Hardcorenutrition Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,2

Levering volledig volgens verwachting.Spijtig genoeg blijkt het product nu niet meer op de site te staan...Ik zal dus een andere leverancier moeten zoeken, zonde

Bestelling en levering gaan altijd heel vlot. Toen vorige keer mijn vertrouwd product uit stock bleek te zijn, werd er snel een mooi alternatief met zelfs wat extra's voorzien. Uitstekende service !

Prima service, goede info naar producten toe Snel en correct... Vitargo carbo loader werd me als alternatief voor het bestelde Glycomass aangeboden Daar dit product duurder is werd het echte... Toon meer

1. Beauty en welzijn

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hardcore Nutrition: sportvoeding, voedingssupplementen, krachtvoeding en creatine.

Goed

Prima

1 juli 2011

Super

11 juni 2011

zeer slecht, bestelling was niet volledig en bij het aanvullen met andere producten heb ik qua aantal stuks wel de volledige bestelling ontvangen maar qua waarde totaal niet

De bestelling kon niet volledig worden geleverd. De bestelling zou worden aangevuld met gelijkwaardige producten. Alleen qua aantal werd de bestelling aangevuld. Qua geldwaarde meer dan EURO 5,00 minder ontvangen op een bestelling van 90 Euro. Zeer slechte service en na 1 mail niet meer geantwoord.

29 mei 2011

Top

Duidelijk makkelijk en snel in huis. Mijn whey shake is ook nog eens ongelofelijk lekker!

23 mei 2011

Top

Snel en makkelijk bestellen en binnen een paar dagen in huis

27 april 2011

Oké

Na veel gedoe eindelijk mijn bestelling gekregen.

20 april 2011

Supersnel!

Ik vind het super dat hardcorenutrition altijd zeer snel is met het uitleveren van een bestelling. Bedankt.

18 april 2011

Helemaal goed!

Laagste prijs, snelle levering en updates van de status van je bestelling per e-mail. Top!

6 april 2011

Super compleet

Deze site is voor mij meer dan duidelijk, alles wat je zoekt is makkelijk te vinden en er wordt een goede uitleg gegeven van de producten !!
Tevens wordt er goed en snel gerageerd op hun aanvraag formulierm dit heb ik wel eens anders meegemaakt.
Ga zo door !

2 maart 2011

beoordeling

fijn dat de bestelde items aangekomen zijn.
klein minpuntje : wachttijd van 2 weken

18 februari 2011

altijd goede levering

al enkele malen iets besteld en steeds was de bestelling hier netjes afgeleverd zoals het moest binnen de paar dagen.

15 februari 2011

Goed gedaan!

Dit keer prima verpakking en levering. Voorheen was dit steeds anders. Nu zeker geen klagen?

14 februari 2011

Prima service, goede info naar producten toe

Prima service, goede info naar producten toe
Snel en correct...
Daar dit product duurder is werd het echter zonder meerprijs aangeboden... mooi
Het product op zich daar ben ik matig tevreden over
Het is hoofdzakelijk bedoeld als carboloader voor wedstrijden
En ook tijdens wedstrijden en lange duurtrainingen
Echter het product zakt vrij snel op de bodem van de drinkfles waar het zich dan als een vrij harde massa vastzet..

28 januari 2011