Bestelling was op tijd en netjes geleverd. Via de mail goed op de hoogte gehouden over verzending van pakket. Prima zaken gedaan met Happybee!
Happybee
Prima kleding, mooie opruim prijzen. Helaas hebben ze info mbt levertijd structureel verkeerd staan. Ook slecht bereikbaar. Uiteindelijk wordt alles wel netjes geleverd, maar ik snap niet waarom je je... Toon meer
Allereerst is mijn bestelling te laat verzonden dan op de website aangegeven stond (dit was begin december). Daarom de kleding ergens anders gekocht en de bestelde items van Happy Bee direct teruggest... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Hippe babykleding en kinderkleding voor jongens en meisjes in de maten 44 t/m 152. Kinderkleding van topmerken als Noppies, Barbara Farber, Pointer, Baby Barb en veel meer! Lage verzendkosten.
Nederland
- www.happybee.nl
Mensen keken ook naar
Artikelen komen weer retour bedrijf failliet
Artikel terug gestuurd (retourkosten voor betaald). Komt het pakketje weer terug met de tekst bedrijf failliet. Nu zit ik met een item, waar ook nog een bedrag van open staat bij Klarna. Ik kan er niks mee. Geen ene aankondiging gekregen per mail of op de website. Op de website staat nu Wegens het updaten van onze webshop zijn we tijdelijk niet bereikbaar. Wij doen ons uiterste best om jullie zo spoedig mogelijk weer van dienst te kunnen zijn?????
Onmogelijk geld terug te krijgen na faillisement
Na wat mails heen en weer over een scheef broekje kon ik het via een ups access point retour aanbieden. Aangezien het adres hier zowat om de hoek was heb ik het eerst geprobeerd daar af te geven maar het hele pand was verlaten. Achteraf hadden toen de alarmbellen moeten gaan rinkelen maar ik heb het pakket dus maar via ups access retour gestuurd. Diezelfde dag hebben ze blijkbaar faillissement aangevraagd en nu krijg ik m’n geld nooit meer terug :(
Ik heb nog 104,95 tegoed!
Ik heb nog 104,95 open staan die ik nog tegoed heb van een bestelling in juni. In juli gingen ze failliet dus blijkbaar! Geld weg?! Dit is veel geld voor mij dus ik baal als een stekker. Wilde daarvan kleding voor de kinderen kopen voor de vakantie. Ik hoop (waarschijnlijk tegen beter weten in) echt dat er nog een oplossing komt.
Ik snap ook niet dat ze hun klanten niet even netjes op de hoogte brengen. Wat een slechte afhandeling! Is toch het minste wat je kunt doen?! Mensen moeten er zelf maar achter komen en blijven dingen retour sturen zonder dat ze hun geld nog terug krijgen. (Daar is het ze om te doen waarschijnlijk).
Voorheen was ik wel tevreden al waren de levertijden erg wisselend en duurde het soms te lang voor de retouren verwerkt werden. Maar goed dat is nu ook mosterd na de maaltijd.
Geld weg!
Jarenlang besteld bij deze site. Nu begin juli bestelling geplaatst en betaald…. Niets ontvangen, geen geld retour en geen reactie op mijn e-mails. Zeer slechte afwikkeling. En dit voor een jarenlange trouwe klant…..
Ook hier een gedupeerde
Ook hier een gedupeerde door het faillissement van Kinderkleding groep BV (waar Happybee onder valt). Nog geld tegoed van ze, maar helaas geen contact meer mee te krijgen. Ik baal enorm en ben teleurgesteld in het bedrijf, welke ik als betrouwbaar achtte...
Bestelling niet ontvangen
Ik begrijp dat ze failliet zijn.. nooit problemen gehad met ze maar nu heb ik een bestelling in juni geplaatst, betaald en dus nooit ontvangen.. slechte afwikkeling!!
Mijn retour wordt niet verwerkt! :-(
Mijn retourzending is aangekomen, afgeleverd en aangemeld, helaas geen enkel contact meer kunnen krijgen.
Wacht nog op restitutie van mijn order, maar de vraag is of ik dat nog krijg (als ik de verhalen lees)..
Jammer dat ze failliet zijn
Heel vaak besteld bij Happybee. Sinds januari ging het retouren wat minder makkelijk maar ik heb verder nooit geen problemen gehad. Klantenservice ook altijd heel vriendelijk en behulpzaam! Mega jammer dat ze failliet zijn. Hopelijk komt er een doorstart.
Mijn retour wordt niet verwerkt
Mijn retour wordt niet verwerkt. Voor dit pakket heb ik volledig betaald. Zijn nergens bereikbaar en de website ligt er al dagen uit.
