors bedrag wat we horen terug te krijgen!
2x gebeld, gemaild, maar tot op heden niks!
klantnummer:18044638

Niet intrappen
Hele rare, misleidende en agressieve marketing. Er word onduidelijk gezegd waar deze partij namens belt, zogezegd namens het 'Energie Collectief' en op slinkse wijze proberen ze je over te halen om een contract af te sluiten voor 5 jaar, want 'die is nu veel goedkoper dan waar dan ook'. Ze doen zich eigenlijk voor als je huidige energieleverancier maar proberen je dus een nieuw contract aan te smeren. Deze zit dan ook direct in je mail (dan opeens met afzender Gulf Gas en Power) en je hoeft alleen nog even op bevestigen te klikken - dat moet echter wel dezelfde dag want 'het aanbod geldt alleen vandaag'. Ik heb aangegeven dat ik het nog even door wilde nemen, er rustig over na wil denken want ben sowieso niet gediend van deze agressieve aanpak en wil niet overhaast beslissen. Dan wordt er aangeboden dat we het anders ook even samen kunnen doornemen en dan kan je het altijd nog annuleren in de 'bedenktijd'? Ik betwijfel of die er is en wijs dat dan ook af, waarna meneer direct de hoorn erop knalt. Klinkt allemaal heel sluw, misleidend en na het lezen van de reviews ben ik dan ook blij dat ik er niet ben ingetrapt. Alle alarmbellen gaan af bij deze partij.
Geen uitbetaling na ontvangst jaarrekening
Na ontvangst van de jaarrekening volgt er geen terugbetaling. Ik krijg nog een paar duizend euro van hen.
In het totaal hebben we 9 aansluitingen. Dit is de zesde keer dat ik er achteraan moet.
Men heeft al twee keer beloofd de terugbetaling in orde te maken. Nog niets gezien!