Helaas dezelfde ervaring als de meeste
Helaas dezelfde ervaring als de meeste, vooraf betaald na retour sturen ( ook nog zelf betaald) nog geen geld terug. Via track en tracé gezien dat het echt wel aangekomen is. Ik hoop het geld ooit terug te krijgen…😡
Volgens mij zijn ze failliet!
Volgens mij zijn ze failliet!
Mijn retour wordt ook niet verwerkt en ik had achter betalen ingesteld.
Zijn nergens bereikbaar en de website ligt er al dagen uit van zowel Happy Bee als Kinderkleding te koop.
Ze zijn failliet
Ze zijn failliet, kan je fluiten naar je geld, heb jaren bij hun kleding besteld zonder problemen, echt erg dit.....
ik had 28 juni een bestelling…
ik had 28 juni een bestelling geplaatst,1 juli kreeg ik het bericht dat het pakket aangemeld was bij dhl .maar tot heden niks ontvangen .ze zijn niet bereikbaar via klantenservice ,via mail reageren ze gewoon niet op ,en de side is off line wegens vernieuwing van de website.voor mij is het de laatste keer geweest dat ik bij hun besteld .het geld zal ik wel kwijt zijn had ook nog betaald via iDeal.van te voren had ik vaker bij hun besteld , nooit problemen gehad .maar voor mij is het de druppel als ik elke dag moet bellen en mailen en ze zijn onbereikbaar ,ook al ben je de website het updaten ,dan moet je toch je klanten te woord staan .
Niet kopen, retourneren en geld terug duurt maanden
Na het retourneren bleek ik maar liefst 6 weken te moeten wachten op een terugbetaling. Ik koos toen voor ruilen tegen een ander artikel. Helaas moest ook dit artikel retour. Ik wacht al 6 weken op mijn geld terug. Mails worden niet beantwoord en telefonisch krijg je de uitleg dat ze wegens drukte een achterstand hebben. Dit duurt nu al sinds medio maart. Ik koop hier nooit meer iets
De kleding is leuk hoor, maar retourneren drama !
De kleding is leuk hoor, maar oh wee als je een retour hebt. Moet je wel even zeker 3 weken wachten totdat die verwerkt is. Belachelijk, ook al vermeld je op je site (al heul lang !!) dat je achter loopt met je retouren (hoezo, krijgen jullie zoveel terug van klanten? wat zegt dat dan??!) vind ik het not done om mensen zo lang te laten wachten op hun geld. Zegt de wet ook niet iets over binnen 14 dagen....?
Klachten worden afgeschoven.
In ongeveer een jaar tijd helaas twee klachten over Z8 broeken. Een keer over gaatjes die heel snel bij de zakken ontstaan en de tweede keer over broeken die veel te strak bij de enkels zitten (waarschijnlijk produktiefout). Helaas beide keren kregen we van Happybee het antwoord dat we bij Z8 moeten zijn en niet bij hun. Dat is natuurlijk niet waar. Hun moeten het oplossen. Helaas vangen we steeds bot. In totaal voor een paar duizend euro aan kleding gekocht bij Happybee. Dat zou natuurlijk niks uit mogen maken, maar toch. Ronduit schandalig. We bekijken nog of we hier onze rechtsbijstandverzekering voor in gaan schakelen.
Helaas ook hier een negatieve ervaring
Helaas ook hier een negatieve ervaring, geleverde kleding is prima, ook kwa prijs, maar ze lopen gigantisch achter met hun retouren, erg kwalijk voor de klant, die daar de dupe van is. Ook ik wacht al weken tot mijn retour is verwerkt. Op mails wordt niet gereageerd, tijdens het telefoon gesprek wordt gezegd, ja mevrouw, er staat duidelijk op onze site dat we achter lopen met onze retouren. U kunt uw bestelling op pauze zetten bij klarna. Ja dat heb ik natuurlijk allang gedaan!! Kan nog wel tot 2 weken duren voordat ze bij de retour datum 2 maart komen. Voor mij geen happybee meer!
Nooit reactie op retour
20 februari artikelen retour gestuurd. Geen bevestiging gehad. Gelukkig via Klarna betaling gedaan maar zit me niet lekker!
Bij Jayno.nl had ik dit ook en bedrijf was kort daarna failliet/ gesloten. Toen wel betaald en geld nooit terug gezien.
Al sinds 14/2 aan het wachten tot mijn…
Al sinds 14/2 aan het wachten tot mijn retour verwerkt is,hoe slecht !!!
Ik lees op deze pagina niks anders….erg jammer want ze verkopen mooie kleding en leveren gaat wel snel.
Nooit meer voor mij.
Retour ramp, Levering en producten prima
Om te leveren alles prima, maar retouren is een ramp. In januari retour gestuurd, nog steeds niets gehoord. Geen reactie op mijn mails
Geen melding, niets. We zijn 2 maanden verder.